Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Balian

Members
  • Počet příspěvků

    246
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

2

Komunitní reputace

  1. Balian

    Propojení TWS a Ninja Trader

    Ahoj Obelix Používám NT7. Ale už jsem na to přišel. Psal jsem na support NT. Chyba byla v nastavení připojení v platformě NT. Ale je zajímavé že mi to šlo a najednou ne....asi nějaká změna. Pán z NT mi poslal odkaz jak to správně propojit. Postupoval jsem podel toho a hned to naskočilo. Měj se a díky že ses ozval..
  2. Balian

    Propojení TWS a Ninja Trader

    Hezký den kolegové Už 2 dny mi nejde propojit TWS a NT přes API (ostrý účet). Minulý týden vše fungovalo. A teď ani za nic, nemůžu přijít v čem je problém. Proto bych chtěl požádat nějakou dobrou duši , jestli by sem nedala screen okna........ API - settings. Jak to máte nastavené. Trošku jsem se v tom hrabal a teď nevím jestli to mám dobře?....Potřebuji vyloučit možnou chybu v tomto nastavení. Předem moc děkuji Petr.
  3. Hezký den Chtěl bych poděkovat Petrovi za tento webinář . Moc si vážím Petře , co pro nás ostatní děláte. Klobouček dolů a poklona . Děkuji za další a další podměty , náhledy na trhy . A všem ostatním přeji hodně úspěchů..... Chtěl bych , aby se nám všem dařílo, bez rozdílů.. To by bylo super. A díky swinkovému obchodování a vstřícnosti Petra by se nám to mohlo podařit. Když bude vůle a odhodlání , tak přijde i aha efekt. To jsem si jistý. Už se nemůžu dočkat na další pokračování. Swingové obchodování je hodně zajímavé řešení , pro nás, co pracují a nemají moc času. Velmi mě zajíma jak se třeba dělá screen trhů , tak aby vyhodnocoval případné obchodní možnosti...atd. Určitě si jde z každého Petrova webináře vzít spoustu zajímavého. Ještě jednou s úctou k vám Petře. Děkuji.
  4. Balian

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Ahoj Tomas 100 Tak trochu budu hádat ale třeba pomůže :) Už je to dávno a moc si to nepamatuji ale taky se mi SL nenastavoval. Pomohlo až přenastavení ATM strategy. Teda jestli ATM používáš . Taky se podívej do Chart trade properties...úplně dole je kolonka na stop market a stop loss orders. Tak to taky třeba přenastav a uvidíš. Jinak nevím. Měj se.
  5. Ahoj Stranger...tak asi takto.. January 2nd events: 1/2/2017 *US: All exchanges closed. Day After New Years 1/2/2017 *CA: All exchanges closed. Day After New Years 1/2/2017 *UK: London Stock Exchange (LSE) closed. Day After New Years 1/2/2017 *Switzerland: Swiss Exchange (SIX) closed. Berchtoldstag 1/2/2017 *Japan Exchange Group (JPX) closed. Day After New Years 1/2/2017 *Hong Kong Futures Exchange (HKEX) closed. Day After New Years 1/2/2017 *Singapore Exchange (SGX) closed. Day After New Years 1/2/2017 *Australian Securities Exchange (ASX) closed. Day After New Years
  6. Balian

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Luin Se omlouvám už je to dlouho co jsem to řešil a teď jsem si dohledal e-mail od supportu NT. Hello, It appears to be due to a workspace you are loading. Please use the steps I have provided below to move your current Workspaces: Close NinjaTrader Documents NinjaTrader 7 Workspaces Select all files and move to another location on your PC such as your Desktop Restart NinjaTrader Also when you have a chance please upgrade to version 7.0.1000.30. To upgrade NinjaTrader, please follow the steps below. Get your license key from NinjaTrader under Help> License Key. Exit NinjaTrader. Click on the link: ninjatrader.com/PlatformDirect. Enter your license key and select 'Submit'. Select 'Download'. Critical: Before running the installer, ensure NinjaTrader is closed. Takže ano, stačí ten Workspace přenést (ne překopírovat) někam jinam do složky (třeba na plochu) a udělej upgrade NT. Jestli nemáš...viz. postup nahoře.. :) Ale potom když ten Workspaces zase vrátíš tam kde byl ...stejně to po restartu nepojede a budeš muset Workspaces znovu ručeně dát dohromady. (asi ) :)) . ...aspoň já jsem musel no. . Měj se a písni jak to dopadlo . Zajímá mě to :) ;)
  7. Balian

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Luin Ahoj , mě se to taky stalo a to několikrát :) . Problém je v tom že v tom druhém Workspace máš někde chybu ...asi v nastavení idikátorů.!!!! Může to dělat konkrétní idikátor ! Nestahoval jsi někde na foru indikátor ?? Jinak, ten druhý workspace je třebe uplně odstranit z PC. A znovu ho udělat ručně , tak jak potřebuješ. Když se ti to znovu sekne tak je to jasné . Potom postupně instaluj idikátory a vždy po každém udělej restart NT a hned poznáš kterej to dělá :). Přeji krásný den.
  8. Balian

    Technické problémy s IB

    Dobrý den Nevím kde to napsat, tak to dám sem :) Nemůžu přijít na to, jakým symbolem se označuje u IB : UVOL(description : NYSE advance volume),DVOL(description : NYSE decline volume). ( UVOL a DVOL je označení od jiného brokera a já potřebuji zjistit jaké je označení u IB) S IB jsem komunikoval a bylo mi řečeno že by to měl být symbol : VOL- NYSE INDEX . Ale po zadání symbolu do TWS se mi nezobrazují žádné data. Pro zobrazení je potřeba mít zaplacená tyto data : NYSE Global Index Feed .... a to mám. Nezná někdo ?
  9. Balian

    Zaškolení v užívání IB

    Krejzic Díky za odkaz.. měj se.
  10. Balian

    Technické problémy s IB

    Ahoj Pomůže někdo... používám NT propojený s TWS. Když se přes NT připojím k TWS tak mi všechno funguje (v NT mi chodí normálně data) ale v okně Untitled(TWS)se mi naukazuje záložka API !!! Jsou tam jen : Portfolio , Untitled , Pending (All) . Normálně jsem to tam měl ale byl jsem donucen přeinstalovat TWS .
  11. Balian

    Zaškolení v užívání IB

    Ještě jsem zapoměl dodat ,že se nemůžu připojit do TWS . Takže z TWS zálohu udělat nemůžu .
  12. Balian

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Tomas100 Jednoduše... když jsi v longu použiješ stop limit ,tam kde chceš mít SL. a Sell limit tam kde chceš mít PT. Nech se daří..
  13. Balian

    Zaškolení v užívání IB

    Ahoj Chci se zeptat. Když potřebuji TWS přeinstalovat a nechci všechno nastavení znovu hledat , jak si zálohovat nastavení TWS ?? díky.. Petr.
  14. Balian

    Interactive brokers

    blaha42 US Vallue Bundle ------- waiver. zdar.
  15. Balian

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Udělej to takto : 1/Otevři si na plochu všechny grafy co potřebuješ 2/ve workspace klik na workspace save as.. 3/ zadej do kolonky : název workspace, pod kterým se ti toto nastavení bude zobrazovat a dej OK. A mělo by to být. Takto si můžeš nastavovat další a další nastavení pod jiným označením. Potom to testni.... restartuj NT. Při vypnutí počítače se tě NT zeptá jestli chceš uložit nastavení . Dej OK. Při dalším zapnutí NT by ti měla naskočit uložená plocha . Když budeš mít pod Workspace víc uložených ploch, je třeba si tady vybrat kterou zrovna potřebuješ. potom písni jak to dobadlo :) měj se...
×
×
  • Vytvořit...