Jump to content
Co nového? Mé kurzy

ppadre

Members
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. ppadre

    zisk z obchodovani

    bilisnansky: Pro mě je zajimavý každý zisk který mi pokryje náklady na obchod plus něco navíc. Ale mám rád pokud je na jeden kontrakt 300 - 500USD nad 800 se už začínám bát o dosažený profit a pozici při poklesu uzavírám. Obchoduji teprve druhý měsíc live spready.
  2. ppadre

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Standby: Opakované demo u Zenfire je problém. Musíš čekat 90 dní aby sis mohl požádat o nové demo a připojení fungovalo na stejném počítači ze stejné IP adresy. Maji zavedené přísnější opatření k opakovaným demo myslím že někdy od podzimu 2011. Dřívější požadavek se dá udělat s jiným emailem ale připojení k datům pak nefunguje. Doporučuji zkusit AMP s daty od CQG je to na 21 dní a dá se zaregistrovat opakovaně z jiného emailu a připojení je funkční i na stejné IP (zkusil jsem 2x ).
  3. Ještě bych doplnil, že faktury za plyn, elektřinu atd..... nemůžou být starší než 6 měsíců. Ale stačil i výpis z úvěru stavební spořitelny :)
  4. ppadre

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    wrcprofi: TNT se da koupit jen s predplacenymi daty a pristupem na server odkud se data aktualizuji. Historicka data jsou od roku 1969. Pokud potrebujes jenom historicka data da se stahnout trial verze kde mas pristup k datum na 14dni vcetne historickych.
  5. ppadre

    Paper a real ucet u IB soucasne?

    natan: Muzes to nechat zaskrtle, tim se sdileji real -time data jen pro papper ucet. U live uctu budes mit data stale.
  6. ppadre

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Ahoj Kartu mam visa od mbank, zalozil jsem si tam extra ucet pro placeni kartou na internetu, protoze pres internet banking lze nastavovat limity karty a povolovat nebo blokovat platby. Od objednani do zaplaceni to trvalo den. Objednavka se u gecka schvaluje, ale zadny problem.
  7. ppadre

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Kdo budete kupovat TNT, mohu potvrdit stále platné slevové kupóny viz. starší příspěvky, minulý týden jsem koupil TNT se slevou 100$, a dnes spreadový plugin se slevou 20%. Vše placeno kartou přes internet.
×
×
  • Vytvořit...