Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Kelda

Members
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Kelda

    Zruseni uctu u IB

    Ahoj, potrebovalbych poradit. prestal sem pres IB obchodavat a chtel bych si poslat penize z uctu zpet. Drive mi poslani penez slo, ale ted nevim kde delam chybu, ikdyz si myslim, ze delam vse stejne (napise mi to, ze vse probehlo OK a IB moji zadost prijala). Nevim, jestli neni problem v tom, ze si chci odestal celou castku co mi tam zbyva. Mohl byste mi podat nekdo podrobny navod, jak to mam udelat. Diky
  2. Kelda

    T SIM+

    Diky Martine, uz sem to vsecko (snad) naladil a uz zbejva jen dobre obchodovat ;)
  3. Kelda

    T SIM+

    Cau, tak virus sem uz prekousnul... ale co mi ted furt dela problemy je hlaska: "Component 'Tws.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid" Netusite nekdo kde je chyba? Nejde mi to ani spustit. Tohle tak vyskoci vzdy pri spiusteni a zkousel sem to preinstalovavat uz nekolikrat.. Diky za radu.
  4. Kelda

    T SIM+

    JO, mam avasta. No, ja vlastne nevim.. Nejak sem se ho neptal :-) Jak se pozna jestli se to tak jen tvari, nebo jestli tam je?
  5. Kelda

    T SIM+

    Zdravim, ted sem si stahoval TSIM+ a je v nem nejakej trojan.. Opravit mi to neslo. Mohl byste mi treba nekdo poslat verzi ktera neni jeste napadena virem, nebo poradit kde ji sezenu. Diky. Preju hodne uspechu.
  6. Kelda

    sierra chart- paper traning

    Uz to mam, nemohl sem to najit a ted me to trklo.. :)
  7. Kelda

    sierra chart- paper traning

    Nevite jestli a jak jde udelat v Siere z ulozenych dat 1min na data s 5min?
  8. Kelda

    Medved QT

    Diky za info, ale medveda mam propojenyho s datama od prophet hned od zacatku. Bylo to srovnani dat z prophet X harpoon X IB
  9. Kelda

    Medved QT

    Co znamena podle potreb? Mne to ted ukazuje treba: YMU6 ve 21:35 O: 11398.23 (???), H:11399, L: 11395, C:11395.26 (???) Mam to nejak zaokrouhlovat? :S Pak mi nejak nehrajou data... Mam otevreno Medveda s datama cca o 10 minut pozadu a to mi hraje s datama od Harpoonu, ale IB demo ucet mi ukazuje ted na YM - ECBOT - SEP06 hodnotu: 11508... :S
  10. Kelda

    Medved QT

    Jak ukazuje Medved minimalni pohyb? Treba u Russellu ni to trebo u Close ukazuje hodnoty az na tisiciny a nejmensi pohyb je snad jedna desetina,ne? Da se to nejak nastavit? A kolik je vlastne nejmensi zmena u Dow Jones? Diky za osvetleni.
  11. Kelda

    Medved QT

    Jasny. Trochu se mi to zvrhlo.. Omlouvam se.
  12. Kelda

    Harpoon Capital

    Zdravim, zajimalo by me kde je PRAVDA. Zacinam trochu pochybovat o tvrzeni jednoho pana, ktery se se mnou (a dalsimi) usactnil kurzu e-mini I 29.8.2006. Tento pan tvrdil, ze obchoduje YM u Harpoonu a ze mu pan Kos nastavil poplatky: FS $4 na kontrakt a po tydnu pu z kazdeho kontraktu $1 vraci >> takze obchoduje za $3 na jeden jediny obchod. I kdyz se ho Tomas s Petrem (trochu prekvapeni) ptali, jestli tomu tozumeji dobre (jestli si pan neplete pojmy..), tak prozradil svoji strategii. "Chci byt porad v pozici. Ochoduji s 1 kontraktem. Pokud jde trh opacne, tak 2 nakupuji/prodavam a tim preklopim zamer." Vyslo z toho, ze to je vlastne skalper. Tvrdil, ze se dostava na cca $200 denne ale chce $500.. v trhu YM!!! Naces ja po navratu z kurzu sem napsal p. Kosovi z Harpoonu, ze si chci otevrit u nich ucet, pokud mi nastavi podobne podminky. Jeho odpoved byla stejna, jako zde jiz zverejnena. Prehled poplatku Startovaci: E-mini, meny GLOBEX, mini energie ------ $14.90/RT ($7.45 dovnitr, $7.45 ven) Ostatni ---- $19.90/RT ($9.95 dovnitr, $9.95 ven) --------------- Pokud zobchodovano 25RT/mesic emini $12.90/RT ost. $17.90/RT ----------- Pokud zobchodovano 50RT/mesic emini $11.90/RT ost. $16.90/RT ---------- Pokud zobchodovano 100RT/mesic emini $10.90/RT ost. $15.90/RT --------- tohle presne mi poslal. Zajimalo by me teda KOLIK obchodu udela za mesic tenhle pan, ktery ma vlastne poplatek emini za $1.5/RT... Naces dokonce tvrdil, ze pokud bude obchodovat o neco vic, tak dostane emini za $1/RT... !!!!! ---------------------- WAAAAAAAAAUUUUUUUU ---------------------- !!!!! Vic k tomu nemam co dodat. Co si o tom myslite? Je tu nekdo kdo na tomto kurzu take byl a vi o tom trochu vic, nebo sem to jen spatne cele pochopil.. :D
  13. Kelda

    Medved QT

    To by bylo super. Pardubice sou kousek. A i treba "na pul cesty" toho je dost. Nevim, ale odkud kdo je a ani z Hradce ted nikoho neznam kdo by se zabejval financnikem. Jak to zhruba vypadalo, kdyz to bylo v Pardubicich? Kolik se seslo lidi a kde ste to meli?
  14. Kelda

    Medved QT

    HKteam je takovy, daloby se rict, sdruzeni trech lidi z Hradce Kralove a okoli, kteri maji podobne vlasnosti. Ackoli sme jen 3 a kazdej se zabyvame dojiste miry ruznymi aktivitam (ja treba komoditama a burzou), tak taky sme spolecne byli na stredni skole a pak na vysoke. Spolecne sme organizovali ruzne akce pro velke pocty lidi. A nase aktivity byl s trochou nadsazky pojaty - HKteam je 100% ze ... bud prijde, dodrzi slovo apod a pokud vsecko ostatni nevyjde, tak tohle je to minimum ktery nam staci. Kdyz to prirovnam: pokud jsme delali akci a meli nakoupeny sudy s pivem a ostani obcerstveni, tak HKteam prijde a pokud by nikdo jinej neprisel, tak mi to zvladnem (dopijem ;) - treba za tejden.. nebo zaridime pro jinej ucel) nebo kdyz to prirovnam k obchodovani, tak budu obchodovat jen s penezi o ktere moku prijit a budu mit stale kde bydlet, co jist.. Nebo obchodni plan - ikdyby se vsecko nedarilo, tak dlouhodobe budu jen na nule a prodelavat.. Neni to nic zvlasniho. Ani zadna reklama, protoze HKteam jako takovy se nicim komersnim nezabyva. Vlastne ani nevim proc sem to do podpisu napsal, snad ze sme si na tom zakladali a casto prirovnavali. Jako treba kdyz se nekomu neco neuplne vlastni zasluhou povede, tak treba rekne ".. to vis sem obchodnik.." nebo ve sportu "..to vis sem utocnik.." "..no jo sem prece vrhac.ne.." mysleno ne zadnej zacatecnik, zadny "B-cko" a my takhle pouzivame - tak prece HKteam,ne.. ;) popripade ..tak snad sem inzenyr,ne.. Je to s nadsazkou a mineno spise z legrace. Zadny jiny vyznam to nema. Pokud by nekteri meli zajem o setkani v Hradci Kralove, tak HKteam muze zaridit ;) Ja osobne bych velice takove setkani uvital.
  15. Kelda

    Medved QT

    AHA :) Dik. To me nanapadlo. Kdyz sem tam videl cisla co zhruba odpovidaly, tak me to uspokojilo.
×
×
  • Vytvořit...