Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Eva2

Members
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Eva2

    Technické problémy s IB

    Tak popravdě nevím v čem byl problém, jestli tam mají nějaký bezpečnostní časový zámek nebo co... fakt netuším. Zkoušela jsem to pořád dokola aspoň stokrát. Pak jsem to vzdala a zkusila za 24hodin a už to jede. Přitom mám v prohlížeči to heslo a username uložené, to naskakuje přece vždycky stejně. Ale hlavně už to jede.
  2. Eva2

    Technické problémy s IB

    Nejspíš budu skutečně volat do US. V Trader workstation heslo/username už funguje (měla jsem tam opravdu chybu) ale to samé heslo a user name už mi nechce vzít account management. Problém skutečně není v y/z a už to dělám ctrl+c, ctrl+v, abych se ujistila že vše dělám stejně. Napadá mě, jestli to nezablokovali skrze opakované zadávání hesla (to se mi zase příčí, protože takhle by vám mohl zkomplikovat život kdokoliv). Každopádně se brzo dozvím co s tím je a dám Vám vědět. (jenom doufám že má english nebude limiting :S) Všem díky
  3. Eva2

    Technické problémy s IB

    Děkuju velmi moc! Budu zkoušet dál! :)
  4. Eva2

    Technické problémy s IB

    Stalo se Vám, že IB kozole nevzala Váš username nebo password? Vyměnila jsem PC za lepší a už se nemůžu přihlásit a to ani přes account management ani v konzoli. Tak jsou 2 možnosti:buď jsem si heslo špatně poznačila, nebo je tu nějaké bezpečnostní opatření. Stalo se to někomu? děkuji, Eva p.s.: vím, že to jde vyřešit telefonátem do USA, ale to beru jako poslední možnost.
×
×
  • Vytvořit...