Jump to content
Co nového? Mé kurzy

LUKY

Members
  • Počet příspěvků

    593
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. LUKY

    MetaTrader 4 II.

    zeptám se, pořídil jsem nový notebook 64 bit,OS Windows 8.1..na starém mi šlo v klidu přidat nový indikátor do složky indikátory a šel dát do grafu,ale tady to nejde.Je zde něco nového ?
  2. LUKY

    e-mini trhy

    2 Rob. Tak nic. Zřejmě jsi nepochopil na co jsem se ptal..:D
  3. LUKY

    e-mini trhy

    2 Rob99: Děkuju za odpověd. Tohle Všechno vím :-). Možná jsem to měl napsat jinak. Někde jsem četl, že asi půl hodiny před otevřením..to je před 15:30 našeho času mají již na burzu přístup velké firmy...atd .. Ptám se proto, že někdy je vidět již 30 min.před otevřením zajímavější hup nahoru nebo dolu. Je vidět, že pod povrchem něco je.Ono otevření burzy pro přístup třeba pit obchodníku pro zadání příkazu může být dřív a to může mít vliv na gap, open price...proto se ptám:). Jinak to základní kolem vím. V kolik se otevírá, uzavírá...ATD.Prostě jen hledám dál informace :)
  4. LUKY

    e-mini trhy

    Vím, že regulerní obch seance je od 15.3é našeho času. Někde jsem, ale četl, že burza je už otevřená od půl hodiny dřívě.Jak tomu tedy je. Někdo už tak brzo obchoduje.To je za vyšší margin, že.
  5. LUKY

    Programování v MT4

    má někdo footprint bar pro mt4?
  6. LUKY

    Diskuze k článku: Backtest: ano, či ne?

    Dle mého názoru backtest smysl a cenu má. Jde o to najít a otestovat svoji edge,posílit důvěru v to co dělám.To, že nemohu 100% porovnávat backtest a live je prostě realita. Vše nám bude komplikovat psychika. To je ale přece problém trader a ne backtestu.Takže smysl to má a bez backtesu mi to příjde jako šlapání vody.Pokud vidím, že back test funguje, musím systému, strategii věřit. Stejně ale systém znehodnotím o x %. Pak mi příjde vše ok.
  7. LUKY

    Market Profile

    Nemělo by to být spíš o 6 méně? Nicméně hlavní pointa byla, kdy bych měl sledovat vytvoření první hodiny na MP. A jak to sledují ty v USA (velké firmy). Mám graf s 24 hod. Tam se mi to tvoří od začátku nového dne.To je po půl noci. Ale obchoduju od 15:30 našeho času. To je zhruba 9:30 usa time. Pokud bych bral MPl od 15:30 znamenalo by to, že bych nemohl obchodovat první hodinu aby se vytvořil počáteční rovnováha.
  8. LUKY

    Market Profile

    Máš recht..prděj na premarket :)
  9. LUKY

    Market Profile

    aha, nevěděl jsem jestli je to platné od začátku dne 00:01 to je tedy i premarket a nebo od ofiko hodin 15:30hod.
  10. LUKY

    Market Profile

    Zeptám se. Od kdy se tvoří profil market? Vím,že je po půl hodinách,ale od 00:00 nebo od reálného otevření burzy v 15:30????
  11. Zdravím, Měl bych otázku na Petra.Chápu, že to Vše bylo přirozený vývoj v tradingu.Určitá cesta.Ale zajímalo by mě jak hodnotí Petr výdělky , equity ted a před tím když obchodoval Fin Win? Jsou výdělky podobné, větší, menší, DD.
  12. Já bych první signál nebral. Nebyla splněna podmídna CCI 50 vetší než nula, druhý bych bral max.se slevou a 3,4 BE. Tak asi tak :D
  13. LUKY

    YM - Emini DJIA

    Zdravím, Chtěl bych se zeptat, zda-li na YM nemáte problém s exekuci při větším množství kontraktu.(slippage) Více než 5,10 15 kontraktu.
  14. LUKY

    YM - Emini DJIA

    zrovna testuju YM a zdá se mi 34 ema v pohodě..Jinak TF mám backtest za 2 roky a taky ok.
×
×
  • Vytvořit...