Jump to content
Co nového? Mé kurzy

PitBoss

Members
  • Počet příspěvků

    119
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. PitBoss

    J.A.tester

    2 Alec, děkuji za osvětlení problému. Počkám tedy na novou verzi. Je to opravdu komplexní nástroj. Zkusím ještě na netu pohledat jestli lepší exporty nejsou schopny Amibrokera naučit nějaké fígle..
  2. PitBoss

    J.A.tester

    Alec Napsal: ------------------------------------------------------- > PitBoss, > > jaké exportu možnosti má Amibroker? .txt .csv .xls > ??? > > Pokud s tím chcete pomoci, pošlete mi nejlépe > nějaký malý vzorek dat a něco vymyslíme. > > Aleš Zdravim, Možnosti exportu dat z AB nejsou zas tak bohaté jako u importu. AB exportuje pouze do csv a to v tomto formátu: www.edisk.cz/stahni/89620/AB-U7.csv_43.9KB.html Díval jsem se a neviděl jsem v tom "time" takže to asi nepůjde že :S Data odebírám z eSignalu.. Je natáhnutí dat do JA testeru bezpodmínečně nutné? Nemohu pouze nahrát data ze svého obchodního deníku a vyhodnotit je? Děkuji
  3. PitBoss

    J.A.tester

    Zdravím. Mám takový problém, používám jako charting soft Amibrokera a rád bych z něho exportoval data do formátu vhodného pro JA tester. Nemůže mi někdo poradit jak to udělat, nebo je na to nějaký převodník? Celou diskuzi jsem nepřečetl, použil jsem jen hledání tak se když tak nezlobte jestli to tady už padlo...
  4. PitBoss

    Upozornění: Tradingem k bohatství v prodeji!

    Zdravim, Objednal jsem 5.10 a dnes jsem si prevzal balik, dekuji jiz jsem v pulce, cesky se to cte fakt rychleji, svuj preklad mohu zahodit :-) (tu)
  5. PitBoss

    Upozornění: Tradingem k bohatství v prodeji!

    No ja vím, není to tak moc cool, ale tím bohatstvím je samotný obsah :-) Teším se až mi dojde, velký zájem mě nepřekvapil, snad to bude impulzem pro překlad i dalších světových knížek do naší mateřštiny. Snažil jsem se číst v originále Reminiscences of a Stock Operator , ale tvrdě jsem narazil..
  6. PitBoss

    Upozornění: Tradingem k bohatství v prodeji!

    Zdravim, Take jsem si knihu objednal uz 6.10 a i kdyz stale neprisla mi, ani pritelkyni jsem klidny, uz ji mam prectenou v anglictine a tak se moc tesim na oficialni ceskou verzi skoro z povinnosti :) Mam jen vyhradu k prekladu samotneho nazvu, kdyby tam bylo "Tradingem k živobytí" pripadalo by mi to prirozenejsi, ale berte to jen jako takove stengrovani :)
  7. PitBoss

    Woodie CCI system

    Zdravim, Planuji v brzke dobe koupit na zkousku real time data od eSignal do Amibrokera /musim kvuli toho prejit na profi verzi ze standartni/. V AB mam wcci ostrouhane o zbytecnosti a take vyladene barvy. S indikatorem tdy nemam problem. Chtel jsem se zeptat, pokud to dobre chapu, pri vykresleni napriklad ducha a nakresu trendlinky na wcci, Woody vstupuje 20sekund pred Close usecky, ktera TL prave protina. Na skoleni jsem si vsiml ze mu cena a tedy i krivka na wcci kmita u praveho okraje a kdyz vidi ze uz TL protla, tak muze vstoupit pred close. Chtel jsem se zeptat jestli tohle AB umoznuje spolu s daty z eSignal, nebo funguje pouze na bazi OHLC a musim tedy napriklad na 5min timeframe pockat az se usecka protinajici trendlinku dotvori,uzavre a vstoupit az nasledujici usecku? Dekuji, chtel bych si to ujasnit nez zamrazim penize pri prestupu na profi verzi a nez koupim ziva data..
  8. PitBoss

    Amibroker 4.60 CZ

    Zdravim Mam AM ve verzi 4.70.3 standart, potřeboval bych ho napojit na živá data (ne IB). Má někdo zkušenost s ostatními RT plug-iny které AB nabízí? Například eSignal nebo myTrack,DDE atd? V menu Database Setting > Data Source jich mám na výběr několik, a než si některý předplatím rád bych měl nějaké reference, ať nekupuji zajíce v pytli.. V podstate mi jde jen o intradenní průběhy eminy trhů v co nejkratsím měřítku. Chtel bych AB využít jako charting soft a příkazy zadávat přes platformu brokera ručně, protože indikatory mám v AB naprogramované a vyladěné, nerad bych přecházel opět do neznáma, když se mi s tím tak příjemně dělá :) Má tedy někdo zkušenost s RT daty pro AB mimo těch od Interactive Brokers? Děkuji
  9. PitBoss

    Joe Ross

    Zdravim, I kdyz se ted pocitam mezi lidi zkousejici Woodieho styl obchodovani, tak moc diky za preklad! Fajn rozhovor, jde videt ze Joe Ross je opravdu vyskoleny a ostrileny obchodnik, ktery umi sve vedomosti predat dal... Snad se vlakno chyti a skouknem (o)Rossene metody trosku podrobneji! ;)
  10. PitBoss

    Woodie CCI system

    Zdravim, Dekuju za opravu rohrbachere, dneska opravdu uz nevim kde mi ta hlava stoji, nicmene pohyb tam byl take... (tu)
  11. PitBoss

    Woodie CCI system

    Aha, diky viki, ja myslel, ze se to bere vzhledem k nulove lince.. Neni dole pod nulovou osou na tom obrazku, hned po relevantnim ghostu, Vegas pattern? Dik moc za info!
  12. PitBoss

    Woodie CCI system

    Zdravim, Byl jsem na seminari v pondeli a ze svych poznamek ctu, ze Woodie bere u Ghost patternu v potaz jen sitace Rameno > Hlava Rameno, ale ne , když je jedno s ramen vyse nez hlava a rameno sousedni. Pak jsem na Woodieho strankach nasel dokument, ktery se Ghostum venuje a tam je obrazek (viz priloha). Bere tedy Woodie Ghost i v teto situaci? Dekuju
  13. PitBoss

    SW zdarma

    Zdravim, Vypada to dobre, nevi nekdo jestli jde v MQT zadavat virtualni prikazy? Ja ho naistaloval, ale nemam jeste zaplacena data a nejak jsem to tam nenasel, sahl bych kdyz tak k placene verzi +data +woodie nastaveni, teoreticky by stacil muj Amibroker, ale toho mam jen na backtesting..
  14. PitBoss

    Woodie v Praze - ohlasy

    Prosil bych taky o poslani na email sayid@email.cz dekuji (tu)
  15. PitBoss

    Woodie v Praze - ohlasy

    Byl jsem na pondělním semináři a musím poděkovat pořadatelům, bylo to opravdu super a vím, že z něj budu těžit ještě dlouho. Pokud by byly oficiální nebo "uživatelské" fotky z pondělního termínu, určitě nepohrdnu, chtěl bych mít památku na super zážitek.. Děkuji moc! (tu) :)
×
×
  • Vytvořit...