Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Ondy

Members
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

1 271 zobrazení profilu

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Ondy

    MSA

    Moc děkuji za radu. Přeji vám hezký večer.
  2. Ondy

    MSA

    Děkuji. Jediný způsob je tedy v Excelu použít nějakou funkci na filtraci obchodů a následně teprve import jako jednu strategii...
  3. Ondy

    MSA

    Dobrý den, poradil by někdo, jak v MSA nastavit, aby portfolio ,,zobchodovalo'' maximálně jeden obchod za den? Mám strategii 01 a strategii 02. Chci, aby se navzájem doplňovaly a zobchodovaly maximálně jeden obchod denně. Což bych si chtěl zobrazit pravě v portfoliu MSA. Nemůžu najít, kde by se to dalo nastavit... Nyní se obě strategie pouze sečtou. Děkuji případně za radu.
  4. Ondy

    Trhy pro záčátečníky

    Dobrý den, poradil by někdo podobný trh jako je YM či NQ akorát že na EUREXU? Děkuji za tipy.
  5. Ondy

    Triviální dotazy

    xxSmoldaxx: Děkuji moc. Ještě bych se chtěl zeptat. Předpokládám, že se symbol bude měnit pouze v místě kontraktních měsíců. Tedy bude se měnit momentálně pouze písmeno ,,M''. Děkuji. Přeji Vám pěkný den.
  6. Ondy

    Triviální dotazy

    Dobrý den, mám účet u AMP, data od CQG a platformu od SC. Vše by tedy mělo být připraveno na obchodování. Nicméně za boha nemůžu rozchodit real time grafy s YM a ES. Nevím zda CQG má jiné symboly než data od SC. Nemáte někdo zkušenost či radu? Běžně do Find Symbol zadám momentálně YMM16 a zobrazí se graf, ale nikoliv real time. To je deprese :-)
  7. Ondy

    Sierra Chart - nastaveni II

    zbyv Napsal: ------------------------------------------------------- > to Ondy > v replay tam jsou jen dvě jedničky, víc nic Aha :-) díky!
  8. Ondy

    Sierra Chart - nastaveni II

    Dobrý den, neporadil by někdo jak ,,zapnout v DOMu'' zobrazování kontraktů čekající na vyplnění (limitní příkazy)? Měl jsem free verzi Sierry a po zapnutí DOMu se mi klasicky zobrazovaly ceny bid/ask. Přešel jsem následně na placenou verzi balíček 5 a nyní se mi v DOMu tyto čísla nezobrazují. Nejsem si vědom, že bych cokoliv v DOMu nějakým způsobem přenastavoval apod. Pro upřesnění přikládám screen. Na sreenu je graf z 27.8. 15, ale zkoušel jsem i data ze včerejšku. Za případné rady či návrhy děkuji. Přeji Vám pěkný den.
  9. Dobrý den, nemám zatím brokera, ale používám data od SC. Jediné co jsem udělal bylo, že jsem v Global Settings - Data/trade service settings vybral SC Data - All services. Nevím zda je postup ve Vašem případě stejný, ale v mém případě na testování stačí toto.
  10. Dobrý den, chtěl bych se někoho optat, zda v 14-ti denní trial verzi od SC jsou právě zmiňovaná kvalitní ticková data, která stojí po trial době 35 USD? Stáhl jsem program a následně stáhl historické grafy YM cca 3 měsíce zpět. Zapl jsem replay a vidím i v Time and Sales pohyby kontraktů, takže předpokládám, že se o ticková data jedná. Zajímalo by mě, zda se jedná o výše zmíněná data. Dále bych se chtěl ještě poradit, zda lze využívat brokera od AMP + program SC s právě zmiňovanými tickovými daty také od SC. U AMP vidím, že samozřejmě program SC podporuje, ale jde mi hlavně o ty kvalitní ticková data od SC. Děkuji moc za každou odpověď. Přeji Vám pěkný den.
  11. Ondy

    FX trade-book

    Dobrý den. Poradil by mi někdo prosím jak mám nastavit SL, PT a posun BE u každého patternu zvlášť? Nastavil jsem hodnoty, ale funguje to pro každý pattern stejně, potřeboval bych, abych u každého patternu mohl nastavit jiný SL, PT a posun na BE. Pořád se mi to nedaří :-( Díky za odpověď.
  12. Ondy

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Hehe, děkuju :) Doufal jsem v něco takovýho :-)
  13. Ondy

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Zdravím, chtěl bych se zeptat... Dnes jsem napojil na Ninju demo data od ZenFire a nechce se mi to prostě připojit. Píše mi to Přihlášení se nezdařilo. Přitom Username a password jsem zadal správně :S Potom, když zavřu Ninju a chci ji za chvíli otevřít, tak mi to vyhodí tuhle hlášku (viz. foto). Zkoušel jsem přeinstalovat celou Ninju, znovu jsem si nechal zaslat nové přihlašovací údaje k ZenFire, ale po vytvoření účtu se mi to stejně nepřipojí a opět po zavření a otevření NinjaTrader mi to vyhodí hlášku na obrázku. Nevíte někdo prosím? :S
  14. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosi s tím, že při live obchodování pracuje na více směn a tudíž nemá možnost obchodovat každý den. Já sám pracuji na tři směny a je těžký nějak vymyset a skloubit intradenní obchodování do práce. Swingově se mi nechce obchodovat kvůli kapitálu, ale i kvůli tomu, že prostě mi intradenní obchodvání je blíž... Testuju a paperuju americké akciové indexy NQ, YM, TF a SP a mohl bych je obchodovat 14 dní a týden nic, 14 dní a týden nic, atd... Jestli mě chápete :-) protože když mám ranní a noční, tak můžu obchodovat US indexy od 15:30, kdežto při odpolední ne. Nebo jsem si řikal, že bych obchodoval při ,,odpolední,, nějaké evropské trhy, ale zase by se rozhodila pravděpodobnost... Nevím, nemá s tím někdo zkušenost? Předem děkuju za snahu a odpověď, hezký den přeji ;)
  15. Ondy

    NinjaTrader - prosím o radu

    LukasD: Tenhle postup co jsem napsal, jsem použil zatím jednou a mně fungoval (resp. 2x). Poprvé, při první registraci (7.9.) a po druhé teďkon (16.10.). Přičemž k první rgistraci se už nepřipojím a k té druhé ano. Ano, taky jsem četl, že hlídají IP a atd., ale mně to zafungovalo. Nevím, třeba mi to příště nepůjde, to neříkám. Možná chybka. Pokud to nepůjde, tak by mělo jít, že si zajdu např. do kavárny s připojením k wi-fi, zaregistruju se a vše by mělo fungovat, nebo ne???
×
×
  • Vytvořit...