Jump to content
Co nového? Mé kurzy

pingl

Members
  • Počet příspěvků

    280
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vítězných dnů

    1

pingl naposledy vyhrál/-a dne 30. ledna 2021

pingl měl nejvíce oceňované příspěvky!

1 Sledující

Poslední návštěvnící profilu

1 348 zobrazení profilu

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

255

Komunitní reputace

  1. pingl

    Interactive brokers

    Dobrý den,ticková data pro numbers bary nejsou od IB pro obchodování ani testování vůbec k použití.Hloubku trhu v reálném čase si je dobré platit,řeší se to přes Sierru CH. ale jsou i jiné možnosti.
  2. Ahoj,mrkni co ti píše SCH za hlášku,měl jsem podobný problém.Bylo to způsobeno tím že jsem neměl na účtu u brokera dostatečný kapitál pro margin na dva kontrakty.
  3. Dobrý den,opět skvělé slovo,vše zpracované a uchopitelné ,to je u VÁS standart - a to je skvělé.Zasekl jsem se v bublině intra. NQ ,plán mám to dotáhnout to ke kladným výsledkům.Momentálně stále sim, mentálně velmi náročné, ale myslím si že jsem ve fázi že by pro mě bylo náročné cokoliv nového tak či tak.Každopádně děkuji za rozšíření obzoru a možností swingového obchodování,netušil jsem s jakou jednoduchou automatizovanou myšlenkou se dá vstoupit do trhu,časem se tímto směrem třeba rozvinu. Ještě jednou moc díky,ať se daří.
  4. pingl

    Interactive brokers

    Ahoj,prosím o radu,delší dobu jsem neobchodoval live,účet mám u IB a data SCH, obchodovat budu zatím pouze NQ podle fims.Vím že se u IB nově (myslím od roku 2017) platí za živá data,takže bych se chtěl zeptat zda je potřebuji když mám živá data ze SCH. Popřípadě kde mám co v IB aktivovat?Děkuji za odpovědi.
  5. pingl

    Minimální účet pro intraday obchodování akcií

    Pokud se nic nezměnilo tak u IB musíš vložit 10k
  6. pingl

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Stáhl jsem 50% pokud nejedeš live nepotřebuješ tam plnou palbu nechat ležet třeba rok dva než se naučíš ovládat.Někdo tady myslím už dříve psal že tam nechal jen dva tis.US ale to nevím přesně.
  7. pingl

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Bohužel nevím,já jedu data SCH broker IB,nic jiného jsem nehledal.Jinak se k levným datům online na simulované obchodování asi nedostaneme.Založit účet-vložit kapitál- část vkladu stáhnout zpět, ponechat minimum( na poplatky),až se zvládne sim tak vložit zpět, nic jiného mě nenapadá,jinou cestu k datům neznám než přes založení účtu. Třeba někdo ještě poradí,ať se daří.
  8. pingl

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Ano,fundovaný účet jak píšeš u IB propojit s SCH a jednou za měsíc je potřeba se přihlásit k ostrému účtu aby v SCH věděli že máš aktivní účet.Jinak jen RPL.
  9. Sorry jako, krakra2, můžu Vás slušně požádat o zakopání válečné sekery.
  10. pingl

    SIERRA - OBJEDNÁNÍ V CZK

    Ahoj,platím kartou, jinou možnost jsem nehledal asi ji ani nemají v US jedou vše na karty.Zadám dolary, banka smění, také mám účet jen CZK.
  11. Ahoj,ano, modré sim=obchody pouze v platformě SCH bez účasti IB Pokud chceš mít v IB nějaké informace o obchodech sim podle mého názoru musíš mít také IB PAPER účet Když to shrnu propojit SCH sim se IB paper.
  12. pingl

    Interactive brokers

    Ahoj ,jak jsem psal že dám vědět jak jsem na tom se založením účtu:účet schválen po 26 dnech a dnes poslali zprávu že mají peníze na účtu a to jsem to zadával včera.Atˇse daří (tu)
  13. pingl

    Interactive brokers

    Coleman Napsal: ------------------------------------------------------- > Ahojte, > > vyplnil jsem žádost otevření účtu u IB, kde mají > uvedeno, že posouzení bude trvat 1-2 dny. Ja čekám > 4. den, ale pořád nemám odpověď. > > Máte s tím, prosím, někdo zkušenosti? Jestli to > může trvat i déle? > > Děkuji Ahoj, tak včera se po 15 dnech ozvali,chtěli potvrdit email co jsem uvedl, uvidím s čím přijdou v pondělí.Dám vědět ;)
  14. Napíšu ti sem až se to někam pohne,postupoval jsem podle návodu,doufám že tam jsou jen zahlcený ale prý je to normální.Písni jak si dopadl,ať vím co a jak a vědí také ostatní.Díky
  15. Jsem na tom stejně,čekám, dnes je to 6 den. :S
×
×
  • Vytvořit...