Jump to content
Co nového? Mé kurzy

JoeFernandes

Members
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

2

Komunitní reputace

  1. JoeFernandes

    Spolupráce IB - SIERRA Chart

    Rollover nabízí Sierra automaticky. Zpravidla ale zůstávám den až dva na starém. Pokud by jsi to chtěl dělat nějak sofistikovaněji, tak můžeš např. porovnat volatility.
  2. JoeFernandes

    Spolupráce IB - SIERRA Chart

    Je to výrazně jednodušší než si momentálně myslíš, v SC si pouze nastavíš v okně "Data/Trade Service Settins" Service: Interactive Brokeres [trading]. Dálé pak Server Adrress and Port - tady se hodnota může lišit, já mám např. 127.0.0:7496 V TWS nastavíš API viz. screenshot (port s nastavením v SC) Sierra má tu nesmírnou výhodu, že pokud máš data přímo od ní, tak je nijak nenastavuješ, tečou automaticky, jen si najdeš požadovaný symbol, pro současný emini NQ je to např. NQ-201709-GLOBEX. Že jsou data funkční poznáš mimo to, že se hýbají grafy tak, že vedle symbolu je značka [M]. Pokud vše nastavíš, tak po zapnutí TWS a následného zapnutí Sierry se tě Sierra sama zeptá, jestli se má k TWS připojit, což chceš. Jestli jsi live nebo sim nemá na propojení žádný vliv, propojený jsi vždy, jen pokud jsi v SIMU tak na TWS nejdou tvé příkazy. Už je to nějaký pátek co jsem to dělal, ale myslím, že v tom žádný další háček není.
  3. JoeFernandes

    Spolupráce IB - SIERRA Chart

    Zdravím, pokud bereš data od Sierry a zároveň v ní obchoduješ, tak nepotřebuješ 2 instalace, pouze si nastavíš, že čerpáš data od nich. Článek se věnuje propojení dat od IQ feed, kde je situace složitější a proto jsou potřeba dvě instalace. Co se týká TWS, tak to musí být spuštěno každopádně vždy. V Sierre si pak nastavíš SIM režim a nemusíš se ničeho obávat.
  4. JoeFernandes

    SIERRA CHART OBCHODOVANIE

    Řešil jsem něco podobného. Nakonec jsem napsal přímo na IB, protože tohle není problém Sierry. Na podpoře mě nasměrovali na nějaké dokumenty, které jsem neměl odsouhlasené a vše bylo v pořádku. Zkuste jim napsat, reagují svižně.
  5. JoeFernandes

    E-mini NASDAQ II

    Michale, zkuste prozkoumat ty neamerické. Třeba Čínu. Kvůli nejisté Trumpově politice jsou nejisté trhy. Až se vybarví, bude o pohyby postaráno. Neptejte se kam, odpověď neexistuje.
  6. Mlokz: Ahoj, jdeš na to velmi ze široka a víceméně všeobecně. To je hledání skutečně vždy velmi náročné až nemožné - když vlastně člověk neví ani přesně co hledá. Doporučuji ujasnit si, čemu se chceš věnovat (intraday, pozice etc.), dále vyselektuj předmět (forex, komidity, AIndexy etc.), jakmile budeš mít v tomto jasno, stává se hledání diametrálně efektivnější. Finančník se zaměřuje z velké části na akciové indexy. O těch ve zdejším fóru najdeš skutečně úplně vše (brokeři, taktiky, marginy, daně, SW etc.) a nemusíš hledat žádný jiný zdroj.
×
×
  • Vytvořit...