Jump to content
Co nového? Mé kurzy

profesor

Members
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. profesor

    Pracovat jako broker?

    TO : hahopi DOBRÝ DEN ! Pro informace o firmách použijte vyhledávače . Vzdělání je něco , co Vám už nikdo nevezme . Baví ma sledovanie obchodov na burze + rozmýšľal som ... , ak by ma prijali . Ako to prebieha ... ? Neviem tedy nič a žiadam Vás o radu . MOJE RADA : ihned se jděte podívat na úřad práce . Nebo můžete dostudovat a s mnohonásobně více informacemi se znovu zabývat podobnými nabídkami . Vaša praxe je nula . Vaše šance je nula . Vaše budoucnost je ...
  2. DOBRÝ VEČER ! TO : Obelix Dúfam ,že tu nikdo ďalší nevie slovenčinu . Skončili z holou riťou ? TO : Ostatní Zkrachovali ?
  3. DOBRÝ VEČER ! To : beraniste K obchodování používáme peníze , které si můžeme dovolit ztratit . Tak praví zlaté pravidlo . Tento způsob,který používáte,mi nepříjde moc příjemný ,ale stále použitelný. Nerad bych zažil prodej nemovitosti . K míře zadlužení. Hranice není procentuální . Hodnota společnosti ( účetnictví, atd. ) by měla růst, nebo generovat zisk pro vlastníky. Jestli toho dosáhnu pomocí dluhu , proč tedy neinvestovat pomocí dluhu ?
  4. DOBRÝ VEČER ! TO : emun Několikrát jsem si přečetl článek , abych ho znovu a znovu pochopil . Potom jsem si přečetl znovu svůj příspěvek . Ani tentokrát bych nic nezměnil a nechápu jak to napsat srozumitelněji. Téma TUŽKA,PAPÍR atd. je téma pro dinosaury , jako jsem JÁ , kteří nemají moc důvěry v počítače v jakékoliv podobě ,ale musí je používat. Téma příspěvky nekomentuji . Téma používání nejen tužky a papíru při obchodování je pro mne celý život hlavní téma a jsem rád , že někteří mne nevědomky citují a dokonce nikde nenašli nic na podobné téma . NA ZÁVĚR : Méně chápající se mě ptají , a profíci jsou zticha ? Zůstaňte prosím dále méně chápající a dále se beze strachu , že se ztrapníte ptejte na co chcete . JÁ Vám na co chci odpovím , možná i pravdu .
  5. Dobrý večer ! Po přečtení tohoto článku jsem na rozpacích . Delší dobu na tomto serveru sleduji články , které jdou mimo "mainstream " Slovní spojení TUŽKA , PAPÍR ..... používám více než dvacet let . Tento server mi vymazal článek , který si dovolil oponovat většině a byl na toto téma . Nemám tedy důvod rozvádět tuto strategii do podrobností , ale těší mně , že jsem špatně citován a přesto moje příspěvky jsou schvalovány .
  6. Dobrý večer ! Teď prosím trochu jinak . Otevřeně se přiznávám k tomu , že setkání s Lucií VÝBORNOU je mnohem lepší než poslech rozhovoru s hvězdou . Mimochodem je velmi těžké ji porazit . Pokud se týká přípravy na každý den , každý pracovní den dělá rozhovor se zajímavou osobností . Jiný obor , jiné téma a nakonec Vám nabonzuje jak je to těžké .
  7. DOBRÝ VEČER ! TO Slavomir.k Jen dále rozvíjejte do dalších úrovní ! Shrnu si fakta . Váš core busines je nákup - prodej . Váš soft busines je reserva , spotřeba , půjčky . Nákup - prodej je schopen vyprodukovat zisk ( 20% zákazníků,80% zisku ). Zisk pokryje všechny náklady. Soft kdykoliv zkončím , nebo prodám . Jsem tedy podnikatel ,který ví co chce . Pokud se ve Vás mýlím opravte mne .
  8. DOBRÝ DEN ! Mám drobnou poznámku k poslednímu bodu. Jste si jist myšlenkou, zapomenout cokoliv co jste do té doby " vydřely" ? Myslel jste doufám jen inovace a ostatní řemeslo ? Vím že zapomenout základy jakéhokoliv řemesla je nejprve smrtí řemeslníka a poté i reputace celého řemesla. Znalost základů naopak cestou i inovacím a pokroku v řemesle. Platí zásada základy ve škole , ostatní v praxi .
  9. profesor

    Od koho kupuji a komu prodávám...

    TO: longterm DOBRÝ VECER ! Na burze pracují obchodníci. Jim prodáte úrodu a dostanete penize. Velmi zjednodušeně.
  10. profesor

    Od koho kupuji a komu prodávám...

    TO longterm DOBRÝ DEN! Pokladniční poukázky rozhodně nedoporučuji nikomu s investičním majetkem pod 200 miliónů Kč. Nad tuto částku je spousta jiných možností.
  11. profesor

    Pracovat jako broker?

    DOBRÝ VEČER! Moje osobní zkušenosti jsou podobné,jako ty Vaše. Nikdy nedostanete všechny informace,které potřebujete,od svého mentora! Dnes vím proč a jsem rád,že znám pravdu.
  12. profesor

    Diskuze k článku: Desatero tradera

    DOBRÝ DEN! Velmi rád jsem si přečetl tento článek a těšil se na diskusi o tomto článku. Velmi mne překvapilo,že se diskutuje o počtu kontraktů a ne o článku. Někam se mi z hlavní stránky ztratila sekce Poznámky tradera,kam toto desatero jednoznačně patří! Já osobně souhlasím s bodem který se zabývá velikostí účtu. Minimum Vám sdělí profesionálové, protože vědí, jak moc málo a s jakým rizikem, lze ještě obchodovat. Potom existuje minimum pro normálního člověka,tedy částka,kterou lze obchodovat téměř bez rizika. Samozřejmě s vyšší částkou je trading bezpečnější.
  13. profesor

    Triviální dotazy

    TO JakubP Dobrý den ! Počítejte spíše open cenu mínus slip
  14. profesor

    Triviální dotazy

    TO JakubP DOBRÝ DEN! K vyplnění by mělo dojít na první úsečce.
  15. profesor

    Triviální dotazy

    TO JakubP DOBRÝ DEN ! Jak jste přišel na myšlenku,že je to malý prostor ? Jinou odpověď než "pomocí backtestu" neuznávám. Backtestem si ověřuji jakoukoliv myšlenku,nedělám žádné rozdíly. Výsledek je to jediné co se dá porovnat se současností a jediný důvod zlepšovat své obchodní výsledky.
×
×
  • Vytvořit...