Jump to content
Co nového? Mé kurzy

luin

Members
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

3

Komunitní reputace

  1. luin

    TWS a TS Global.

    JTrojan, já pouze klikl na uvedený odkaz v emailu a na stránce s downland platforem klikl na TWS ( vpravo dole - červené pole). Spustil se upload na vyšší verzi . Když jsem pak spustil běžným způsobem TWS s původními přihlašovacími údaji, vše ok. Je nová grafika , ale moc rozdílů není. TS Global platformu nepoužívám, ale postup bude stejný. Celé to mělo být do 16.9.2019 proto se možná nemůžeš přihlásit. L.
  2. luin

    Mikro kontrakty na akciové indexy

    Ahoj, s obchodováním multikontraktů řeším jejich záznam. Mám sice excel pro více sad kontraktů, ale tam evidentně správně nepracují makra a nedokážu s nimi pracovat, opravit je. Byl by někdo ochoten se podělit o ověřený excel soubor? Děkuju Luin
  3. luin

    Mikro kontrakty na akciové indexy

    Likvidita zatím pouze na MES, kde jeden tick 1,25 $ pokryje poplatky za obchod / u AMP 0.78 $ / a na tréning psychiky s multikontrakty velmi dobrá věc. L.
  4. Ahoj, prohlédl jsem si ten tutoriál a vidím to stejně, taky jsem předpokládal zakoupit AB, ale zde je mi ta tvorba podmínek bližší než programování jakýmkoliv jazykem. Bylo by dobré slyšet názor Petra do jaké míry lze tímto obsáhnout kritéria systémů. Podobným způsobem se myslím tvoří i strategie v Ninja Traderovi. Jak to vidí ostatní?
  5. luin

    NinjaTrader - prosím o radu II

    emun, souhlasím a mazal jsem ho, právě abych se do NT dostal a zároveň mi šel otevřít works..., taková nouzovka. Odinstaloval jsem kolizní sw včetně souvisejících indikátorů a NT chodí normálně. Teď čekám na další posouzení toho sw. L. :S
  6. luin

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Zdravím, takže kam jsem postoupil. Hlídám před spuštěním NT, je-li ve složce Workspaces soubor workspaces.xml, pokud ano vymažu jej a NT se spustí ( nyní mám pouze dva workspace + untitled1) a mohu mezi Work přepínat. Na NT supportu mi odpověděli, že je chyba v BTH ( sw na testování), tak jsem to poslal k posouzení. Pravda je, že tento sw používám bez problémů roky, tak uvidím kde je příčina. Určitě napíšu jak jsem dopadl. L.
  7. luin

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Balian, děkuju za radu. Nestačí tedy si původní workspaces překopírovat do jiné složky? Dám si je tedy na flashku. Jinak ty indikátory používám roky, ale projdu si je a prověřím jak píšeš. Taky když se ve složce Workspaces objeví soubor Workspace. xml je třeba ho vymazat, ten po zavření NT indikuje chybu a NT se nespustí, i toto je jistá kontrola ( podle NT forum). Stahoval jsem pouze nějaký indi z BM fóra pro NT8, ale nezkompiloval se mi, tak jsem ho smazal. Ještě jednou díky. L (tu)
  8. luin

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Sinuhet díky, pomohlo a NT jsem spustil. Z předchozí zálohy jsem zkopíroval jeden workspace a běží, ale když jsem doplnil ještě druhý a chtěl ho otevřít, došlo opět k ukončení programu. Teď mám otevřený jen jeden + Untitled a zatím běží. Stojí za tím ty workspaces, napíšu na NT forum co na to oni. Ještě jednou díky L. (tu)
  9. luin

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Zdravím, vyskytla se mi následující komplikace při spouštění NT7 . Ukončil jsem běžným způsobem NT7 a když jsem jej druhý den spustil vyskočila hláška viz. níže, program jsem několikrát ještě zkusil spustit po restartu pc se tejným výsledkem. Pak jsem NT 7 odinstaloval, nahrál poslední verzi, ale výsledek stejný. Použil jsem NT8 a pracoval na ní. Po cca dvou hodinách jsem se na NT7 vrátil , to již naběhl Control center s workspace bez grafů, když jsem zkusil otevřít svůj, opět program ukončen. Při dalším spuštěním jsem doplnil grafy a šlo i otevřít mé workspace, domníval jsem se , že je vše v pořádku a po standartním ukončení s uložením jsem pc vypnul. Dnes ráno je , ale problém zpět, NT7 nejde spustit. Mám live licenci , W10 . Na druhém nt běží vše normálně, tak se domnívám, že bude problém asi ve W 10. Setkal někdo s podobným problémem a může poradit co dál? Díky L.
  10. luin

    e-mini trhy

  11. luin

    TF-E mini Russel 2000 PA system II

    AMP již v 15,15 posílal rekapitulaci podmínek pro limitní pohyby. Zřejmě zareagovaly algoritmy na pohyby z minulého týdne, kdo ví, počkáme na další vývoj. ;)
  12. luin

    CO VÁS V TRADINGU TRÁPÍ?

    1 - nedůvěra v možnost uspět, strach ze ztráty, strach z neúspěchu 2- změna myšlení pro trading, změna přesvědčení, důslednost 3- vytrvalost, schopnost analýzy trhu, nadšení pro trading
  13. luin

    e-mini trhy

    Michale a kolik live kontr obchoduješ nyní? L
  14. luin

    Burzovní obchodování

    Podle mne téma nemusí být až tak špatné, může někomu pomoci s ukončením tohoto druhu podnikání. Možná Prochy kdyby si sem hodil systém se kterým si neuspěl, bylo by to ještě přínosnější, případně by ti jej někdo naopak pomohl vyladit. Moje zkušenost je taková, že pokud dodržuji OP vydělávám, pokud ne prodělávám a tady si myslím je to kritické místo na které profesionálové, jenž stojí proti mne čekají a dokáží využít. Je tedy na mě jak se rozhodnu.
  15. luin

    Backtest

    Cigi nechci dělat chytrého , ale zkus otočit veličiny vzorce : nyní máš zisk/risk = 3:1 , zkus risk/zisk = 1:3
×
×
  • Vytvořit...