Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Srousers

Members
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Srousers

    komise IB

    Dobry den, mozna trochu offtopic, ale nevedel jsem, kde jinde se zeptat. Nevi nekdo, proc IB zvedly tak radikalne Marginy a jestli to je trvaleho razu? Dekuji za odpoved, Marek
  2. Srousers

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Dobry den, po cca 8 zbacktestovanych mesicich v programu NT7 a s free daty od CQG jsem nemel zadny problem az na listopad roku 2014, kdy se mi nactou data pouze od 21.11. - 26.11.2014. Dokazal by mi prosim nekdo poradit, v cem muze byt problem? Predem dekuji za odpoved, Marek S
  3. Srousers

    MAE a MFE

    Tak super, už mi to je jasné :) Díky moc za rady
  4. Srousers

    MAE a MFE

    Princip MAE a MFE jako takový, je mi jasný. Já si jen nejsem jistý, jaké hodnoty zapisovat, když je obchod ztrátový. Takže i v tomto konkrétním případě, kdybych chtěl vstoupit jak je červená šipka na stranu short, zadám do Excelu MAE 9999 a MFE 0? Nezáleží, jestli jsem long nebo short? Vždy u takového případu, že se trh otočí hned záhy proti mě zadávám extrémní hodnoty, tedy MAE 9999 a MFE 0?
  5. Srousers

    MAE a MFE

    Děkuji za rychlou reakci, ale obávám se, že tam jsem odpověď nedostal. Pro upřesnění dodávám screenshot. Jedná se jen o hypotetický příklad. Chtěl bych vstoupit na zelené úsečce, jak značí červená šipka do long pozice. Kolik a kde tedy bude prosím MAE a MFE, když se trh hned vzápětí otočil proti mně?
  6. Srousers

    MAE a MFE

    Dobrý den, vím, že se to už tady řešilo, každopádně si s tím stále nevím rady. Při stanovování MAE/MFE se při backtestování poměrně často dostanu do situace, že hned na další úsečce po vstupu do trhu, se trh otočí proti mně a už se nedostane nad/pod (long/short) mojí vstupní hodnoty. V tento moment nemůžu stanovit ani MAE a ani MFE a obchod je tím pádem očividně ztrátový. Podle předchozí rady co jsem tady četl, bych měl tedy do Excelu zapsat MAE jako 0 v případě ztrátového long a třeba 9999 v případě ztrátového short? A co s MFE, mám nechat nevyplněné políčko? Jenže v tomto případě, když chci analyzovat MAE/MFE, mi Excel vyhazuje chybu " If MAE_MFESheet.Cells(TmpRowCounter, MAE_MFEColPL) > 0 Then". Mám stažený obchodní deník z doprovodných souborů z placeného kurzu. Předem moc děkuji za odpověď, Marek :)
×
×
  • Vytvořit...