Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Martinek

Members
  • Počet příspěvků

    2 016
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Autoři

  • Jméno autora
    Martin Kysela

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare

Poslední odznaky

1

Komunitní reputace

  1. Martinek

    OPCE

    TastyWorks (od původního autora TOS), případně je celkem přehledná platforma OptionsXpress.
  2. Martinek

    Opravdu je to tak super???

    Juray: :-) Trading není žádná legrace... a myslím si, že určité intelektuální a mentální schopnosti člověk přeci jen potřebuje.
  3. Martinek

    Woodie CCI system

    fuxo: Jen doplnim - Woodie nikdy nedoporucoval obchodovat prave 20s pred CLOSE, ale definoval tri pristupy - velmi agresivni (obchodovat signal ihned, jakmile se objevi), agresivni (obchodovat 20s pred C) a konzervativni (obchodovat na C). On sam preferuje obchodovani 20s pred C, protoze to vyhovuje jeho psychice + ziska "naskok" pred temi, kdo nastupuji na C. Ovsem z dlouhodobych statistik mi (i dalsim) vyplynulo, ze entry -20s a na C vychazi ve vysledku s prakticky totoznym vysledkem. Navic se to lepe testuje. :)
  4. Martinek

    České knihy

    Jsem rád, že se knihy líbí (i když překlad posledních dvou není, jak jsem ovšem avizoval již dříve) zdaleka ideální. Impossible skutečně není totéž co Computer Press. Knihy vydává na můj popud společnost Impossible a distribuuje Computer Press. Tolik jen pro upřesnění. Ať se vám v tradingu daří!
  5. Martinek

    České knihy

    Ray: Knihy Steva Nisona prozatim v cestine nevysly.
  6. Martinek

    České knihy

    JaroslavVrana: stejne jako drive vydane knihy... Impossible
  7. Martinek

    České knihy

    Rob99: Nevim, jestli je to pred Vanoci realne. Spise myslim, ze az zacatkem pristiho roku. Nicmene je to na dobre ceste. Lucinek: Postupne by mely vyjit obe knihy. Bude-li problemu u TITZ mene nez u DT, mohlo by to byt brzy. ;-) Jinak ja se soustredim ted vice na jine aktivity, od knih proto zvolna ustupuji.
  8. Martinek

    České knihy

    Zdravim vsechny, po delsi dobe jsem konecne mrknul do tohoto vlakna. Douglas by mel vyjit brzy. Byla cela rada vaznych problemu s prekladem a jinymi vecmi kolem, ale pokud je mi znamo (realizace knihy byla prevzata jinym subjektem), vse uz bylo vyreseno a v brzke dobe pujde kniha snad uz vazne do tisku.
  9. Martinek

    České knihy

    Na knize Marka Douglase se pracuje; nechali jsme predelat preklad textu a v soucasne dobe ladime finalni podobu. Vydrzte, dockate se. Az kniha vyjde, na financnik.cz se o tom dozvite jako prvni. :)
  10. Martinek

    Dr. ELDER a jeho knihy

    jenaL: Elderovy knizky mam moc rad, tahle posledni mne hodne potesila. Urcite doporucuji.
  11. Martinek

    České knihy

    Renooo: Bohuzel zadne velke novinky nejsou; kniha vyjde bud koncem roku nebo zacatkem pristiho.
  12. Martinek

    České knihy

    Mira: Zdravim! Neco noveho? Jedine snad, ze stale plati to same. ;-) Objevilo se nekolik komplikaci a s ohledem na to, ze chceme vydat knihu v opravdu vysoke kvalite, radeji jsme termin vydani posunuli nez abychom se snazili vysledek uspechat. Jeste letos by se ale prvni Douglasova kniha mela objevit.
  13. Martinek

    Interactive brokers

    louis_c: Volume od IB je vazne celkem na nic, protoze je castecne dopocitavano na serverech brokera a nema presnou vypovidajici hodnotu o volume na skutecnem trhu.
  14. Martinek

    Otazka ZACATECNIKA

    Helco, cena se pocita obvykle po ticich nebo po bodech, zalezi na meritku osy Y. Kazdy trh ma pocitani svych hodnot dane dle specifikaci, ktere je mozne nalezt na strankach burzy. Co se tyce rozliseni grafu, tak to poznate opet podle osy X - kdyz tam vidite jen usecky pro dny, tak je to denni graf, kdyz jednu usecku kazdych 5 minut, tak petiminutovy apod. :-)
  15. Martinek

    Otazka ZACATECNIKA

    Helco, zkuste si to v nejakem programu - treba v doporucenem Ninja Traderu - a uvidite sama. Nema smysl se s tim morit na nejakych screenshotech se spatnou citelnosti osy...
×
×
  • Vytvořit...