Jump to content
Co nového? Mé kurzy

greenhorn

Members
  • Počet příspěvků

    269
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. greenhorn

    Programování v MT4

    dejv04:
  2. greenhorn

    FX trade-book

    VELKE DIKY!!!
  3. greenhorn

    FX trade-book

    To nevadi. Prestavam tedy zapisovat :D V jaky den to tedy priblize bude mozne stahnout? Dekuji. GE.
  4. greenhorn

    FX trade-book

    Diky za rychli odpovedi (tu) Je mozny export dat do nove verze deniku a nebo bude lepsi kdyz pockam na novou verzi? GE.
  5. greenhorn

    FX trade-book

    Aha ... takze tvoje odpoved "uz to tam je, len sa to vola exit1, exit2, exit3 a je tam viac moznosti" byla smerovana k novemu deniku? GE.
  6. greenhorn

    FX trade-book

    Nejsou mi jasne 2 veci ;) 1.) Kde se objevi v zalozce obchody Exit 1 a 2 pokud chci pouzivat MM 1 nebo MM 2 2.) Pokud pouziiju "zobrazi MM3" a zapisu si Exit 1 a 2 v jake zalozce uvidim jaky Exit je nejziskovejsi? Diky
  7. greenhorn

    FX trade-book

    Dalsi vec by byla dobra kdyby se dali nastavit dalsi 2 vystupy ("close2" a "close3"). Ja napriklad testuji system, kde je pouze jeden mozny vstup ale 3 ruzne vystupy. Diky. GE.
  8. greenhorn

    FX trade-book

    Saqe a Luke .. DIKY ZA SUPER PRACI. Jaky je status nove verze? To manualni nastabeni velikosti lotu by se dost hodilo. Diky. GE
  9. greenhorn

    COT - Committment of Traders

    když jsem to rozebíral, tak jsem si nikdy nevšiml nějakých rozdílů. Prostě když Hedge potřebovali mít cenu nahoře, tak to udělali. Když dole, zařídili opak. Hodně zdaru. Greenhorn.
  10. greenhorn

    Angličtina

    Tyto stránky jsou vhodné pro procvičování čtení v kombinaci se současným poslechem. Zajímavá bývá "Weekly TV Feed". Jsou to zprávy čtené hlasatelem a s titulky. Jsou cca 25 minut dlouhé a jsou ze tří částí: politiky, ekonomie a zdraví, nebo životního stylu. www.voanews.com/specialenglish/index.cfm Greenhorn.
  11. greenhorn

    PFG

    Pterodaktyl: přeci jenom skoukni videa, která jsou na stránkách PFG k dispozici. Dozvíš se hodně zajímavého. Jak zadat kontraktbí měsíc,jak otevřít nové okno s grafem, jak nastavit graf s indikátory, jak zadávat příkazy a Stop Loss do trhu, jak celkově obsluhovat DOM.... Já měl nainstalované obě platformy od PFG. Fast i ProTrader. Takže pokud bych Ti sem něco psal, mohlo by to být z té druhé. Už jsem to odinstaloval, takže Ti nemohu hodit zádný screen. Sorry. Greenhorn
  12. greenhorn

    PFG

    pterodaktyle, s největší pravděpodobností nemáš zadaný kontraktní měsíc. Takže Tvoje platforma neví jaká data si má stahovat a zobrazit. Skoukni videa, která jsou na stránkách PFG k dispozici. Greenhorn.
  13. greenhorn

    obchoduje někdo přes Global futures?

    pro všechny: díky všem, kdo se zapojili do diskuze. Myslím, že toto vlákno zaznamenalo slušný posun dopředu a že to bude ku prospěchu nejem mě, ale i dalším. Rozhodl jsem se to ještě neuspěchat a kvůli argumentům, které tady zazněly to pravděpodobně přehodnotím. Nebudu rozvádět prsonální záležitosti, ale především hrabal s 911 mě přesvědčili se Sierrou, takže se pokusím jít v jejich stopách. Hlavně Sierra, možnost vyměňovat si s kolegy studie atd... Ale abych to nezamluvil, tak se ještě vrátím k mé ( asi již bývalé) potřebě česky hovořícího brokera. S možností používat Sierru pro mne totiž tato potřeba z jasných důvodů poměrně silně klesá, asi nebude potřeba řešit něco v souvislosti s platformou a těch dalších záležitostí by nemělo být tolik. Greenhorn.
  14. greenhorn

    obchoduje někdo přes Global futures?

    Ahoj. pentax: pokud uvažujete převážně o pozicích, pak souhlasím s Tatianou, myslím, že Kos se vyzná, dobře se s ním komunikuje a poplatky jsou rozumné. Během prvních obchodů mi na svém monitoru sledoval zadávání příkazů atd. Výhodou je, že mu můžete volat na CZ číslo Vodafone a to má roamingováno do USA. Na ID to rozhodně není. Ty jeho poplatky dokážou pěkně narušit obchodní systém. hrabale: jó to bejvávaly časy...... Na ryze angl. brokera si zatím opravdu netroufnu. I když teď jsem vyplňoval papíry na 2. účet a přesto, že to Kužel z GF nekontroloval a dal to rovnou ke zpracování, tak už to bylo o něco snazší. Možná si potřetí troufnu i někam na čistě anglické území. Tatiano, hrabale: Pokud byly důvody odchodu od GF jiné, než výše komise, napište je prosím. Zatím díky a zdar. Greenhorn.
  15. greenhorn

    obchoduje někdo přes Global futures?

    Zdravím kolegové. Díky za odpovědi, pomohly mi ujasnit si situaci. Nejspíš to bude GHCO kvůli poplatku 0,50 na RT. (Až budu mít víc než 100 RT, tak to už bude o něčem jiném...) Některé prvky mi vyhovují v Best fast od PFG, takže to budu mít spuštěno vedle na notebooku. Zase se tam tak dobře nepracuje s Trend Line, zadávání SL a jeho sledování je taky lepší u GlobFutures Zkoušel jsem kdeco od brokerů s českou podporou, ale nikdy jsem nenašel tu ideální. Ale to je asi normální. Takže tohle mi připadá jako dobrý kompromis. Ahoj. Greenhorn.
×
×
  • Vytvořit...