Jump to content
Co nového? Mé kurzy

T.M.

Members
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. T.M.

    CO VÁS V TRADINGU TRÁPÍ?

    1) Jaké 3 psychlogické zábrany vnímáte, že vám neumožňují v tradingu růst a postupovat, jak byste si představovali? 1. Netrpělivost....uspěchanost u vstupů. 2. Strach z toho, že projedu účet. 3. Ego, tzn. co chci vs. co skutečně potřebuji => rozložení si práce. 4. Možná až přílišná systematičnost. 2) Jaké 3 aspekty své osobnosti byste chtěli zlepšit, abyste se stali lepšími a úspěšnějšími tradery? 1. Trpělivost 2. Více vnímat souvislosti v trhu. 3. Soustředěnost 4. Efektivitu práce. 3) Jaké 3 aspekty byste definovali jako vaší silnou stránku, pro kterou byste měli být schopni uspět? 1. Vůle....trading mě baví hodně a za poslední roky jsem se toho hodně naučil nejen o trhu ale hlavně sám o sobě. Mám ochotu na sobě pracovat. 2. Vytrvalost...když mám problém tak ho vždy řeším. Někdy to vyžaduji hodně času a i trpělivosti ale vždy to stojí za to. 3. Vize...celý trading mám postavený jako byznys po všech směrech, což mi hodně pomáhá. 4. Za poslední roky jsem se naučil kontrolovat svoje myšlenky. Babrám se sám v sobě. Naučil jsem se vnímat sebe teď a tady z pohledu mentální, fyzické i duchovní schránky. Toto mi celkem pomáhá oddělit sám sebe od trhu = já a trh.
  2. T.M.

    Jaký time frame využíváte pro sledování Big Picture

    Zdravím...pro BP používám 1440 a 240. Pro samotné obchody série 60-15-3 nebo 30-10-3. Vždy ale všechny zároveň z důvodu kontextu. Dále MP day (TPO30) a hour (TPO3). Sem tam se podívám na MP weak, month, year. Základ je pro mě vždy pohled na vyšší TF z důvodu jemných souvislostí, které nakonec rozhodnou o obchodě.
  3. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Martin Luther King Day in 2015 is on Monday, the 19th of January.
  4. T.M.

    AMP Futures

    Yord, a co si zaškrtal na info.ampfutures.com/cme_nonpro_certification. Podle toho máš data. Já zaškrtal CME Only - Equity Indices, Currencies, Meats, Softs - $5.00 per month.
  5. T.M.

    AMP Futures

    Yord...Mě YM nefrčí. Mám data CQG. Psal jsem Mirovi, psal, že si je musím zaplatit. Tak, jak to je?
  6. T.M.

    AMP Futures

    YM se obchoduje na CBOT ne na CME.
  7. T.M.

    AMP Futures

    To: buj014 Mám stejný problém, ale mám datafeed CQG. Zkusím dnes napsat Mirovi co s tím je.
  8. T.M.

    YM - Emini DJIA

    Dnešní trade, více jsem nestihl. Byl jsem v práci. Zisk 200 USD.
  9. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Dnešní trade. Vstup jsem realizoval v předem vybraném bodě. SL 100 USD (základní). Mohl jsme z toho vytěžit více, bohužel jsem se nechal vycukat. Potenciál ke zlepšení: Lepší řízení pozice a čtení trhu.
  10. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Zdravím, moje dnešní obchody!!!
  11. T.M.

    E-mini S&P 500 (ES)

    Dnešní obchod.............
  12. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Můj pohled na dnešek
  13. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Moje dnešní troška do mlýna :) Dnes jsem jenom pozoroval trh a dělal si poznámky. Každý den neobchoduji. Zítra práce, možná večer se na to mrknu :)
  14. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Dnešní pohled
  15. T.M.

    E-mini NASDAQ II

    Můj pohled na dnešek. Dnes pracovní povinnosti, takže jsem nic nezobchodoval.
×
×
  • Vytvořit...