Jump to content
Co nového? Mé kurzy

jenda3

Members
  • Počet příspěvků

    305
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

1

Komunitní reputace

  1. jenda3

    AMP Futures

    Ahoj, chtěl jsem se zepta. Nevíte jestli má AMP nějakou platformu, kde bych mohl kontrolovat moje příkazy(něco jako mám IB se svoji aplikaci TWS)? Klasicky obchoduju přes sierru, ale chci mít jistotu, že můj příkaz odešel k brokerovi a že byl exekuován. Popřípadě když příkaz zruším tak ať mám jistotu že je příkaz zrušený. Vím, že bych si mohl asi příkazy kontrolovat přes CQG Web Tradera, když mám dat od CQG, ale zde mi nastává ten problém, že když se připojím v sierre k datům, tak již nemůžu být pod stejným loginem přihlášen k datům v CQG Web Traderovi. Takže s loginem, který jsem dostal od AMP můžu být přihlašený jen na jedné z těchto platform.
  2. jenda3

    AMP Futures

    Lombardogroove jestli si matně vzpomínam, tak s tím jsem měl taky problém. Poslali mi login k datům, ale ne login do sierry. Stačí napsat na podporu a vše pošlou.
  3. jenda3

    Sierra Chart - nastaveni II

    Ahoj, měl bych dotaz ohledně překrývání oken v sierre. Pro graf jsem si zapnul time and sales a chtěl bych ho mít v chartbooku pod jiným oknem. Ale problém je to že time and sales je jakoby pořád "always on top" i když kliknu do grafu, který bo ho měl překrýt tak se to nestane. Sierru už jsem pošel a už mě nenapadá kde něco zakliknou/odkliknout ať je time and sales za všema grafama. Obrázek snad lépe napoví co mám na mysli. Jestli někdo víte co s tím. Tak díky za radu.
  4. jenda3

    AMP Futures

    to mishelo: Mi to dnes data natáhlo v pohodě. Ale všiml jsem si, že někdo psal podobný problém i na sierra chart podporu, ale včera tam k tomu neměl žádné vyjádření (dnes jsem se nedíval)
  5. jenda3

    AMP Futures

    to mishelo: Já mám třeba podobný problém dneska. Poslední úcečku mám z neděle 3.4 v 10:20 a dnes se mi vykreslují úsečky až od 9:06. Jedná se to trh e-mini nasdaq. Ostatní trhy vypadají OK.
  6. jenda3

    AMP Futures

    Ano poplatek za ICE bude 117 USD měsíčně Všem budou atutomaticky v sobotu 26.3 data z ICE blokována ať nemusí platiti poplatky. Když bude někdo chtít povolit data z ICE tak je třeba vyplnit tento formulář: clients.ampfutures.com/ice-market-data-fee-waiver-expires-starting-april-2016?utm_campaign=Client+Notice&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=27312981&_hsenc=p2ANqtz--8IFkLTRFNzJuKrDzWfo2N2jasbv7pRfI4_QNrr7kNYJjMViCZP1VWUyE-2H6XZyr-OgibKfSpkZ6voa5szFA-PFEYtQ&_hsmi=27312981
  7. jenda3

    AMP Futures

    Taky používám CQG a porovnával jsem je i s IQfeed a řekl bych že data z 99% ukazuji shodná čísla
  8. Tak jsem včera místo obchodování věnoval čas tomu, že jsem cca 3 hodiny porovnával data mezi IQfeed a CQG. A musím konstatovat, že data CQG na 99,9% odpovídají datum IQfeed. Za celé 3 hodiny jsem zaznamenal jediný rozdíl a to na konci obchodní seance kdy došlo k extrémnímu order flow a na jednom řádku se rozešlo IQfeed oproti CQG o 10 pohlcených bidů. Když tak zde jsem ještě vytvořil video z porování ke konci obchodní seance www.youtube.com/watch?v=r8bf-M_vfXA&feature=youtu.be
  9. Ahoj, zkouším porovnad IQfeed data oproti CQG datum. Mám však problém, že IQ data mám cca o 10 minut spožděné. Nevímte někdo náhodou co s tím?
  10. jenda3

    AMP Futures

    Ahoj. Dva triviální dotazy ohledně nastavení Data/trade service settings v Sieře. Pro CQG tam jich tam je 5 a já nevím jestli zvolit CQG-AMP nebo CQG-Fix trading. A pak pro vyplnění přihlačovacích údaju. Vyplňuje se jen Dada connections details nebo i FIX Trading connection details? Když oboji, tak pro oboje platí stejné přihlašovací údaje, co jsem dostal od AMP jako Primary "Live" Trading Credentials?
  11. jenda3

    Sierra Chart - obchodování z grafu

    Ahoj, mám problém při obchodování grafu. Do obchodu vstupuju limitem tím, že klikám do DOMu limit, SL i PT se mi normálně v grafu zobrazí, ale jakmile je příkaz aktivován okamžitě se uzavře. Zajímavé je, že když sierru přepnu na SIM tak vše funguje OK, ale když ji přepnu na LIVE, tak mám tento problém. Budu vděčný za jakoukoliv radu jak z toho ven, jelikož zkoušet jestli už to funguje nebo ne, mě stojí akurat peníze. Zkoušel jsem i vyhledávat zde na fóru jestli už někdo něco podobného neřešil, ale bez úspěchu.
  12. jenda3

    Sierra Chart - nastaveni II

    Právě že tu studii nemůžu vlozit do vyššího timfrime, jelikož tam mi bude zpracovávat jine data než na nižším timeframe, proto bych jen potreboval aby když vykreslí signál na nějaké cena v nižším time frame, tak aby se mi ten signál zobrazil v tom vyšším time frame na té stejne ceně
  13. jenda3

    Sierra Chart - nastaveni II

    Ahoj, Na 3 minutovém grafum, mám nějakou studii, která mi při určité akci vykreslí do grafu tečku a potřeboval bych aby se mi ta tečko zároveň vykreslila/přenesla i do 5 minutovém grafu. Vím, že mezi grafy lze přenášet napřílad ručně zakreslené objekty atd... Ale víte někdo jak docílit toho aby se mezi grafy přenášely objekty vygenerované nějakou studii? Díky za rady.
  14. jenda3

    Sierra Chart - nastaveni II

    Tak to už musíš nastavit v nastavení volume profilu, na které straně se ti má zobrazovat.
  15. jenda3

    Sierra Chart - nastaveni II

    to Jakub_Kovarik: kolečkem na myši si odsuň graf tolik od kraje kolik budeš chtít. Pak dej chart chartsettings->Advancet settings a zde si zatrhni Lock fill space
×
×
  • Vytvořit...