Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Blizz

Members
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Dobry den, chci se zeptat na Obchodni denik. Bohuzel jsem knihu "Jak se stat intradenim financnikem" venoval knihovne a pamatuju si, ze byla snad cela kapitola venovana Obchodnimu deniku. Potreboval bych poradit jake sloupce jsou v obchodnim deniku povinne. (Cislo obchodu, long/short, za kolik jsem nakoupil, za kolik prodat) atp a ktere jsou nepovinne, ale vyplati se vzdy zapsat. Dekuji mnohokrat ! :)
  2. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    iigis: Ahoj, pokud se pokousis naimportovat nejake indikatory, strategie atp. v NT7 to delam prez: File > Utilities > Import Ninja Script a vyberes zabaleny indikator, nejspis to bude nejakej zip archiv, nebo neco podobnyho. Pokud se snazis indikator/strategii upravit, tak jdu do Tools > Edit Ninja Script > Indicator../Strategy..
  3. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    stomas jak rikam, tadle ta klaveskova zkratka nejspise funguje pouze pokud je vypnuty autoscale, ale me se nedari vypnout :/ Ale i tak dekuji za odpoved :)
  4. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    Nedari se mi prave nastavit autoscale na False pri nastaveni grafu, je to zasedle a nejde to prenastavit, neco tomu musi branit, ale nevim co :/ Tady je obrazek.
  5. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    Dobry den, nejspis se uz to tady resilo, ale nikde nemuzu nalezt. Muzete mi prosim nekd poradit kde v NT7 najdu nastaveni "zobrazeni" grafu ? Myslim tim napriklad kde nastavit aby se graf "neroztahoval" podle aktualni velikosti svicek atp, abych vlastne musel jakoby scroolovat i nahoru/dolu a podobne, dekuji ! :)
  6. Blizz

    Larry Williams

    Slaughter: Indikátory jsou tam v podstatě jen 3. Open Interested, PercentR nastavený na 10 a Momentum (nastavený na 20, ale tohle hodně často měním podle toho jak to na aktuální trh víc sedí) Dále je tam Prémium obou kontraktů (pouze uzavírací ceny) což vlastně indikátor není a od falešných signálu které přichází na %R mě drží klouzavý průměr s periodou 10.
  7. Blizz

    Triviální dotazy

    Ahoj, vím že tento příspěvek asi néni pro tuto diskuzi, ale dnes jsem se rozhodl pro stavbu obchodního denníku no ještě předtím než jsem se do toho pustil mě hned napadlo několik ALE. Asi to první bylo co když budu někde pryč a obchodní deník v excelu nechám na svém hlavním počítači ? No jelikož mě baví relativně programovat v PHP, napadlo mě postavit si webový obchodní deník. Fungovalo by to tak, že by se obchodník přihlásil do aplikace a přidával by si tam jednotlivé obchody které uskutečnil (samozřejmostí by bylo, že by si svůj obchodní deník upravil dle obrazu svému. To znamená že by si mohl přidávat různé "custom" inputy jako název trhu, margin brookera a prostě vše co má ve svém excelovém obchodním deníku.) Samozřejmostí by byli i různé výpočty, kolik vydělavá, RRR a podobné. Časem (ale to už moc předbíhám) by nemusel být problém přidat i grafy jak roste účet a další a další výpočty jako Money management atd. No chtěl bych se zeptat jestli by jste to někdo využíval nebo jestli to mám už od začátku psát jako velkou, nebo malou aplikaci pro pár jednotlivců. Vše by samozřejmě bylo absolutně zdarma bez jakýchkoli poplatků. Přeji hezký den. Jakub
  8. Blizz

    Premium spread dle LWilliamse...

    Zkoušel jsem i toto a oboje je NAPROSTO totožné, jediný problém ve vašem řešení je ten, že si nemůžu vykreslit více grafů a s použitím toho "indikátoru" si tam těch kontraktních měsíců můžu dát třeba 100. A tvrzení že toto není premíum ale jen Close grafu. Ano je, jenomže na tom dokážu sílu premia zhodnotit lépe, než na nějakém Spreadu. Navíc nevidím důvod proč to nepočítat z Close úseček, mě na Prémiu ani tak nezajímá jak se za celý den vytvářel, ale jak zavřel. P.S. Ano toho jsem si vědom. Moc vám za to děkuji
  9. Blizz

    Premium spread dle LWilliamse...

    ja to řeším trošku jinak, vytvořil jsem si Indikátor prémium, je to v podstatě jen propojení Close uséček jednoho kontraktu a druhého kontraktu, takže celý ten indikátor tvoří dvě čáry, které si zobrazuji přímo v Grafu. Ten Indikátor je naprosto jednoduchý, celý script je jen: "Close Of Kontrakt" Bez uvozovek. No a bud do noveho panelu, nebo primo do grafu si pridas 2 tyto indikatory, jeden na aktualni kontraktrni mesic a jeden na vzdaleny. Zkoušel jsem i odečítat oba kontraktní měsíce aby vznikla jedna čára, ale v tomhle se vyznám líp.
  10. Blizz

    Larry Williams

    Cau, zatim jsi s Larryho pristupem jen tak vyhravam a zkousim paper. (na nejaky obri backtest se chystam zanedlouho) Na pšenici mezi Červencem a Srpnem 2010 sem narazil na fakt nádherný obchod, který by v důsledku nadělil profit 9700$ na kontrakt. Z mého pohledu tento obchod splnil opravdu všechny kriteria jak pro vstup tak pro vystup. Chtěl bych se o to podelit s jinymi tradery, kteri treba jeste neodhalili silu Larryho strategii. Myslim ze screen mluvi za vse.
  11. Blizz

    GENESIS-PROGRAMOVANIE STRATEGII

    Oh, děkuji moc, nevšiml jsem si :)
  12. Blizz

    GENESIS-PROGRAMOVANIE STRATEGII

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte jak přidat do indikátoru druhý kontraktní měsíc. Chtěl bych si vytvořit indikátor prémiové cenny a na to potřebuju 2 různé kontraktní měsíce, ale netuším, jak tam přidat ten druhý děkuji :)
  13. Blizz

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Ahoj, v tomto prográmků mám pár problémů které se mi nedaří vyřešit, tak začnu od prvního. 1) Je možné nějak sledovat dva kontraktní měsíce v jednom grafu ? Chtěl bych si zkusit obchodovat tzv. Premiovou cenu případně i nějaký "indikátor" který mi bude ukazovat jak moc velký rozdíl je mezi těmito dvěma kontraktními měsíci. Bojím se, že jsi takovýto indikátor budu muset sám naprogramovat. 2) Open Interested. Nelíbí se mi s tou kombinací s VOLUME a navvíc to Volume se čím je vzdálenější směrem nalevo tak je jakoby pořád menší a nepodařilo se mi přijít na to, jak tomu zamezit, aby se nezmenčoval. když se posunu v grafu nna zpátek, tak víc na pravo je to vždy větší než nalevo. Proto bych byl rád, jestli například někdo nevlastní samostatný OI indikátor. Děkuji.
  14. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    petr_a Napsal: ------------------------------------------------------- > Zdravím, dá se v NT7 nějak zobrazit více grafů v > jednom okně? Díky Ano dá při výběru trhu do Chart jich prostě jen vybereš a přidáš víc. Ještě jednou bych se chtěl zeptat jak Jak se v NinjaTraderu jmenuje indikátor Open Interest, protože tady ta diskuze fakt jede, tak aby si toho někdo vůbec všiml :)
  15. Blizz

    NinjaTrader - prosím o radu

    Ahoj, připojuji se k otázce Pazitky. Chtěl bych vědět, jestli je součástí NinjaTraderu i Open Interest indikátor. Nemohu ho najít. Děkuji :)
×
×
  • Vytvořit...