Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Jakub_Kovarik

Members
  • Počet příspěvků

    250
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Jakub_Kovarik

    Sierra Chart - nastaveni II

    Dobrý den, poradí mi někdo kde nastavit okna, tak aby zmizel ten horejsek a objevil se jen pri kliknuti na prislusny graf viz screen. Diky
  2. Jakub_Kovarik

    Sierra Chart - nastaveni II

    tak to ja mam VP nastaveny na prave strane.. ja potrebuji ukotvenej VP na prave strasne a mezeru mezi tim VP a svicema, pro prehlednost.
  3. Jakub_Kovarik

    Sierra Chart - nastaveni II

    tam mezera se vytvori, ale volume profil neni ukotveny na pravy strane grafu.
  4. Jakub_Kovarik

    Sierra Chart - nastaveni II

    diky moc kamo :-) diky
  5. Jakub_Kovarik

    Sierra Chart - nastaveni II

    Cau, mohli byste mi poradit, jak nastavit volume profil, tak aby byl prichyceny na pravy strane a mezi svickama byla mezera? Tak jako je to na obrazku s modrym pozadim. Moje aktualni nastaveni, cerny pozadi. Diky moc.
  6. Jakub_Kovarik

    Spolupráce IB - SIERRA Chart

    easy, uz mam. omlouvam se za spam.
  7. Jakub_Kovarik

    Spolupráce IB - SIERRA Chart

    Cau, propojil jsem si sierru s TWS. Vlastnim u IB nekolik live opcnich uctu. Nevite, kde v sierre nastavit, aby automaticky brala nejaky ucet, bere mi ten, co byl zalozeny prvni. Dekuji
  8. Dobry den Petre, mohl byste vice naznacit spojeni fims a opce. O neco podobneho se pokousim, kdy se pokousim vyhledat na etfs vyvazene oblasti a podle toho volit vypisy. V pripade trendu se snazim pouzivat volatilni usecky na vyssich tf .Pouzivam weeklys opce, maximalne jsem v obchodu dva tydny. Premyslim zda by bylo dobre zapojit intermarket analyzu a divergence. Dale pouzivat creditni nebo debitni spread podle imv. Napadu je hodne. Tak by me zajimal Vas koncept, alespon maly naznak pro inspiraci. Dekuji jakub
  9. Jakub_Kovarik

    opce u IB ?

    to Piftik : Ahoj, a jak se Ti daří zavírat s přesností na předem definovaný SL? děkuji za info.
  10. Dobrý den Petře, v článku uvádíte, že během svého obchodování se také věnujete poziční obchodům skrze opce. Mohl bych se zeptat jen tak obecně jaké strategie jsou ve Vašem opčním portfóliu? Děkuji za odpověď.
  11. Jakub_Kovarik

    Směrové opční strategie.

    Zde je konečná EQ, kdy jsem započetl debet z 1. výpisu, vše bez komisí. S tímto výsledkem nejsem spokojený. Myslím, že mě čeká ještě hodně práce.
  12. Jakub_Kovarik

    Směrové opční strategie.

    EQ pro Double Diagonal Start: 7/01/2011 End: 5/10/2012 Výpis: delta - .2 Ochranna: další expirační měsíc 5b od výpisu. Nezapočteny komise. Mid ceny. Backtest dokončím do současnosti. S výsledkem jsem tak nějak na rozpacích, po odečtení komisích, což počítám tak 30%, ne vždy budu vyplněn za MID. Co na to říkáte kbtm. Děkuji btw. nejsou tam započteny 1. výpisy, které mi většinou expirují úspěšně bezcenně, tudíž je P/L 0, nezapočítal jsem je do celkové EQ, celkově obchodů 92.
  13. Jakub_Kovarik

    Směrové opční strategie.

    Rád bych se Vás ještě zeptal, než postnu výsledky BT. Jakou výhodu vnímáte v použití back opcí v co nejbližší expiraci, tj. použít i kvartální opce, než "normální" expiraci. Myslím, že je vhodné použít "normální" expiraci, i když tyto opce budou při prvním výpisu dražší, ale mají zase naopak vetsi casovou slozku a tím pádem máme delsi moznost té hlavní výhody, kterou vnímám pri DD a to je podrzeni v pripade, kdy vypis jde do kytek.
  14. Jakub_Kovarik

    Směrové opční strategie.

    I když asi ne. Psal jsem 2x na IB. Jeden píše tohle, druhej tamto. Prý, že short expiruje dříve než long a budu v trhu naked. Vzdyt výpis expiruje pristi patek a zustane v trhu jenom buy nez proti nemu zase vypisu. To ted teda nechapu :-)
  15. Jakub_Kovarik

    Směrové opční strategie.

    Myslím, že chyba je, že u jedný nohy mám rozdíl 0,5 bodu, proto se blokl soucet.
×
×
  • Vytvořit...