Jump to content
Co nového? Mé kurzy

georgequaran

Members
  • Počet příspěvků

    291
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Jsem rád za to, jak je ten český tradingový rybník propojen ano na spready je moc dobrá free platforma SpreadCharts máte tam COT i další věci ! Jinak škoda, že COT nemáme i v SCH pak by to bylo dokonalé. Všechny zdraví J.
  2. Jj taky jsem se zasmál no střízlivím pomalu , ale jistě . . . .
  3. Nazdar, jak to, že máš po tak dlouhé době v tradingu problém s disciplínou ??? Jak jsem dočetl až sem tvé vlákno, tak mě přijde, že to máš "vše" jaksi neurovnané možná v sobě nebo na papíře. Ať se daří ! J.
  4. Petře podle vás jsou CFD v pohodě? Podle mě toto není řešení :) ETF ano, ale jinak je správné říct, že je třeba mít pořádný účet a ne si zanášet hlavu CFD. Pěkný den J.
  5. To tomnes:Díky za vysvětlení a nechť se daří! PS: Nedávno mě jeden můj kamarád překvapil , když mi řekl , že AOS , kterým se nějakou dobu věnuje jezdí přednášet do zahraničí. Je jisté, že o Czech trading education ještě hodně uslyšíme.
  6. Ještě jednou zdravím Tomáši , a mám jednu možná až fillozofickou otázku. O co jde . Přemýšlím zda z diskrečního ID tradingu (který mám pevně léta ukotven a sedí mi a vydělává) se mám přesunout k AOS, kdy je to přirozený vývoj anebo pokračování již po jiné "cestě" . Skutečně mě AOS ušetří čas strávený před monitorem, není to jen tak, že jedno vyměním za druhé :) - místo času věnovaný exekucím mých vstupů v ID ten čas budu trávit u PC vymýšlením, optimalizací a laděním AOS a následným uprávám již live spuštěného systému, tak aby reagoval na jakoukoliv změnu v trzích (brexit, grexit , max VIX , žádný VIX atd.) Jinak emoce a dodržování OP mě live trading donutil zvládnout :) . Děkuji za tvůj pohled. Jirka "Je lépe zapálit svíci, než proklínat houstnoucí tmu"
  7. Budu stručný. Za mě, veliké díky Ti Tomáši za 10 let inspirace a otevření očí :) . Věřím tomu, že byť nyní odcházíš, tak se s Tebou jistě zase někdy setkáme :) . Přeji Ti vše dobré ! Jirka "Je lépe zapálit svíci, než proklínat houstnoucí tmu"
  8. to petr: Nedají se spready nějak vyřešit AOS?
  9. georgequaran

    Striker

    Patrikk: je to tak pokud máš open pozici a jdeš v ní pod 500 usd zust. na učtu, broker ti pozici uzavře a ještě ti naúčtuje poplatek za svůj "zásah" tuším, že to je 50 usd . . . .
  10. Jj i takové jsou :) viz např. včerejší a dnešní NQ
  11. georgequaran

    Trhy pro záčátečníky

    Použij vyhledávání tady na finančníkovi . . . . . :) to najdeš hned :)
  12. Díky Petře pěkný rozbor i článek, člověk se tak může nachystat na trendový den :)
  13. to PPavell: Díky za info :) Myslím, že to stačí titulky říkají mnohé: "BECOME PROFITABLE TRADER FASTER. Learn from my mistakes." Jeden nejmenovaný broker :) mě AOSy G -Rex, Morpheus a T -Gainer furt tlačí, že jako budu snadno vydělávat a jen platit za užití a za komise. Samo když bude AOS v mínusu tak můj problém. Sečteno podtrženo prostě business, ale ne pro mě a za mý prachy :) Trading je o prachách, podstatné je aby vy jste je tahali z kapes druhých a nenechali si je vytahat z vlastních ! Ať se daří ! A přeji všem vše dobré :)
  14. to Unlimited: Můžeš dát odkaz na další web v ANJ od Tomáše, rád bych se podíval a udělal si vlastní názor . . . Dík Q.
×
×
  • Vytvořit...