Jump to content
Co nového? Mé kurzy

cruyff

Members
  • Počet příspěvků

    144
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Pěkný článek,..díky Tomáši... Píšeš že máš hodně načteno a nastudováno o zdravé stravě, mohl bys to trochu rozvést, popř. doporučit .., nebo alespon hodit link na nějakou zajímavou literaturu nebo knihu..díky. H.
  2. cruyff

    Open E cry

    to Darkarcer: OEC už mám a $TICK tam je,..kontinuální měsíce myslím že nejsou, ale nejsem si jist. Honza.
  3. to all: Ahoj, mohl by někdo doporučit které tickové real time data jsou možné pro Sierru si zaplatit, kromě IQ Feed aniž bych si musel dělat účet u nového brokera, nyní mám IB? Popř. ceny jestli to má někdo srovnané,..díky. Honza.
  4. cruyff

    Open E cry

    Ahoj, nevíte někdo jestli OEC poskytuje $TICK indikátor?.popř. symbol. Díky. H.
  5. cruyff

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Aha,..děkuji Petře, to jsem netušil že v libovolném počtu. H.
  6. cruyff

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli jde Sierra nastavit tak abych tahal data např. od IQFeed a příkazy posílal k Inter. Brokers ?, ale aby to šlo v rámci jedné instalace (licence). tento návod znám,.. www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/sierrachart-ruzna-data.html ...zde jsou potřeba 2 instalace.. díky.. H.
  7. cruyff

    Market Profile

    to shany, roman06 díky za info oběma,..zůstanu u svého dosavadního řešení a budu platit.. H.
  8. cruyff

    Market Profile

    Promin za trapné dotazy, ještě si to potřebuju ujasnit,.. jestliže nyní si platím Packege 5 což je $45/měs. a mám aktuálně puštěné na svém PC 2 instalace sierry, můžu tu jednu ještě poskytnout kamarádovi (můj login, moje heslo) a tím se s ním podělit o náklady? Bude vše fungovat i v LIVE, kdy budeme oba připojeni na jiné účty u IB,..atd není tam nějaký problém?.. Díky .. Honza
  9. cruyff

    Market Profile

    to roman06: Ahoj můžu se prosím zeptat jaks to myslel, když jsi napsal,.."markxs ... hledasli nejlevnejsi variantu tak toto delaji moji kamaradi - mame sieru 5 na 6 licenci = kazy plati 300 kč zhruba" U sierry jsem nenašel že by šla koupit nějaká multi licence..?? pro více lidí,..nebo tak.. Díky za info.. H.
  10. Díky Petře za super článek.. Určitě budeme rádi pokud přidáš nějaké další své tipy a triky v brzké době do tohoto seriálu o Sierre, i když je nás asi výrazně méně než Ninjů :) Měl bych jeden dotaz, pokud si na grafu s vyšším TF vykreslím EXTENDING RECTANGLE,.. a přepnu se na jiný graf s menším TF kde mám tyto SR urovně nalinkované z toho grafu z vyššího TF, tak již nejde s tou SR zonou hýbat, chtěl bych si ji na tom nižším TF doladit,..jde to nějak povolit?? Vše je v rámci jednoho Chartbooku. H.
  11. cruyff

    Technické problémy s IB

    to Johnnyy: včera jsem se přihlásil bez problémů,..mně to funguje. H.
  12. cruyff

    SIERRA chart- nastavení

    to all: Můžete prosím někdo poradit jak editovat již provedené obchody v "Trade Activity Log",..když např..chci nějaký obchod smazat...,.popř. upravit, když kliknu na Edit->tak nemám aktivní volby smazat řádek,editovat a vložit,..pravděpodobně se to musí někde povolit,..chtěl bych používat v Sierre statistiku, ale zatím s tím bojuju.. Popř. ještě jeden dotaz,..jestli nepoužíváte statistiku v Sierre, jak dostáváte obchody např. v paperu do excelu (hlavně nepište že ručně,..jsem líný,.. ) :) Díky za info,.. H.
  13. cruyff

    SIERRA chart- nastavení

    ahoj, můžete někdo poradit jak uložit grafické znázornění obchodu (vstup a výstup viz. obr), při zavření Sierry dám uložit Chartbook, pak dám Ukončit sierru, ještě se mně to zeptá jestli uložit vše dám OK,..a pak když zpětně načtu ten Chartbook tak to grafické znázornění tam není.??? V menu TRADE LOG ACTIVITY,..tam ty obchody jsou ale v grafu ne,..díky za info. Honza
  14. cruyff

    SIERRA chart- nastavení

    jj.díky už jsem na to taky přišel..je to tady trosku jinak nez v NT. Díky.
  15. cruyff

    SIERRA chart- nastavení

    to all: poradte prosím kde nastavit v sierre odsazení vykreslování grafu zprava (stejně jako v ninjovi Properties-Right side margin). Díky H.
×
×
  • Vytvořit...