Jump to content
Co nového? Mé kurzy

JGB

Members
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. JGB

    Nepřehledný web

    mam stejny problem jako Sinuhet - nefunguje mi vyhledavani napr. dle jmena - pokud zadam vyhledavani dle nejakeho autora, objevi se jen nektere jeho prispevky - neslo by s tim neco udelat?
  2. max78: Ja jsem mel stejny problem a pomohlo vypsat heslo a prihlasovaci jmeno rucne(predtim jsem to kopiroval)
  3. JGB

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Zdravim vsechny, pokud se nekdo trapi s pripojenim k ZenFire pote co vse nastavil podle navodu a na obrazovce se mu po pripojeni stale objevuje jen tato hlaska:"Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection", muze to byt tim, ze jste prihlasovaci jmeno a heslo zkopirovali z jimi zaslaneho navodu....tzn. pokud ma nekdo tento problem, zkuste heslo a prihlasovaci heslo prepsat RUCNE.... Ja jsem se s touto kravinou dost natrapil...tak jestli to nekomu pomuze... JGB
  4. Neda mi to a musim se pridat k hanslamovi.... Kdyz se prekrizi dane prumery a ja na zaklade tohoto signalu vstoupim do pozice long a nasledne vystoupim z pozice na zaklade dalsiho prekrizeni, dostanu podstatne jine plneni nez je v obrazcich naznaceno (horni a dolni bod usecky vyjadrujici vysi profitu na kontrakt) Takze najde se nekdo zkusenej, kdo nam to osvetli?
×
×
  • Vytvořit...