Jump to content
Co nového? Mé kurzy

modrak1k

Members
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Poslední odznaky

0

Komunitní reputace

  1. Ahoj Tomáši, přeji Ti mnoho úspěšných myšlenek v další práci a spoustu skvělých lidí kolem Tebe. Díky za články, semináře a školení kterými jsi nás častoval. Co dodat, snad se někdy znovu vrhneš lektorskými cestami, podělíš se o zkušenosti a šoupneš nějakou radu do éteru. Ať se dílo daří! Jindra P.S. zní to pateticky, ale je to upřímné
  2. modrak1k

    Sierra Chart - nastaveni II

    Ahoj, veškeré kouzlo bylo v laborování s nastavením filtrů v Trade Activity Log. Konkrétně s horními čtyřmi záložkami. Někde jsem si to rozhodil a při nastavování opakoval stále stejnou chybu(prostě nepozornost). Poskytovatel dat na to neměl žádný vliv. Ať se daří. M.
  3. modrak1k

    Sierra Chart - nastaveni II

    Vyřešeno.
  4. modrak1k

    Sierra Chart - nastaveni II

    Ahoj, objevil se mi problém se statistikou a zápisem provedených obchodů. Obchoduji s IB, ale nově mám ticková data od Sierry. Když jsem měl data od IB, vše běželo, statistiky fungovaly, všechny záložky v Trade Activity počítaly. Nyní mám téměř vše prázdné, kromě záložky Trade Stats for Charts v Trade Activity, tam se mi objevil celkový stav na aktuálně otevřených grafech (na nich zrealizovaný P/L). Propjení obchodů ze Sierry do IB a data od Sierry na plochu běží výborně, realizované obchody se v grafu vykreslují, v platformě realizují. Jenom ty statistiky nic. Nastavení simulovaného/živého režimu , nebo rozdílných účtů (paper/real) na to neplatí, i když volby jsou živé a přeskakují. Přesto že s daty pouze od IB vše běželo a dělal jsem standartní analýzu výsledků, cpal data obchodů do excelu a td.. Máte někdo tip co s tím?
  5. modrak1k

    Technické problémy s IB

    Zdravím garax, naťukal jsem to podle odkazu a jede to. Díky za čas. M.
  6. modrak1k

    Technické problémy s IB

    Poradi mi prosim někdo s touto hláškou? Když jsem zkoušel ladit nastavení, tak mi zmrzly data na aktuální hodnotě. Mám něco zaplatit? Jestli ano, tak kde se to nastavuje?
  7. modrak1k

    Sierra Chart a její možnosti

    Ahoj všichni. Mám verzi 419 + data od sierry. Zkouším zkopírovat data do excelu, abych mohl nacpat tabulku J.A. testeru a analyzovat výsledky backtestu. Nejde mi ale vybrat časový úsek cca několika hodi každého obchodního dne. Krom toho ač mám nastaveno TF na 1minutu, kopírují se ticková data(excel otevře asi 60 000 řádků, ale je to pouze 1 den). Návod v J.A.testeru je pravděpodobně neaktuální, neboť podle něj mi to nejde( v sierra chart takové odkazy které jsou v návodu J.A. vůbec nejsou). Díky za odpověd.
  8. Dost mě tenhle článek oslovil. Tento problém je v pozadí mnoha rozhodnutí, které brzdí moji práci. Sice se učím anglicky (chodím do kurzu), ale obavy a nejistota z toho že budu dělat chyby kvůli jazyku a ,,něco někde kliknu blbě" jenom proto že jsem si to nepřeložil správně mě nahlodává psychicky. Taková nápověda z praxe je to co člověk v knížkách nenajde(když tak jenom v těch anglických).
  9. modrak1k

    SierraChart+Woodie+Free/lacne live data

    Ahoj vespolek! Mám problé s daty do sierry 360. Koupil jsem packet 5 i s historickými daty.Rozhodl jsem se obchodovat intradenně a začínám backtestovat. Měl jsem představu, že pokud zaplatím tento datový balíček na celý rok, budu mít k dispozici postupně všechny data pro jednotlivé trhy(samozřejmě spožděné, očekával jsem i několik dní). Leč po prvním nahrání historie vybraného trhu(na př. u ES dokonce jen 32dní) se dále nic neaktualizuje. Otevírám vše v chartbooku, různě měním nastavení dnů v data/trada Servis settings, leč žádná odezva. Zkusil jsem vymazat data jednotlivých trhů a znovu nahrát, ale časový rámec zůstal nezměněný. Pokud máte někdo informace, tak předem dík. Modrak
  10. modrak1k

    CORN

    to mira_k: Díky za odpověď. Díval jsem se znovu na CTK 09 asi do roku 2017 (co dala nabídka v menu) a pořád byly zobrazeny ty samé data a graf vypadal úplně stejně Nejsem v anglčtině nijak kovaný, tak může být problém v nějaké drobnosti nastavení, nebo je nějaká chyba na těch stránkách. Každopádně mám jasněji. Dík a taktéž přeji hodně zdaru. Modrák
  11. modrak1k

    CORN

    Ahoj vespolek! Na těcto stránkách je to můj první počin, tak díky za toleranci. Při zkoumání grafů jsem též narazil na rozdílné hodnoty H,L,O,C. (konkrétně bavlna CTK09 na stránkách BRITEFUTURES.COM) Na těchto stránkách byl uveden 2.6.2008 na dením grafu L81,00 H 81,97. Přitom na grafu týdením pro den 2.6.2008 L 64,85 H66,76. Tudíž se ani zhruba nepotkaly. Přehlídl jsem něco? Chtěl jsem začít zkoušet nějaké obchodní strategie, ale v tomto mám zmatek. Jak mám poznat za kolik se opravdu prodává a kupuje? Nemám žádné zkušenosti ani s akcemi, tak prosím ,,po lopatě". Dík Modrák.
×
×
  • Vytvořit...