Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Radagast

Members
  • Počet příspěvků

    164
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. No super! Díky za reference (tu) Indie je pro nás s přítelkyní hodně atraktivní a asi se tam na podzim (zima) podíváme. Už se tam fakt těším :)
  2. Radagast

    CO VÁS V TRADINGU TRÁPÍ?

    1) Zbrklost v úvodu seance, výčitky z neefektivních výstupů, nerozhodnost v rizeni pozice. 2) Uvolněná koncentrace, správně nasměrovat touhu po porozumění trhu, kontrola emocí. 3) Trpělivost v "long runu", vysoké nároky na pečlivost a přesnost, uvědomění si statistických a matematických zákonitostí.
  3. Radagast

    Open E cry

    @tomas262 Ano ;) Broker: Striker
  4. Radagast

    Forex - Jak začít? Co byste poradili úplnému začátečníkovi?

    Dobry den, Zajimalo by me jestli se pouziva pro obchodovani na FX system WOODIE. Posledni informace o tomto systemu jsou zde z roku 2006 a to ve spojitosti s akciemi a komoditami. WOODIEho system mi pripada pomerne jednoduchy a zajimavy, ale nevim jaka je aktualni praxe.. Dekuji za odpoved.
  5. Radagast

    Sierra Chart a její možnosti

    Danek: Supr! Tahle stranka je presne to co jsem potreboval. Diky moc.
  6. Radagast

    Sierra Chart a její možnosti

    Jardat: Diky moc za odkaz (tu) Uvidime co z toho dostanu. No, ja jsem prave doufal, ze kdyz je to na strankach Sierry jako podporovany trh, tak tam ty data budou..
  7. Radagast

    Sierra Chart a její možnosti

    Dobry den, Prosim o radu ohledne intradennich dat do Sierry. Mam koupeny package 2, jelikoz mi jde o historicka data na backtest. Bez problemu jsem si stahnul napr. trh e-mini SP500 (ve formatu napr. ESZ8), ale nedari se mi stahnout data pro trhy FGBL a FESX (resp. format FGBLZ8 nic neukaze). Dekuji za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...