Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Kocourvbotach

Members
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Kocourvbotach

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Právě mi to u přehledů píše No Records Found for Query, ale možná je to tím, že je dnes svátek...
  2. Kocourvbotach

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Objevilo se tady pár příspěvků ohledně RCG a potřeboval bych poradit od zkušenějších: mám účet u RCG vedený v Eur (Londýn). Jakým způsobem lze účet zavřít a nechat si poslat peníze zpět (naštěstí ve zhruba stejném množství, které jsem tam poslal :-) )? Na základě kterého čísla ze šílených tabulek v Balances zjistím, kolik se mi vrátí zpět? V Balance Chartu mám 15% dolary, 85% Eur, z čehož jsem uplně vedle... Díky za informace!
  3. Kocourvbotach

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích II

    Dal bych si za dnešní gambling přes prsty. Nakonec sice +1045$ ve třech obchodech, přičemž poslední byl přesně v okamžiku prudkého otočení - zavřít pár vteřin poté, mohlo vše být jinak... nemám z toho radost a nikdy víc!
  4. Jen pro zajímavost, zkoušel někdo s tou betou obchodovat live? :)
  5. Dnes na NQ naprosto totožná situace jako u vkracunik a Tomášův screen. Trh šel až do high of the day, tedy potenc cca 15B -> 300$.
  6. Kocourvbotach

    obchodní systém

    to Bangladez: Ahoj, systém vypadá zajímavě. Jak už ale píše Pavel K., určitě vyzkoušej více roků. Já měl systém, který mi dle backtestu z roku 2009 měl fungovat, nyní ale padá jak domek z karet. Stačí se podívat, jak se trh v roce 2009 choval - jednoduše vždy vzhůru. Současný stav (cca od prosince 09) již není pohyb tak silný...
  7. Opět článek, který mi vlévá trochu nadějí do žil. bohužel, zatím to u mne vypadá tak, že sbírám jen ztrátové obchody a ty profitabilní nechávám plavat... ale jsem ochoten počkat na příležitost a ztráty mne nemrzí, takže věřím, že jednou se zadaří a dostanu se zpět do černých čísel.
  8. No vidíte, mně se zase zvýšilo % úspěšnosti poté, co jsem vyškrtal první obchod dne :) jinak si musím postesknout, žijeme ve špatném časovém pásmu. Start v 15:30 neladí k zaměstnání :(
  9. Kocourvbotach

    Triple Screen - Update

    Břondo, právě jsem myslel, že k tomu slouží 200EMA - nejít proti proudu... díky za informace, přes víkend ještě zkusím zkorigovat backtesty a uviíme, co vyjde. Přeci jen obchodujeme trošku něco jiného, byť princip by měl být stejný.
  10. Kocourvbotach

    Triple Screen - Update

    Už jsem tady dlouho nebyl a mezitím si zbacktestoval svou variantu Břondových korecí. Jako vždy - teorie vypadá skvěle (60% úspěch, vstupy hezky čitelné), živě se teď plácám naštěstí jen mírně v mínusu. Zkusím vše projít ještě jednou s nástupem až po zpětné svíci ve směru trendu, čímž bych vyloučil mou typickou "rychlou smrt". Obchoduji emini nasdaq s VOL1000, jaký TF používáte, Břondo?
  11. Přávě řeším stejné téma: v backtestu jsem bral všechny obchody dle základu OS s tím, že později je vyfiltruji dle času. Cíl byl obchodovat jen v období 15:40 - 18:00. Počet obchodů sice klesl, avšak s tím i výrazně %win a celkový profit... Takže práce pokračuje :)
  12. Kocourvbotach

    Triple Screen - Update

    to Břonda: moc nerozumím tomuto: chci aby vstupní svíce protla 10SMA do směru trendu. Tedy až se provede korekce a další svíce po trendu protne 10SMA - nástup?
  13. Kocourvbotach

    E-Mini NASDAQ

    hanzik: pokud byste protáhnul druhou flip čáru, pak by v cca 16:35 vznikl další flip - byť velmi úzký: nahoru - zpět na čáru a opět nahoru. Takový byste bral? Předchozí DT by pravda nebyl zcela ideální...
  14. Kocourvbotach

    E-Mini NASDAQ

    Díky oběma, pustím se hned zítra do backtestu a uvidíme, jak to bude vypadat :)
×
×
  • Vytvořit...