Jump to content
Co nového? Mé kurzy

krakra

Members
  • Počet příspěvků

    2 031
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. JAR je zvláštní země, je tam velká černošská komunita. Když si v autopůjčovně půjčíte auto, tak na volantu je upozornění, že pokud uvidíte ležícího černocha, tak ho máte přejet a z bezpečného místa zavolat pomoc.
  2. To MNovak: Ano, zcela správně. Do cca. roku 2007 se dalo podle všeho opravdu hodně vydělávat. Kluci jeli na TFku prej 10 kontraktů, dalo se prej vydělávat 2000 USD na kontrakt. Potom přišla ta krize, a já pamatuji v roce 2009 úplně mrtvé trhy. A podle všeho se to do dneška moc nezměnilo, né že by nebylo nic, ale prostě žádná sláva.
  3. To MNovak: Ano, jenom bych upřesnil, že je lepší vše měřit v procentech. Drawdawn ve velikosti několik tisíc USD je něco jiného u účtu 100K USD a něco jiného u účtu 5000 USD.
  4. To LAman: Návod pro 3K tradery je jednoduchý: Najít si strategii, která nese vysoké [bold]procentáelní zhodnocení [/bold]. To vypadá dost náročné, ale dám vám druhou radu: [bold]Opusťe svojí myšlenku na risk 1% na obchod [/bold]. Riskovat málo s malým účtem = málo získat. Když ztratíte účet 3K USD, tak to ani nepoznáte, když zhodnotíte 3K účet třeba o 100% ročně, tak to také nepoznáte a bude proti vynaloženému času opravdu nepodstatný zisk.
  5. To Dagobert: OK Ale stejně 60 - 100 obchodů za měsíc, to musí být něco úplně inovativního. Obchodujete jeden trh nebo více trhů, nebo mnoho trhů?
  6. To Dagobert: Pokud děláte 60-100 obchodů měsíčně a některé vynesou třeba i 5000 USD, musíte mít obchodní strategii o dost odlišnou než se tady "běžně" uvádí. A musíte mít i velký účet.
  7. To Dagobert: Děláte jenom opce nebo i něco jiného?
  8. krakra

    Jak se vám daří obchodovat při práci?

    MNovak: Dobrej názor. Tak to je (tu) :)
  9. To roman06: To je různé, záleží na konkrétní strategii. Kolikrát tomu tak opravdu je.
  10. To radim2: Jeden z nejlepších příspěvků tu!!!! (tu)
  11. Tak mám někdy pocit, že každý rok backtestuje, potom půl roku papertraduje, a potom když jede live, tak se z toho sesype a jako řešení zvolí kompletní změnu systému. Změní systém bez backtestu, bez papertradu. Prostě celou minulou práci hodí do koše.
  12. krakra

    Obchodování zpráv

    To: premnath To že broker přeposílá objednávky k poskytovatelům likvidity je to nejlepší co může být! Je tu samozřejmě model MM (market maker) ten je opravdu pro vydělávání nevhodný.
  13. krakra

    Obchodování zpráv

    To premnath: To snad úkolem každého brokera.
  14. To snuff: Co to znamená profesionál?
×
×
  • Vytvořit...