Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Petr69

Members
  • Počet příspěvků

    634
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Petr69

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Jaké máš nastavené datum v Data series ?
  2. Petr69

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Před rokem jsem řešil podobný problém , zabezpečení počítače při krádeži, respektivě pevného disku . Pojal jsem to trochu jinak . Kompletně celý disk, včetně windows , má zašifrovaný programem TrueCrypt. Do PC se přihlašuji , heslo bios , heslo TrueCrypt , heslo windows .
  3. Myslím si, že ano . Ninja počítám pouze z barů v grafu. Možným řešením je podbarvení pozadí např. od 15:00 - 18:00 .
  4. Petr69

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Záleží jaký používáš indikátor , většinou lze nastavit poměr bid/ask a barva pro zobrazení číselného vyjádření.
  5. to paulus: to zní velice rozumně , pěkně popsané . Otázkou zůstává jak se k tomu postavit ? :)
  6. Petr69

    Ninja Trader - programování (strategie)

    to stranger mám to odladěný , chodí to ============== protected override void OnBarUpdate() { if (CurrentBar 0 && Momentum(myInput0)[0] 0 ) { Print("long - překročení nulové linky nahoru"); // // pro odladění , možno potom vymazat SendEmail("long"); // zde doplníš text zprávy v uvozovkách } } private void SendEmail(string body) { try { // přepisuj pouze údaje v uvozovkách !!!! SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587); // SMTP poskytovatele smtpClient.Credentials = new NetworkCredential("jan.hus@gmail.com", "password"); // přihlašovací jmého a heslo k SMTP smtpClient.EnableSsl = true; MailMessage mail = new MailMessage(); mail.From = new MailAddress("jan.hus@gmail.com", "NinjaTrader"); // od koho posílám mail.To.Add("jan.hus@gmail.com"); // komu posílám mail.Subject = "NinjaTrader - obchod na burze"; // předmět zprávy mail.Body = body; mail.IsBodyHtml = true; smtpClient.Send(mail); } catch (Exception ex) { Print(ex.Message.ToString()); } } ============== při testování si otevři okno Tools / Output Window , bude se ti zde vypisovat vstup long, vstup short a hlavně proč email nebyl poslán při špatném vyplnění údajů (SMTP a pod.). Chce si s tím chvilku hrát. Já mám například lokálního providera a celkem bez problémů to chodilo do schránky na volným. Opět přikládám soubor do přílohy, postup je stejný.
  7. Petr69

    Ninja Trader - programování (strategie)

    nastav si u indikatoru => Calculate on bar close False
  8. Petr69

    Ninja Trader - programování (strategie)

    to stranger, v základu to může vypadat protected override void OnBarUpdate() { // Use this method for calculating your indicator values. Assign a value to each // plot below by replacing 'Close[0]' with your own formula. if (CurrentBar 0 && Momentum(myInput0)[0] 0 )SendEmail("test"); } private void SendEmail(string body) { SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587); smtpClient.Credentials = new NetworkCredential("jan.hus@gmail.com", "password"); smtpClient.EnableSsl = true; MailMessage mail = new MailMessage(); mail.From = new MailAddress("jan.hus@gmail.com", "NinjaTrader"); mail.To.Add("jan.hus@gmail.com"); mail.Subject = "NinjaTrader - obchod na burze"; mail.Body = body; mail.IsBodyHtml = true; smtpClient.Send(mail); } koncovku v přiloženém souboru přejmenuj na zip, importuj do NT , edituj , doplň správné údaje v uvozovkách, kompiluj a vyzkoušej .
  9. Záleží kolik dní si stáhneš , tolik se ti zobrazí a můžeš si je přehrát. Na zobrazení OF používám GOM indikátory z placené sekce Big Mike Trading fora.
  10. Ano , OF se zobrazuje i při Market Replay Connection .
  11. Petr69

    AMP Futures

    marrty já byl mezi posledními za 50 a v součastnosti je to za 100 , na gom jsem nikde jinde nenarazil
  12. Petr69

    NinjaTrader - prosím o radu II

    NT hlásí chybu ve stávajících indikátorech . Edituj jakýkoliv indikátor , F5 compile a NT Ti vypíše kde se stala chyba.
  13. Petr69

    NinjaTraders

    Kdo má zájem , může si již stáhnout a nainstalovat beta verzi NT 8 :-) ninjatrader.com/PlatformDirect
×
×
  • Vytvořit...