Jump to content
Co nového? Mé kurzy

rominek

Members
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Staženo, děkuji za materiál, těším se, jak si počtu. Mimochodem, jaké jsou ty malajské krasavice?
  2. Neřekl bych, že jde o úchylárnu. Je to jen barvitěji popsané. Vlastně je to vcelku výstižné. Určitě si dokážete představit svoje hodiny čtení grafů a neustálé dřiny. Vojáci SPECOPS jsou na tom stejně. Jen ta naše dřina není v džungli nebo poušti. Dřina to je. ;)
  3. Jaká je tedy podle Vás dobrá kombinace, pokud chci i nadále používat RSI? S čím by to bylo lepší?
  4. Moje verze je taková: obchoduji v grafu H4, dojde-li ke skřížení SMA podívám se na graf D1 a W1 (pro určení trendu) a potom čekám na ukazatel RSI. Pokud chci jít do short čekám až na RSI uvidím překoupení, a zase, pokud chci do long čekám na přeprodání. Snažím se svést na vlně. Takhle to zatím vedu. Nechci to zbytečně kombinovat, protože čím více ukazatelů, tím více je z toho guláš. Problém je v tom, že ne vždy dosáhnu hranice 70 a 30. Dost často se pohybuje (RSI) ve středu a to potom je obtížnější rozhodování.
  5. Tak teď je mi jasné kde jsem dělal chybu. Pokaždé když jsem se dostal nad nebo pod, tak jsem čekal na první obrat a hned jsem nakupoval nebo prodával. To, že bych měl čekat na opětovné proražení dané hranice mě nenapadlo. Já sám to mám nastaveno na 16 bars a 75, 30. K tomu používám klouzavé průměry 20 a 40 (jsem na to už zvyklý). Nejsem bohužel profesionál, ale začátečník, který se tomu věnuje na demo cirka osm měsíců. Takže UCHO :)
×
×
  • Vytvořit...