Jump to content
Co nového? Mé kurzy

semafor

Members
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. semafor

    Zaškolení v užívání IB

    Mne se stalo to co Vam pri zakladani uctu. Omylem jsem 2* zadal fundovani IB uctu. Druhy den jsem si toho vsimnul a tak jsem prave pouzil to Cancelled a platba se stornovala. Tak jedine jim zkusit napsat a vysvetlit problem.
  2. semafor

    Zaškolení v užívání IB

    Account Management > Funds Management > Funds Status > a ve sloupci status kliknout na modry podtrzeny napis, pravdepodobne to bude Cancelled nebo neco podobneho.
  3. semafor

    Zaškolení v užívání IB

    V pravem hornim rohu okna grafu je symbol lupy. Kliknete na nej a mate problem vyresen :)
  4. semafor

    Triple Screen - Update

    Take se pripojuji s podekovani Libicovi za jeho velice pozitivni a inspirativni prispevek a za jeho navrat do diskuze :)
  5. semafor

    Triple Screen - Update

    to marzu: Vzhledm k tomu, ze zatim jedete papertrading, tak bych neprestaval obchodovat ani v tomto volatilnim obdobi a doplnil si tak do statistik i tak dulezity udaj jako je drawdown. To, ze system v urcitem obdobi funguje lepe, jindy zase hure a nebo vubec je normalni. Proto je dobre, ze si tim projdete i pri testovani a naostro az to obdobi prijde, tak budete vedet co dal. Nekdo prestava obchodovat, nekdo zvolni... Jinak takovym nepsanym pravidlem je, ze po serii spatnych obchodu prichazeji ty jedny z nejlepsih :-)
  6. semafor

    Technické problémy s IB

    I kdyz TWS nepouzivam, jeste z dob testovani si pamatuju, ze tam byla moznost ukladani nastaveni primo na server.
  7. semafor

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    to Marrco: nemam k dispozici plugin COT, takze nemohu posoudit. Muzete se pokusit obratit primo na Gecko, ale z moji zkusenosti je jejich jednani vstricne lec marne. Upozornoval jsem je na vyrazne chyby v zasilani dat EOD coz uznali, ale nenapravili :/. Jak moc se ta data lisi? Nejedna se napriklad o to, ze v pluginu COT se zobrazuje V/OI vsech obchodovanych mesicu a ve standardnim idikatoru se zobrazuje V/OI ke konkretnim zobrazenemu kontraktnimu mesici?
  8. semafor

    grafy v TnT

    to gregmoore: a vykresluje se Vam ten tydenni graf postupne? Tedy v pondeli by to ukazovalo na tydennim i dennim grafu stejnou usecku a v patek usecku high a low celeho tydne. Samozrejme tam musi byt zohledneny i ostani kontraktni mesice ktere se v tydennim grafu zapocitavaji. Takto to totiz funguje v TnT4 a tedy nenapovida budouci prubeh trhu.
  9. semafor

    grafy v TnT

    Tak se Vam omlouvam za mystifikaci. Znovu jsem se peclive podival na vykreslovani tydennich baru v TnT 4. Vyzkousel jsem obe nastaveni pro vypocet tydennich grafu a u obou to funguje stejne. Usecka na tydennim grafu se vykresly vzdy v patek a je v ni zahrnuto pondeli az patek soucasneho tydne, ne nasledujiciho! Tak to funguje u historickych dat. U aktualnich grafu se usecka tydenniho grafu vykresluje prubezne po cely tyden.
  10. semafor

    grafy v TnT

    Je to tak, proto jsem se pri back testu dival na tydenni grafy pouze 1* tydne. Jenom skoda, ze to takto nefunguje i u aktualnich grafu, to by se obchodovalo :-)
  11. semafor

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    to milatina: Nakonec jsem se dopatral tohoto. Volume se oproti datum open/high/low/close, udava s jednodenni zpozdenim (pravdepodobne je slozitejsi prace s temito daty). Takze ve vetsine grafu ktere jsou k dispozici jak na strankach burzy tak i jinde, napriklad na strankach Brite Futures jsou hodnoty volume prirazeny az k nasledujicimu dni (tzn. Volume na ktere se divate patri predchazejicimu dni). Take je tam vetsinou uvedeno drobnym pismem neco jako toto "NOTE: Volume and Open Interest are usually not available until the following day." Toho jsem si predtim nevsim a proto jsem byl zmaten. V Track 'n Trade je to vyreseno tak, ze Volume a OI jsou prirazeny pod spravny den, ale vzhledem k tomu, ze jsou k dispozici az nasledujici den, jsou prirazovany zpetne. Takze k poslednimu dni nemate nikdy uvedeno Volume a OI. A aby to nebylo tak jednoduche, tak v Track 'n Trade jsou data Volume a OI zhruba do roku 2001 pirazena naopak s jednodenni predstihem. Tedy volume na ktere se divate patri az nasledujicimu dni. Nez jsem na to prisel, tak jsem mel ohromnou radost jak mi bajecne funguje system zalozeny na indikatoru Volume a divil jsem se jakto, ze jeste nikdo neprisel na to, ze dnum s obrovskou volatilitou predchazi den s obrovsky Volume :D
  12. semafor

    COLOSEUM

    to novafashion: Naprosto stejna zkusenost. Zaregistroval jsem se protoze jsem chtel vyzkouset jednu obchodni platformu. Potom nasledovalo nekolik dlouhych ubijejicich telefonatu a nakonec pozvani ke schuzce kterou jsem odmintnul. Ten clovek ac se tvaril velic znale a nekolikrat mi upozrnoval jak on uspesne obchoduje, tak kdyz jsem odvedl tema od jeho zabehnuteho manualu k limitnim pohybum, tak vubec nevedel ktera bije :)
  13. semafor

    Zaškolení v užívání IB

    misak: dekuji. Tak puvodne jsem myslel, ze si zalozim ucet s 5000$ na kterym budu papertradovat a az budu chtit zacit naostro, ucet doplnim o dalsich 5000$. Ale kdzy jsem presel k udajum o fundovani uctu a vepsal 5000$ tak mi to nepustilo dal. 3web.dkm.cz/danza/ib.jpg a tady je odkaz na napovedu www.interactivebrokers.com/en/accounts/fees/minimumDeposits.php BTW: pri vyberu obchodnich nastroju jsem vybral pouze US Futures, zadne akcie apod. Chapu dobre, ze nyni je zakladni vklad na ucet 10.000$ ? Dekuji.
  14. semafor

    Zaškolení v užívání IB

    Dobry den. Zakladam ucet podle navodu, ale bohuzel nepodarilo se mi sehnat uplne aktualni navod, takze se nektere veci lisi. Narazil jsem na problem pri vyberu Marginu. Mam na vyber Reg T Margin a nebo Portfolio Margin. Nikde nan netu jsem k tomu nenasel vysvetleni a se svoji anglictinou nejsem schopen smysluplne prelouskat co je v napovede. Jedna se o zalozeni uctu s vkladem 10.000$ pro obchodovani Futures. Dekuji za radu.
  15. opat: v TnT jsou vsechny Vami zminovane komodity obchodovany elektronicky oznaceny jako (Combined), vcetne Corn.
×
×
  • Vytvořit...