Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Poof

Members
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Poof

    Opce

    Pet, neboj, nikdo se do tebe navážet nebude :-) Základy se z řepíkova manuálu skutečně dozvíš, problém akorát vidim v tom, že absolutně totéž se dočteš i v knihách za cca 30 USD, nebo dokonce i někde na internetu zadara. Pak i já souhlasim s volatilitou - dokud nezjistíš existenci věcí jako historická volatilita, VIX, a hlavně podstatu Implied Volatility, pak nemá moc cenu se do opcí vůbec pouštět. Opce fungují trochu jinak než futures a nesouhlasím s tím, že pokud umíš odhadnout pohyb trhů, pak můžeš obchodovat i drahý trhy.... Pokud je například implied volatilita proti tobě, je di hádání směrů trhu ne moc platný... To neber PET osobně, není to žádné navážení se, pouze názor! :-) Zdravim, poof
  2. Poof

    PRVNÍ ČESKOSLOVENSKÝ KOMODITNÍ KURZ & MANUÁL

    Pet, v zasade s tebou souhlasim, ze pred par lety byl Repikuv manual dobrou koupi pro zacatecniky. Nic mene souhlasim i s argumentem, ze par let uplynulo, situace se dost zmenila a dnes uz zrejme skutecne nema cenu za tento manual platit 4000, treba i prave diky Financnikovi. Tez velky dik autorum! :-)
  3. Poof

    Backtesting

    Zdravím všechny, na FInančníkovi mě zaujal seriál o backtestingu - rád by si udělal nějaký automatizovaný systém pro testování mých strategiích a upřímně řečeno nevím vůbec jak na to :( Máte s tím někdo své zkušenosti? Jaké nástroje používáte? P.
  4. Poof

    ALARON

    Zdravim, mate nekdo nejake zkusenosti s ALARONem? Ocenim jakekoliv postrehy.... Diky, P.
×
×
  • Vytvořit...