Jump to content
Co nového? Mé kurzy

greatboy

Members
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. greatboy

    Larry Williams

    obrý den, mohl byste mně poradit, zda jde nějak nastavit v NT v "alertu" zvukově a, nebo vizuálně range od "high/low" k současnosti? Příklad High až aktuální cena má rozpětí 20 ticků? Dále se mně nedaří nastavit v jednom grafu u stejné komodity nastavit zobrazení komodity s více kontrkatními měsíci - pro porovnání "premium". Díky moc.
  2. greatboy

    Software pro vytváření obchodních systémů a backtesting

    Dobrý den, mohl byste mně poradit, zda jde nějak nastavit v NT v "alertu" zvukově a, nebo vizuálně range od "high/low" k současnosti? Příklad High až aktuální cena má rozpětí 20 ticků? Dále se mně nedaří nastavit v jednom grafu u stejné komodity nastavit zobrazení komodity s více delivery termíny - pro porovnání "premium". Díky moc.
  3. To: Hadamkov: dík za radu. Importoval jsem si ten VWAP a je dobrý, Jaké máte nastavení ? Zatím testuji jejich nastavení. Moc mně ta nabídka není jasná. Ten hVWAP jsem nenašel a ani z help desk jsem se nic nedozvěděl. Nemáte odkaz? jinak pro začátečníky-lze importovat i do testovací verze-mám to od help desku, kde jsem se schálně na to ptal, jelikož někdo zde sdělil, že to nejde. Tolik jen jako informace. Díky.
  4. greatboy

    Fibonacci

    Zakládám toto téma, jelikož jsem našel vždy jen útržky o tomto. Sám používám v papertradinku společně s %R a to docela úspěšně. Též jsem právě vyzkoušel ZIG ZAg a BBB. BBB je dle mne vlastně velice podobné ZIG ZAGu a tak jde asi jen o ten plu in za peníze. U ZIG ZAG používám nastavení 0,27 a 0,36 a nemnout co je lepší. Na DAX asi 0,37. Jaké máte zkušenosti ?
  5. greatboy

    Začátečnické rozpaky

    Může mně někdo sdělit, kde je možné najít EOD informace o německých dluhopisech včetně OI a Volume ?Bezplatně
  6. greatboy

    Obchodní deník

    Můžete napsat v čem je to kvůli otevření. V excelu to nejde.
  7. greatboy

    Začátečnické rozpaky

    Používám NT+Zenfire na papertrading. Chci zkusit jak by mně šlo i futures měn. Nepodařilo se mně ale na žádném z webů, které používám resp. znám k získání OI a VOLUME něco najít. Kde jsou tyto údaje za minulý den k získání? Je to můj filter pro moje obchody na papertradingu a tak bych ho chtěl aplikovat i na měny.
  8. greatboy

    Obchodní deník

    Dík všichni co pomohli. Už to fachčí pefekt.
  9. greatboy

    Obchodní deník

    Díky, myslel jsem si, že to bude tím, že momentálně dělám s OpenOffice. Jinak nulovou hodnotu nemám. Udělám to na druhém komputeru v excelu a určitě to půjde. Mockrát díky za pomoc.
  10. greatboy

    Obchodní deník

    To:jadvig, díky, je vidět, že by to mělo fungovat. Po provední mám ale ve sloupci vždy jen" #NAME?" a v některých řádcích je "#DIV/0!". Je vidět, že je někde ještě něco potřeba udělat-což nevím. Zkoušel jsem to několikrát a pokaždé je to stejné.
  11. greatboy

    Obchodní deník

    Dík mira-k, nejde mně to, přikládám screen shot. Už mám jeden , který je z CFT informací-je přehlednější. Potřebuji to samé co v deníku. Tak tedy: po zadání do "D" ukázat procenta v "E.". Konkrétně - po zadání čísla do "D10" procentní pohyb z čísel "D9" a "D10", neboli, o kolik % se zvětšil, nebo zmenšil počet. Zatím to počítám ručně a dost to zdržuje, když to mám dělat u EGI a navíc 4 trhů co sleduji. Mimo to to dělám i v deníku. Snad si s tím poradíte. Zatím i student matematiky na VŠ si s tím neporadil. Díky a snad někdy v budoucnu na oplátku.
  12. greatboy

    Obchodní deník

    Dík mira-k, je vidět, že tomu rozumíš, ale já to nechápu, jak to nastavit. Jde mně o to, že potřebuji porovnat dva údaje ve sloupci. Jak tedy nastavit vzorec, abych vždy dostal ty procenta po zadání čísel do řádku?
  13. greatboy

    Obchodní deník

    Mohl by mně někdo poradit, jak mám nastavit procenta (jde o pohyb volume vyjádřený v %- rozdíl mezi dny, tedy stejný sloupec). Příklad. dnes 10000, včera 9500 a já chci vědět, o kolik % je dnes pohyb. Zkusil jsem to takto : =100-(100* X3/X4). Jak jsem ale testem zjistil tak to nefunguje. Při stejném čísle se mně objevuje výpočet -100, 50 ap. Někde dělám chybu. Díky. Mám jak excel, tak i OpenOrg.- takže je jedno v čem-mohu si to převést. děkuji
  14. greatboy

    NinjaTrader - prosím o radu

    Co udělat, když se po zadání Open tamplates - a kliknutí na něj nezobrazí a hlásí to, že je otevřený ( a tudíž nelze ani smazat-nusí se nejdříve zavřít).
  15. greatboy

    NinjaTrader - prosím o radu

    Prosím o radu, co mám udělat, abych se zbavil chybně udělaného "templates" v NT. Díky.
×
×
  • Vytvořit...