Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Nouro

Members
  • Počet příspěvků

    118
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vítězných dnů

    1

Nouro naposledy vyhrál/-a dne 31. října 2019

Nouro měl nejvíce oceňované příspěvky!

Poslední návštěvnící profilu

2 190 zobrazení profilu

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Poslední odznaky

2

Komunitní reputace

  1. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    Pro H0nz@ na tohle bych asi zkusil funkci KDYŽ a vnořil bych do sebe více argumentů. Zkus si zapnout u týhle funkce nápovědu, je to v ní docela dobře popsaný i s příkladama ;)
  2. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    Ahoj, měl bych jeden dotaz na zkušenější uživatele, Potřeboval bych nějak docílit toho, že když si nastavím filtr v datech, kde mám informace z jednotlivých obchodů, tak se mi zároveň upraví podle tohoto filtru i tabulka pro výpočet MFE/MAE. Jde mi o to, že když potřebuju zjistit výsledky třeba jenom z pondělků, nebo dopoledních obchodů, tak se mi to sice vyfiltruje, ale už se mi to nezobrazí ve výsledkách (filtr to vlastně jenom schová před míma očima). Nenapadá někoho, jak bych docíllil kýženého výsledku? nebo neznáte alespoň nějaké rozsáhlé fórum přípo k excelu? Díky moc :)
  3. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    Tak není nad zákony schválnosti, chvíli po tom, co jsem odeslal příspěvek do fóra se mi kýženého efektu podařilo dosáhnout vhodným užitím funkce vyhledat (dříve jsem ji také zkoušel, ale nejspíš jsem něco dělal špatně, nebo přehlédl) :)
  4. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    Dobrý den potřeboval bych prosím poradit od nějakého zkušenějšího uživatele excelu. potřeboval bych vypočítávat procentuelní úspěšnot obchodů při určitém nastavení SL/PT. vypočítat konkrétní hodnotu se mi samozřejmě podařilo, co jesem však již nenastavil je to, aby se na záladě změny hodnoty SL automaticky přepočítala i hodnota %WIN existuje na to nějaká přednastavená funkce? Předem děkuji
  5. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    mira_k Tak ještě jednou děkuji, už se mi podařilo to, co jsem potřeboval (delší dobu jsem se k tomu nedostal takže se mi to povedlo až teťkon) Podobnou myšlenku jsem zkoušel, ale používal jsem k tomu DATA/SLOUČIT a to nefungovalo. Takže ještě jenou moc děkuji a přeju mnoho zdarů Nouro
  6. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    mira_k Velice děkuji za určení směru cesty :) Zatím se mi sice nějak nedaří to spojení pomocí & a $ ale snad se mi na to podaří přijít Takže ještě jednou díky
  7. Nouro

    EXCEL - rady a tipy

    Zdravím, potřeboval bych poradit od nějaké hodné duše, která rozumí excelu. Jde mi o to, že pokud napíši např. číslice 1,2,3 do buněk pod sebe, označím a táhnu, tak mi v dalších buňkách pokračuje číselná řada 4,5,6 atd. Pokud ale stejný postup použiji u funkcí, tak se mi hodnoty pouze opakují, takže pokud to chci použít např. při MFE, tak to vypadá následovně: =COUNTIF('0-V'!F:F;">1"),2,3 a při označení a tažení mi nepokračuje řada, ale hodnoty se opakují, takže tam kde potřebuji 4 mám 1. Jde mi o to, abych při MFE/MAE nemusel vždy po jednom ručně upravovat hodnoty. Vím, že by to mělo jít pomocí makra, ale raději se ptám, jestli neexistuje i nějaká jednodušší cesta. Díky a s pozdravem Nouro :)
  8. Nouro

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Dobrý den, může mi prosím někdo trošku osvětlit co přesně znamená síla swingu? Chápu že čím je větší, tím míň swigů se zobrazí ale nemůžu nějak přijít na to z čeho NT při tom zobrazování vychází. Díky
  9. Nouro

    Pomoc psychologa

    No když se ještě vrátim k tomu psychologovi, tak v knížce "Úspěch na finančních trzích" byla poslední kapitola věnována nějakému psychologovi, který se zaměřoval na tradery takže si myslim že ta návštěva určitě může někomu pomoct (tu)
  10. Nouro

    Úspěch na finančních trzích - Jack D. Schwager

    Jj taky se přiklánim k názoru že je to dobrá kniha (pokud nehledám přesné obchodní triky týkající se komodit). Je v ní hlavně hezky vydět jak mohou současně fungovat i zcela protichůdné strategie.
  11. Hmm musim říci, že tyto dva články jsou zatím nejlepší, jeké jsem zde četl(né že by ostatní nebyli poutavé, čtivé a prospěšné, ale tenhle má prostě něco navíc). Myslím si, že většina lidí nedokáže udělat první krok, proto že si představuje katastrofické scénáře, kde se jim to nepovede a co si o nich pomyslí okolí, přátelé a rodina.
  12. Nouro

    Eker Harv Dr.: Jak myslí milionáři

    Tahle kniha vypadá zajímavě a podle ohlasů ve fóru mi trochu připomíná Myšlením k bohatství od Napoleona hilla ;) (tu)
  13. Nouro

    Minimagazín bez obrázků

    Tak to jsem rád že to neni jenom u mě ale s tim archivem je to vážně supr nápad
  14. Nouro

    Minimagazín bez obrázků

    Dnes koukam na meily a vydím Mini-magazín serveru Finančník.cz - říjen 2006 (super bezva jen tak dál) akorát se mi tam nezobrazil ani jeden obrázek a tak se chci zeptat jestli je chyba jen u mě , nebo jestli je na tom někdo podobně Díky moc za odpovědi. :)
  15. Nouro

    Nechci si hrát na něco , co nejsem

    Plně souhlasím s Rendou občas překladač vyplivne tolik výrazů , že člověk neví co tam má vlastně dosadit. :)
×
×
  • Vytvořit...