Jump to content
Co nového? Mé kurzy

peta525

Members
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    to : jaro 87 Vsechny kniho od Kiyosakyho, ktere byli přeloženy do češtiny, si muzete objednat na www.pragma.cz Nebo v anglictine (vedší výběr) na www.amazone.com
  2. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    knihu MYSLENIM K BOHATSTVí od NAPOLEONA HILLA, jsem si koupil protoze ji doporucovel ROBERT.T.KIYOSHAKI v jedne ze svich knih. Tato kniha jse mi velice libyla, v teto knize jsem nasel spoustu potrebnych a dulezitych veci. Kazdemu tuto knihu doporucuji, je to skvela kniha. (tu)
  3. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    Pokud by mnel nekdo zejm se pridat do klubu cashflow 101,102 tak at me napiste. Hrajeme kazdou sobotu a stredu, pripadne jse prispusobime.
  4. peta525

    on-line test na financnik.cz

    Pokud nekdo nevi kde je ten test tak, je tady na tom odkazuwww.financnik.cz/skola/.
  5. peta525

    on-line test na financnik.cz

    Dobry den, zajimalo by mne jak jse vam libyl a na kolik procent se vam povedl on-line test na financnik.cz?? Podle mne je to skvela moznost si vyskouset sve znalosti a zjistit jak na tom doopravdy jsme ;). Sice mne nektere otazky prisli spise pro naproste novacky , ale i tak jse test poprve udelal na 75%, takze rezervu urcite jeste mam ;). A na podruhe se to uz podarilo 100%. Tak by mne zajimalo jak jste vy byli s timto testem spokojeni?
  6. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    Tak uz jsem jsi tu hru sehnal. Tak pokud ma nekdo zajem tak mu ji mohu poslat. ;)
  7. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    TO sidney. Nevis prosim te kde bych tu hru mohl sehnat? :S
  8. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    Chtel bych jse zeptat jestli jste nekdy nekdo uplatnil v realnem zivoe informace z knih ROBERTA.T.KIYOSHAKIHO
  9. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    On třeba v knize BOHATY TATA, CHUDY TATA a CASHFLOW KVADRANTU píše kolik jak a na čem vydelal. Zatím co v knize BOHATY TATA RADÍ JAK INVESTOVAT píše že nema rad obchodníky co se chlubí tím co kdea kolik a na čem vydelali. Nebo jak dela reklamu MLM. čím starší jeho knihy tím lepší, čím novejší tím více reklamy. Ja jsem z jeho knich byl teda parkrat zmateny, protože na jedne strance píše neco a o 10 stran dale to zase odsuzuje. Ale jeho knihy jsou dobre podle me spíše na uplny začatek, aby si človek díky jeho kniham uvedomil co vlastne chce. Vžadnem případe bych nechtel tímto kiyoshakiho neak odsuzovat, protože díky jeho knize BOHATY TATA, CHUDY TATA jsi jdu podle sveho finančnío planu za svím cílem. ;)
  10. peta525

    Dotaz začátečníka

    Prosim vas neporadil by mi někdo kde najdu diskuzní vlakno o kurzech praktického obchodovaní??? Předem dekuji za odpoved. PETR :)
  11. peta525

    Jakou knihu???

    Podle me by jste mel nejdříve zjistit čim se chcete zabyvat a vytvořit jsi finanční plan. A potom si podle toho vybrat neakou knihu. Jak vam tady již nekdo radil např-Kiyoshakiho,Hilla.atd. Ale tyto authory bych doporučoval číst spíše k ujasnení čím se človak vlastne chce živit. A potom bych doporučéval přečíst neco odbornejsího a přesnejšího, spíše o tematice kterou jse chcete zabyvat.
  12. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    Ja osobne jsi si mylím že kiyoshaki je dobry obchodník, ale psat neumí!!! Když jsi přečtete alespon jeho 3 knížky ale pořadne aspon dvakrat. Tak vydíte obrovské rozdíly v jeho knihach, on v jedne knize třeba neco doporučuje a v druhé to silne krytizuje, a tím si myslím že čtenaře zmate. Vym že kdo nic nedela nic nezkaí a taky bych nechtel naak Kiyoshakiho pomlouvat, ale po dukladnem přečtení jeho knih jsi človek uvedomí spoustu nesouvislostí.
  13. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    To KAT Dekuji za radu tuto knihu od KIYOSHAKYHO jsem jeste necetl, a určite se jí chystam přečíst.
  14. peta525

    Robert.t.kiyoshaki

    To Piti Ja to blbe napsal, chtel jsem řict že KIYOSHAKI v knize BOHATY TATA RADÍ JAK INVESTOVAT docela hodne kopiruje knihu NAPOLEONA HILLA- MYŠLENÍM K BOHATSTVÍ.
  15. peta525

    České knihy

    Vedšina knih ktere jsem přečetl jsou od nakladatelství PRAGMA, tak doporučuji se podívat na jejich stranky.
×
×
  • Vytvořit...