Jump to content
Co nového? Mé kurzy

sand04

Members
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. sand04

    Sierra Chart a její možnosti II

    tohle funguje,dekuju za pomoc.
  2. sand04

    Sierra Chart a její možnosti II

    Tuhle moznost znam,ta ale slouzi na sdileni drawings mezi grafy v ramci jednoho chartbooku.potrebuju ale sdilet drawings mezi chartbooky. Kazdopadne dekuju za odpoved.
  3. sand04

    Sierra Chart a její možnosti II

    Ahoj, mohl by mi nekdo poradit jestli a jak je mozne aby se "drawings" zakreslene v jednom grafu automaticky zobrazovalo v grafu v jinem chartbooku?nenasel jsem tuhle moznost ani nikde na strankach sc ani v tomhle vlakne.
  4. sand04

    Sierra Chart a její možnosti II

    dekuju za odpoved,nasel jsem to chvili po tom co jsem sem dotaz zadal.
  5. sand04

    J.A.tester

    zdravím,momentálně hledám software pro backtesting a narazil jsem i na j.a.tester,ale stránky jsou už delší dobu v úpravě,nikde žádná podpora,poslední příspěvěk je tady před dvěmy lety,funguje ještě j.a.tester?
  6. sand04

    Sierra Chart a její možnosti II

    Ahoj,mohl by mi někdo poradit jak posunout graf na sc nahoru nebo dolu mimo aktuálně zobrazovaný obchodní range? Abych mohl případně upravit PT/SL které jsou už mimo tento range,(mimo viditelnou oblast grafu).Viditelné jsou tak jen na grafu s větší periodou a tam se zase nedají příkazy upravit. Nemůžu na to přijít.
  7. sand04

    AKCIE

    Dobrý den, už nejakou dobu pročítám diskuse o akciových obchodech,ale nenašel jsem odpovídající vlákno ani příspěvek,a tak jsem se rozhodl svůj příspěvěk,nebo spíž dotaz přidat sem,i když je zřejmě trochu off topic.Už asi rok a pul obchoduji intradenně akcie,v podstatě finwin systemem,účet mam u IB a screening i exekuce provadím přes sierru.chci se zeptat jestli se najde někdo kdo obchoduje akci stejně nebo podobně a s kým bych se mohl podělit o zkušenosti. S pozdravem sand04
×
×
  • Vytvořit...