Jump to content
Co nového? Mé kurzy

gulii

Members
  • Počet příspěvků

    266
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. gulii

    Založil jsem si účet u IB global+tradestation

    Ne, minimum není 10k USD, můžeš otevřít účet s jakoukoliv částkou - pro obchodování potřebuješ však minimálně 2k USD.
  2. 1) minimum na otevření pozice je 2000USD - pokud je hodnota nižší, tak obchodvat nejde. Co se týče paperu, tak může být i nižší, si myslím. 2) Excess liquidity nesmí klesnout od 5% v 21:50 našeho času - poté začne IB likvidovat. Pokud je ExLiq záporný, tak nezáleží na časea IB likviduje.
  3. gulii

    Interactive brokers

    Chtěl bych si založit účet u IB. Pročetl jsem i diskuzi zde, ale není mi jedna věc jasná. Pro splnění podmínek k otevření je zapotřebí zaslat min. 10 000USD, ale já bych rád nějakou část poslal ihned zpět. (je to záležitost týdnů? - schválení, převod, konfigurace účtu, výběr) A dočetl jsem se o konverzi měny, že je dobré v rámci úspory za poplatky poslat peníze v CZK a ty pak směnit v platformě. Jak se to prosím provádí? Mohl by někdo poskytnout polopatický "návod". Děkuji moc za Vaše rady.
  4. gulii

    Vybavení počítače pro trading

    Našel jsem na kickstarteru hodně zajímavý projekt a za 129USD dva FullHD monitory, to je si myslím hodně hezké a hlavně použitelné k tradingu. www.kickstarter.com/projects/1513129499/pillarhub/description
  5. gulii

    SOL trader

    Hledal bych prvně zde: www.strikeronline.com/onlinetrading.php?clickPID=24&clickMain=6 a zkratka pro ropu je GCL
  6. Mi se začíná čím dál více líbit nový Dell Latitude 12 - www.laptopmag.com/articles/latitude-12-7275-tablet-dells-take-surface-business A to především díky konfiguraci 4K displeje. Uvidím ale, s čím přijde Microsoft a jeho Surface Pro.
  7. Pouze pokud se využívá virtualizace Windows (např. Parallels...)
  8. Já jsem naopak přecházel z Airu na Surface Pro 3 (v poslední kapitole je nejspíš ve článku je chyba, kde je zmiňováno Surface Book 3). Rozlišení je velmi důležité, jelikož se mi na obrazovku vejde více grafu. Dokonce mám pouze i3 procesor a společně s FIMS 2 nastavením Sierry běží vše naprosto hladce - ani o větráku neslyším.
  9. Pardon - samozřejmě jsem myslel margin. Komise jsou 4,04USD RT
  10. gulii

    Sierra - ACSIL programování

    Petře, mohl by jsi ten kód prosím prezentovat, abych se také zkusil chytit? Já jsem včerejšek strávil stanovením všech podmínek, kterých pro zobrazení clustru vyžaduji. Pokud ho sem nechceš prezentovat, tak může komunikovat skrze mail.
  11. A používáš příkazy GTC? (platnost příkazu vyprší do zrušení uživatelem)
  12. gulii

    Sierra Chart - nastaveni II

    Děkuji, ale bohužel stále stejná píseň... Možnost show depth u grafu je zašedlá a nezobrazuje se DOM. (přesně nastavené, jak jsi psal)
  13. gulii

    Sierra Chart - nastaveni II

    Je tu prosím někdo, komu běží hloubka trhu na datech od CQG? Když jsem se koukal na jejich popis, tak by měly obsahovat hloubku, avšak, když si zapnu DOM, tak možnost hloubky trhu mám zašedlou a nelze na to kliknout.
×
×
  • Vytvořit...