Jump to content
Co nového? Mé kurzy

radeon

Members
  • Počet příspěvků

    113
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

1 146 zobrazení profilu

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. radeon

    SOL trader

    gulii Napsal: ------------------------------------------------------- > Hledal bych prvně zde: > www.strikeronline.com/onlinetrading.php?cli > ckPID=24&clickMain=6 > > a zkratka pro ropu je GCL Díky, přesně to jsem hledal. Paráda :-) R.
  2. radeon

    SOL trader

    Ještě bych se rád zeptal, zda je někde seznam kde jsou symboly jednotlivých komodit pro SOL trader, hledám to v nabídce pokaždé a ted opravdu nemůžu najít ropu. :-) Děkuji R.
  3. radeon

    SOL trader

    Jana GI dík
  4. radeon

    SOL trader

    Ahoj Jana GI, děkuji moc za vysvětlení a pomoc. Super. Už tomu začínám rozumět. Má víkendová práce se SOL :-) Jestli jsem to pochopil, tak na obrázku mám spread správně? JanaGl Napsal: ------------------------------------------------------- > Pokud vim tak existuji dva zpusoby. Kazdopadne > nejjednodussi je to proste zadat pres - Charts > & Quotes - New Chart - ZL FTS +N6,-Z6...a > vykresli se ti primo spreadovy graf. Druha moznost > je viz info od Martina Lembaka: > > Pripadne pak se da udelat i indikator pres Quotes > & Charts - Custom indicators - Custom > indicator library a tam prvni ikona Easylanguage > indicator - vse vymazat a vlozit: > > Custom Indicator Easylanguage (ne Strategy), ten > kod: > > inputs: DataSeries1( Close of data1 ), > DataSeries2( Close of data2 ) ; > > Plot1( DataSeries1 - DataSeries2, "SprdDiff" ) ; > > Ulozit jako napr. Spread a Compile > > Nasledne pak v tom grafu, kde je jiz 1. noha pak > Add contract nahore ikona a vlozit 2. nohu. > Nakonec pravoklik v grafu a Indicator - Imported > a vlozit ten Spread... > > To bych pouzila napriklad pokud chces mit v jednom > okne zobrazeny grafy obou futures contraktu a > zaroven i spread. Pripadne nedavno se mi tato > moznost hodila, kdyz se cca 2 dny nevyreslovaly > spreadove grafy. Chyba se muze vloudit kdykoli a > tak je dobre o teto moznosti vedet. > > Jana
  5. radeon

    SOL trader

    Díky, ted na to koukám. :-) jo platforma jako každá jiná, zvyknu si. Je to dobré vědět, už mi to psal i Martin Lembák o těch +-, a jiné názvy symbolů. Prosím tě, už jsem zjistil jak si zobrazit graf pro daný měsíce ale nevím jak si mohu do grafu znázornit spread např ZL FTS +N6, -Z6? Díky R.
  6. radeon

    SOL trader

    Ahoj JanaGL děkuji moc, tohle mě zajímá, protože info o o tom co jsou spready je dost ale jak obchodovat spready na SOL zase tam moce ne...:-)
  7. radeon

    SOL trader

    Ahoj, chci se zeptat zda by jste mě mohl někdo nasměrovat jak zvládnout obchodování spreadů za pomocí platformy SOL? Nemám s ní žádné zkušenosti. Existuje nějaký manuál........hledám a stále nenalézám. Díky za pomoc. R.
  8. radeon

    AMP Futures

    Ahoj Pepo, máš stažený R-trader? bez něho nebudeš mít data od sierry a rithmic.....
  9. radeon

    AMP Futures

    Ahoj Pepo, napadá taková blbost, jestli máš nastaveno v SCH v záložce data, AMP/Rhitmic přesně heslo ....co ti přišlo a co máš v záložkách na tom obr. co ukazješ. (nebo v mailu) Podrobně je to na stránkách sierrachart.com v data :-) dej vědět jak jsi dopadl.
  10. Petře zajímavý článek. Díky. Otázka zní, Jak může obchodník s malým účtem, kdy je rád, že je rád a zatím trénuje na SIMu a přeto riskuje, tím, že má účet roky u svého brokera, Tak jak ho prakticky chránit, před černou labutí? R.
  11. radeon

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    trial verze, nevím jak si zobrazit data a graf. a jak vůbec vyzkošet trial verzi, nic mi nejde spustit, můžete mi prosím někdo poradit? Radeon
  12. to MichalMV Děkuji za střízlivé objasnění problému:-) jsem rád že jste to připoměl a pomohl nám se uklidnit. Je pravda že Petr i Tomáš na začátku také obchodovali systémy které jim vydělali první peníze a udrželi je na burze. Kdyby je obchodovali dnes tak věřím, že by znovu byli úspěšní. to Petr: ...výborný článek. Díky že pokračujete v našem vzdělávání. R.
  13. radeon

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Ahoj všem, abych nezdržoval, díky moc za to že ted mi to už nedává žádné hlášky o chybě když chci přidat nový indikátor. :-) Session Template: v session manageru mám přednastaveno 24/7. To tedy měnit nebudu a poprosím jestli by mi někdo pomohl pochopit co to znamená. Jde o 24hodin/7 dní? :-) A dále nevím jestli je nutné vyplnovat ty dny od pondělí do neděle, když je tam čas od 0:00 do 0:00. Jestli tedy mám něco změnit, prosím o radu a děkuji, moc. Radek
  14. radeon

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Děkuji za rychlou odpověď. Ani jsem netušil že existuje nějaký Maret Analyzer ve kterém mám něco nastavit, myslel jsem že stačí přerolovat v instrument manageru a hotovo:-) Opravdu děkuji moc, učím se už dva roky s Ninjou a jsem stále na začátku. Poprosím ještě o navigaci. O Session template jsem také nevěděl že to mám speciálně donastavit, myslel jsem že je to automatické, když je tam napsáno use instruments settings, tak jsem nevěděl kterou z těch nabídek vybrat. Mám tedy něco měnit? Také nechápu kam přidat do základu jak píšete 24/5 nebo 24/7 ani co tomám hledat, poradíte mi prosím, čtu to v aj ale neovládám ten jazyk tak dobře. Děkuji moc za váš čas a pomoc, Radek
  15. radeon

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Ahoj mám problém nainstalovat indikátor, ukazuje mi to chybu ...vyčetl jsem na foru že mi lépe pomůžete, když sem vložím obrázek s chybou. Nemůžu se hnout z místa, proto budu vděčný za jakokoliv pomoc. Mockrát děkuji. Radek
×
×
  • Vytvořit...