Jump to content
Co nového? Mé kurzy

robsol

Members
  • Počet příspěvků

    350
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. robsol

    Ninja Trader 8

    Nevíte náhodou jak správně nastavit v NT8 počítání Forex např. páru EURUSD aby mi to počítalo správně v loty a pips? nějak se v tom ztrácím.
  2. robsol

    Ninja Trader 8

    Máte někdo funkční do NT8? - Winked Renko - Funkční order Flow - dle zpráv mělo být součástí systému.
  3. robsol

    Ninja Trader 8

    na stránkách NinjaTraderu je již ke stažení funkční beta verze. Jak se vám líbí?
  4. Uvítal bych radikální přehodnocení úrovní pro uzavřené sekce. Za kurzy z Finančník.cz jsem utratil poměrně dost peněz (FinWin, AOS, FIMS atd.), ale v současné době se stejně dostanu k naprostému minimu článků v uzavřené sekci. Ptám se proč asi. Toto mi nepřijde jako férová spolupráce. Co jsem měl možnost nahlédnout do uzavřených článků tak tam vcelku není nic co bych už neviděl v základních kurzech nebo volně na internetu.
  5. ač nerad tak také souhlasím. V poslední době se z Finančník.cz stal naprosto normální komerční web prodávající školení. Úplně se vytratila původní myšlenka pomoci začínajícím obchodníkům. Buď jsou články jen v uzavřené sekci (nutná podmínka zakoupení kurzů) nebo jednou za čas je článek veřejný, ale jasně směřujíící k reklamě na placený kurz. Tato upadající tendence je bohužel už jasně vidět i na fóru. Většina vláken je zamčených nebo mrtvých.
  6. robsol

    Sierra Chart - nastaveni II

    Nevíte někdo jak správně nastavit v numbers barech zobrazování svíček jako Renko s wicked? Sice tuhle volbu mám zapnutou, ale zobrazované svíčky tomu neodpovídají.
  7. robsol

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Taraka, Hugos díky moc
  8. robsol

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Nevíte někdo jak nechat v okně grafu viditelný jen indikátor? tzn. schovat tu část s cenovými bary a nechat viditelný jen např. indikátor volume atd.. Zatím to jde jen částečně scuknout myší, ale cenový graf tam nechá volné místo a zbytečně je zaplácnuté nevyužité místo.
  9. robsol

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Běží vám po posledních aktualizacích záplat od Microsoftu Ninja v pořádku? Mě se seká při pokusu o natažení okna grafu a sežere veškeré systémové prostředky. To dělá na 3 růných počítačích. Na čtvtém kde nejsou záplaty je vše OK.
  10. robsol

    E-mini NASDAQ II

    JiKos občas nějaký obchod v premarketu udělám. Záleží na tom kolik kontraktů obchoduješ. Jestli jsou to jednotky tak s plněním většinou problém není. Je potřeba si ale uvědomit, že trh v tomto časovém rozmezí (je zavřená US burza) je prostě línější s menším volume. Ale to někomu naopak může vyhovovat. Záleží na systému. Nejlépe je si to vyzkoušet na simu formou papertradingu.
  11. robsol

    AMP Futures

    lepší je s Mirem komunikovat přes Skype. Pokud je online tak reaguje velmi rychle.
  12. to 3trojan osobně jsem prošel kolečkem Striker, Mirus a teď již rok u AMP. Každý má své výhody a nevýhody. Nicméně AMP zatím mohu jen a jen doporučit. Vše funguje jak má, podpora je v češtině (respektivě slovenštině :-) ) a veškeré problémy co jsem s nimi řešil byly vždy vyřešeny k mé spokojenosti.
  13. robsol

    Ninja Trader - programování (strategie)

    Ahoj všem, věděl by nějaký zkušený programátor, jak zařídit v Ninjascriptu, aby se mi nějaký kód (metoda) spustil po stisknutí Ctrl+middle mouse button ?? V OnKeyDown jsem si udělal test na stisk CTRL a v OnMouseDown zase prostřední tlačítko. Ale to nefunguje dobře, neboť když držím déle CTRL..tak se asi nasčítá do bufferu a pak stačí mačkat prostřední tlačítko a pořád se to spouští i když už CTRL nedržím:( OnKeyUp vůbec nefunguje, kde bych si to vynuloval... Poradí prosím někdo ?? Díky moc. Robsol
  14. robsol

    NinjaTrader - prosím o radu II

    mohl bych poprosit někoho kdo by mi poradil jak přesně tenhle pohled na indikátor v NT7 nastavím? Přiznám se, že moc nerozumím té kombinaci. Díky předem
  15. robsol

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Aha již jsem na to přišel. Je to potřeba dělat přímo z instrument manageru a ne z celkového nastavení.
×
×
  • Vytvořit...