Jump to content
Co nového? Mé kurzy

mrazekrad

Members
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. mrazekrad

    Sierra Chart - nastaveni II

    e_michal: Děkuji za nakopnutí...teorii jsem četl několikrát, ale neuvědomil jsem si, že limitní příkaz bere hodnotu zadanou, nebo lepší. (tu)
  2. mrazekrad

    SOL trader

    Pokud budete propojovat SOL Trader se Sierra Chart (respektive bude chtít použít Data feed od OEC) je nutné povolit Sierru na Vašem účtu. Stačí napsat p. Lembákovi. Reakce byla okamžitá i když jsem mu psal v neděli kolem 22:00.
  3. mrazekrad

    Sierra Chart - nastaveni II

    Dobré odpoledne, mohl by mi prosím někdo vysvětlit následující funkci v integrovaném DOM. BUY: V případě, že zadám limitní nákupní příkaz pod LAST, tak dojde korektně k zadání limitního příkazu. Když ale zadám limitní příkaz NAD LAST, tak se limitní příkaz nevytvoří, ale dojde k zadání příkazu za MARKET, tedy okamžitý vstup do obchodu. U SELL je to samé, ale naopak. Děkuji
  4. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    Aldanek: Jaký report máš na mysli? Děkuji.
  5. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    Dnes jsem obchodoval poprvé ,,live“… A musím se přiznat, že jsem čekal hodně, ale co se dělo si budu pamatovat ještě dlouho :) Celkem jsem uskutečnil tři obchody. První obchod dle plánu. Trh došel k profitu +130 USD, ale řekl jsem si, že dodržím plán a počkám si na PF (+165 USD). Dle plánu jsem posunul SL na VSTUP + 0,5 bodu a čekal…Trh nakonec vybral můj SL. Tedy celkem jsem byl po prvním obchodě +10 USD. Druhý obchod byl také podle plánu, bohužel trh šel opačným směrem. Ztráta -65 USD. Po druhém obchodě jsem byl, jako vyměněný a začal jsem vidět signály i tam kde nebyly … vstoupil jsem unáhleně do třetího obchodu…. Naštěstí jsem se vzpamatoval a vystoupil se ztrátou pouze -20 USD. Dnes tedy celkem ztráta -94,32 USD (včetně slipage a komise). Za tuto zkušenost jsem strašně rád. Jediné, co mě mrzí je, že jsem v posledním obchodě nedodržel obchodní plán. O víkendu se dám dohromady a v pondělí budu nabírat další zkušenosti. Přeji pěkný víkend.
  6. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    aldanek Prvotní impuls je křížení. Pak koukám na High/Low dnešního a včerejšího dne + něco co nelze pojmenovat :-) Někdo by tomu mohl říct cit pro trh, ale to si zatím netroufám říct. Nicméně včera trh šel chvíli proti mně (myšleno OPlánu) a já vnitřně věděl, že to půjde dolů.
  7. mrazekrad

    Striker

    Ahoj, zasílám příklad vyplnění zahraniční platby pro fundaci účtu u AirBank:
  8. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    Tak dneska podle plánu pouze jeden obchod. Trh šel chvilku proti mě, ale nakonec vyplnil můj PT.
  9. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    Tak včera celkový výsledek 0 USD. Poslední obchod jsem (+15 USD) byl omylem - uklikl jsem se...Obchodní plán dodržen na 100%
  10. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    aldanek Obchoduji pomocí Volume grafů. Musel jsem dost testovat, jako periodu (počet kontraktů) určit, ale nakonec se povedlo. Backtestoval jsem rok zpětně ( aĺa 200 obchodů) a systém je ziskový. Jako začátečník si to nechci moc komplikovat, tak mám pevný PT a SL v poměru 2,5. Hlavním indikátorem pro určení vstupu je CCI. Systém je celkem jednoduchý a po 14 denním papertradingu ziskový...Obchoduji maximálně 2,5 hodiny /denně. Víc nezvládám.
  11. mrazekrad

    E-mini NASDAQ II

    Ahoj, po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl, že nastal čas, kdy mohu také přispět něco málo z mého obchodování respektive papertraidingu. Obchoduji na SIM účtu cca 3 týden. Dnešní obchod po OPEN:
  12. mrazekrad

    SOL trader

    to kocak84: Měl jsem samozřejmě na mysli CCI v SOL trader. V rámci backtestu jsem používal SW Sierra Chart, kde jsem měl vstupní data pro CCI nastavena na OHLC AVG (může se nastavit i jiná kombinace...). V SOL Traderu není žádná možnost (nebo alespoň o ní nevím), jak vstupní data změnit.
  13. mrazekrad

    SOL trader

    Přeji pěkný den, nevíte někdo na základě jakých vstupních dat je tvořen CCI? Například: LowHigh, nebo OpenLowHigh apod. Děkuji.
  14. mrazekrad

    Striker

    Ahoj, shodou okolností jsem tento týden psal p. Lembákovi a Striker nabízí propojení s daty od Rithmic za 35 USD (Sierra Chart package level 5, je tam sleva od Striker 5 USD)
  15. mrazekrad

    Motivacni knihy

    Doporučuji knihu od R. Kiyosakiho - Bohatý táta, chudý táta. Člověk si uvědomí spoustu věcí. Mě nejvíce asi zaujal tzv. ,,krysí závod"...
×
×
  • Vytvořit...