Jump to content
Co nového? Mé kurzy

maty

Members
  • Počet příspěvků

    234
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. maty

    komise IB

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Jaké jsou poplatky u IB na obchodování e-mini? Našel jsem u nich tento odkaz: www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=commission&p=futures1 je to těch 0,85 x 2 (otevření a uzavření pozice), popř. 0,5 USD x 2? Právě se chystám backtestovat systém a chtěl bych do toho započíst i poplatky. Popř. je i nějaký lepší broker v poměru cena/kvalita na daytrading? Děkuji moc za radu.
  2. maty

    E-mini S&P 500 (ES)

    Ahoj, děkuju moc za radu. Já si to myslel, ale nebyl jsem si jistý. Nicméně stejně nejmenší možný pohyb u sp 500 je 0,25, ne? Tudíž hodnota 12,5 USD. Nebo se pletu? Právě mi to připadá zvláštní, protože mi to připadá docela veliký minimální pohyb, na to že by SP 500 měl být klidnější trh
  3. maty

    E-mini S&P 500 (ES)

    Ahoj, prosím poradil by mi někdo, jaký je průměrný slippage u SP 500 e mini? Řekl bych, že vzhledem k faktu, že se obchoduje elektronicky by to mohlo být tak 1-2 ticky, ale nejsem si jistý a nikde to nemohu najít. Děkuju
  4. maty

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Ahoj, prosím nevíte kde může být chyba, když mi nefunguje vůbec připojení k zen firu? Kde jinde bych mohl sehnat historická data? Moc prosím o radu, díky.
  5. Ahoj, tak to umne s těmi daty nebude údržbou. K Zen Firu se nemohu připojit. Nevítep rosím čím by to mohlo být? Popřípadě kde bych sehnal jiná historická data na backtest? Děkuju
  6. Ahoj, mám stejný problém jako Wojky. Dnes jsem si Ninjatrader nainstaloval, hrozně dlouho se to zkouší připojit a nakonec z toho stejně nic není. Nebude to nějakou údržbou?
  7. maty

    e-mini trhy

    dik za odkaz ja to tam nemoh najit, to volume ted uz se tam orientuju lip :)
  8. maty

    e-mini trhy

    Mno na grafy jsem se koukal, ty byly prave v poho, dost mozna je to tim ze mam data z prophetu (zdarma) a mam to na medvedu a tam mam normalne denni volume na konci dne 50k aspon a ted jen 300 a hned 2x po sobe, tak se mi to zdalo divny.
  9. maty

    Woodie CCI system

    seminarni prace do logiky, obor: filozofie, tema prace trading a logika :) dik za odpoved, a to ze je to jen konstanta na to sme pak pri uvazovani dosel nakonec sam :) ale jinak diky za rady.
  10. maty

    e-mini trhy

    Ahoj, chtel jsem se jen zeptat, proc volume bylo za posledni 2 dny na russelu pouze 300? se neobchoduje nebo co?
  11. maty

    Woodie CCI system

    Ahoj, jeste bych jen dodal k tem zlr co psal rajco. Podle me osobne hlavne z backtestu a paperu jdeo to jak si postavis pravidla k ZLR a na to money managment, takze teoreticky by si mohl vzit i ty plossi, treba jak se divam tak u 1 by si s traling stopem vydelal bych rekl, i kdyz nevidim cenu tak nevim jaky byl pohyb, ale je to hlavne otazka MM. A taky neni spatny se divat jestli se treba neblizi cena na double top/ bottom a podle toho se zaridit. Ale hlavne drezet se systemu a nebrat to jen tak nahodne a pak uz neni zrovna dulezity kdy presne vstoupis, pac prakticky pokazde kdyz vstupujes mas sanci na zisk/ ztratu 50%, pac trh muze jit jen 2 smery, a indikatory ti maj jen poradit a napomoci k jakymu smeru se priklonit, ale podle me by se nemeli brat dogmaticky, a kazdy by si je mel uzpusobit svym potreba, podle kterych se bude ridit :)
  12. maty

    Woodie CCI system

    Ahoj, jen bych k tomu trosku prispel a dovolil bych si souhlasit s danikem, ze je to vec nakoukani a woodie cci se da obchodovat tak trosku subjektivne, ja osobne ho testuju uz asi pul roku mozna dyl a famir treba neberu vubec a u toho prvniho zlr bych se podival i na cenu jestli neni nahodou divergence, pac jak tu bylo uz na financniku psano zlr po divergenci cato nevyjde a ke stejnemu zaveru jsem zatim dosel taky, ale je to fakt pouze otazka subjektivity a tradovat by si mel jak ti to je pohodlne a hlavne aby si byl psychycky v pohode a ne podle presne danych pravidel od nekoho jinyo ale psise podle sebe. Ja osobne kdyby nebyla divergence bych bral oboji zlr nemaj zas tak spatny uhel jen u druheho neni sidewinder a to ja beru pouze se zelenym sw, ale sou i traderi co berou i se zlutym, takze je to fakt jen na tobe. a spis nez o famiru bych uvazoval o vegasu i kdyz vegas musi jit od 200 ja nevim jak vysoko to tam mas. BTW netusite nekdo co znamena to x 0,015 pri vypoctu cci? :)
  13. maty

    Woodie CCI system

    Ahoj, já jsem se chtěl zeptat, na jednu věc, prosim vás nevíte někdo proč při výpočtu CCI je u vzorce dole x 0,015, věe ostatní bych si dokázal v celku logicky po chvíle uvažování odvodit ale o x 0,015 fakt nevím, prosím pora%dte mi. Vím že je to blbost, a do tohoto vláíkna to nepatří, ale jiné vlákno jsem nenašel a potřebuju to do školy :) pls poraďte
  14. maty

    Paper a real ucet u IB soucasne?

    a taky sem to chtel zkusit uz primo i s komisemi na tom jejich paperu a pod. abych videl ty ,,detaily" ktere taky hodne meni vysledky
  15. maty

    Paper a real ucet u IB soucasne?

    Ja mam medveda v celku dluho, ale mel sem i sierru, a jak sem psal vyse za pul roku si chci otewvrit ucet a zkusit to live. Mno a chtel sem si na to vse nejak tak trosku zvyknout, v sierre je to prece trosku jiny a real data su lepsi. Ale jo medved je dobrej .
×
×
  • Vytvořit...