Jump to content
Co nového? Mé kurzy

ludekM

Members
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. ludekM

    NT7 - prosím o pomoc - update indikátoru z NT6.5

    Martine, jestli v tom nehraje roli zavedený letní čas v USA ( z Ne na Po minulý týden) . L.
  2. ludekM

    AMP Futures

    Pavelll, mě se adresa doplní automaticky, když se otevře step 2 ( jsem přihlášen - login in). Nejlépe řešit toto s Mirem, pošli mu email i s obrázkem, během dne odpoví. L.
  3. ludekM

    Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - VI.

    SNB -myslíš jako Sbor národní bezpečnosti? :D Asi ne co?
  4. ludekM

    Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - VI.

    Dnešní dopoledne bylo na všech trzích pěkně horko, začalo to v 10,30 h a nejsem si jstý co to znamená, na Fxfactory jsem žádný report neměl, docela to připomínalo 5.6.2009 ( už přesně nepamatuju) . Tak se držte. L.
  5. ludekM

    NinjaTrader - prosím o radu II

    ... tak jsem udělal obnovu systému dva dny zpátky, pak jsem přenastavil časové pásmo na pc, spustil NT ten se rozběhl a v Sesson manageru jsem přenastavil přenastavené pásmo na původní, pak na pc zpět na shodné s Sm v NT. Po restartu vše běží jako před tím. Tak kdyby se to někdy někomu vyskytlo. :)
  6. ludekM

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Zdravím vespolek, žádám o radu zkušené. Včera jsem upravoval časové pásmo v Sesson manageru a po uložení jsem jej chtěl nastavit v jednom grafu ( chybně se mi vykreslovalo open day), když jsem jej zadal naskočil graf kde byly pouze diagonálně dvě červené čáry a systém nahlásil , že program NT přestal pracovat a vypnul se. Od té chvíle jsem jej již nespustil a vždy se po chvilce, i když se NT s Control centrem rozběhne, pak zesvětlá a objeví se níže uvedené hlášky. I jsem zkusil nahrát novou verzi NT a obnovit systém(Vista) k předchozímu datu zálohy, ale pořád stejné. Je problém v NT nebo ve Vistě? Děkuji předem za radu a pomoc. Luděk
  7. ludekM

    AMP Futures

    No nevím, ale pokud stk píše, že se mu po připojení budou data vykreslovat od baru kdy se napojí, předpokládám, že se mu musí vykreslovat realtime, ať SIM nebo Live, pokud myslí replay, opět tyto oba typy grafů (Sec i tick) jdou pokud má NT a stahuje pro replay dat L1 i L2, dokonce tam je histirie celý rok zpět. Když zadám v replay určité datum, zobrazí se i s předchozími 5ti dny, které ani stažené mít nemusím, ale možná je to v jiné platformě jinak. Mě to tak jde. L.
  8. ludekM

    AMP Futures

    stk, teď jsem se díval a second 30 i tick běží normálně. L.
  9. ludekM

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    ... ještě upřesním jak k tomu došlo. Přepnul jsem na denní graf a pak zpět na 60 min a při tom se automaticky nastaví 5 dní back. Kdyby taky někdo takto. L.
  10. ludekM

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    introus díky za radu, pomohlo to. L.
  11. ludekM

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Ahoj, mám dotaz k nastavení grafu. Konkrétně když nastavím " roztažení " na tf 10 min, tak je zhuštěné tak jak potřebuji, ale když pomocí toolbar přepnu na 60 min tak se mi zobrazí roztažený a nejde více zhustit ani tažením spodní časové lišty ani CTRL+šipka. Přitom mi to dříve šlo na všech tf. Nevíte jak to odstranit? Díky za radu. L.
  12. ludekM

    AMP Futures

    ... zkouším to stáhnout a vypadá to na nějakou jejich obchodní platformu, kam se lze přihlásit údaji pro připojení ( já mám NT) a nemělo by to být zpoplatněné, i když zmiňují poplatky CME. Taky mi není jasné jakou verzi zaškrtnout, jdu od toho. Když data zblokují budu řešit.
  13. ludekM

    AMP Futures

    Zdravím vespolek, mám dotaz ohledně AMP/Rithmic. Prováděli jste někdo certifikaci podle zaslaného emailu přes jejich R/Trader . Znamená to zpoplatnění dat nebo se nic nemění. Díky za reakce. L.
  14. ludekM

    AMP Futures

    Drát mám od včerejška a dnes to v 15,53h udělalo zas :S
  15. ludekM

    AMP Futures

    Zdravím, používám AMP/Rithmic data, ale měl jsem občasné výpadky. Po dohodě s p.Sabo jsem opustil wifi připojení a instaloval drát ( O2 ). Nikdy dříve jsem to nepozoroval, ale nyní mi to před 16 hod krátce vypadne a hned naskočí. Platformu používám NT a má to údajně způsobovat streemování dat a na to je NT velice citlivá. Má někdo podoubnou zkušenost? Jak jste to případně odstranili? Díky za radu. L.
×
×
  • Vytvořit...