Jump to content
Co nového? Mé kurzy

TomTailor

Members
  • Počet příspěvků

    164
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Poslední odznaky

0

Komunitní reputace

  1. TomTailor

    AMP Futures

    Knize: Máte zaplacená data Eurex pro Live? viz tady: https://clients.ampfutures.com/live-trading-setup-request
  2. TomTailor

    TradeStation

    Má již někdo zkušenosti? Otvíral někdo nedávno u Tradestation účet? Je vše tedy zdarma a je nutné zaslat pouze 2000$ pro otevření účtu? Moc děkuji za informaci.
  3. TomTailor

    Základní info o programu MultiCharts

    Zdenekt chtel bych te poprosit jestli by jsi mel moznost poskytnout jeste minutova data pro trh wheat a rb gasoline? Moc dekuji!!
  4. TomTailor

    AdaptradeBuilder 64-bit

    to: radim2 Taky si to myslím jen jsem se musel z hecu zeptat :-) Teď bych se chtěl zeptat já. Uměl by mi někdo poradit jak naimportovat do AB denní data a zároveň třeba týdenní data? Jako aby byl hlavní třeba denní TF a pro filtry atd mohl být použit i týdenní ? Snad je mi rozumět. Díky
  5. TomTailor

    AdaptradeBuilder 64-bit

    K jake konkurenci?
  6. TomTailor

    AdaptradeBuilder 64-bit

    No pokud máte 50 mega (hodně) dat, tak je opravdu je skoro jisté že procesor vám za 20 min více než 100 populací nespočítá. Moje data mají max 5 mega (ale zase je to TF 15min a výš tzn. úspora dat) - potom vám proces poběží mnohem rychleji. Co se týče Ramky. Pokud máte populaci 100 tak opravdu to příliš ram nezabere. Budete muset nastavit populaci alespoň třeba na 100 000 aby jste zaplnil Vaši ramku. Snad to vysvětluji tak, že to má hlavu a patu :-)
  7. TomTailor

    AdaptradeBuilder 64-bit

    Roatan: Je ještě důležité jaký timeframe a jakou dlouhou historii dat používáte. Pokud máte dlouhou historii a nizký TF tak je možné, že vám to vypíše (i při takto nizké populaci), že máte nedostatečnou ramku. Ono to tomu i nasvědčuje... protože 100 populací dělat 21 min je opravdu málo. Já za 20 min zvládnu cca i 20 - 30 tis populací (mám ale slabší procesor - 4 jádra (přetaktováno na cca 4.5 ghz)) Popravdě 1.5gb ram není nic moc. Pokud bduete používat dení data tak by to asi mohlo i stačit.. ale na intradenní už ne... osobně mám v pc 14.5 ale i tak bych potřeboval alespoň 60 :-D Snad to pomůže (osobně problém vidím v datech). Kolik mají mega data která do AB vkládáte?
  8. TomTailor

    TradeStation

    Zdravím, chtěl bych se poptat na cenovou politiku Tradestation jestli tomu rozumím dobře. Momentálně mám IB, kde je vše víceméně v pohodě ale jediný zádrhel je s daty protože neposkytují rozumnou historii. Proto bych potřeboval tradestation, která je na data jistě lepší. Zkoušel jsem projít stránky tradestationu a zjištoval kolik mě co bude stát. Proto se chci ujistit, že tomu tak je popř. mne opravte. Minimální účet: 5000$ Minimální aktivita: 10 obchodů jinak poplatek cca 100$ Cena dat trhů pro TF, EMD, YM = 95 + 40 + 20 = 145 $ za nezpožděná data Většina zpožděných dat - bez poplatku? (popř 1 až 2 dolary) Díky za info jestli jsem to nejzákladnější (krom komisí) vyjmenoval, co by bylo nutné hradit při obchodování tří výše uvedených trhů. (tu)
  9. TomTailor

    Programování v EasyLanguage

    Chtěl bych se zeptat - lze nějak nastavit v multicharts, aby mi například strategie, která pracuje s příkazy market otevřela na close baru nikoliv za open následujícího? Vím že v reálu se stejně otevře kolem hodnot open ale jde mi pouze o jeden test v backtestestu. Tzn. kdyby v grafu byl po vstupu obrovský gap aby mi backtest nevzal cenu open již s gapem ale ještě close cenu než nastane gap. Díky za pomoc! (tu)
  10. Zipp001: Nevím v čem je jiná verze Special edition od klasické placené ale pokud se dívám co vidíš ty, tak SL zadáš tak, že dáš stop příkaz na požadované ceně. Např vstoupíš na ceně 4550,75 za market (viz obr) tak poté budeš muset kliknout na ikonku STP a tam by se měla definovat cena např: 4550. A podle mne půjde na to využít i tlačítko dole - exit strategy. Vše vyzkoušej na demu!!!
  11. TomTailor

    Slippage – skluzy v plnění

    Zdravím chtěl bych se zeptat někoho zkušeného kdo obchoduje FDAX jaký slip očekávat u tohoto trhu? Děkuji za info (tu)
  12. TomTailor

    AMP Futures

    Mohu se zeptat, jak to že již nejde otevřít?
  13. To: kertinozka Jak to myslíš? Proč myslíš, že není dobré mít účet v Americe?
  14. TomTailor

    Interactive brokers

    Futuray: Díky za info a odkaz!!! petr29: Bez tak je to ona :-D potvůrka... obelix: ano na win 8.1 také vše bez problému (tu)
  15. TomTailor

    Interactive brokers

    Ve win 7 je to dle obrázku - ovládací panely a poté zálohování a obnovení... ve Win 8 je to už schované pod položkou ovládací panely a poté historie souborů
×
×
  • Vytvořit...