Jump to content
Co nového? Mé kurzy

rcigan

Members
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Díky Petře. První dva screeny + zobrazovat si grafy jsem v minulosti zvládl - někde na finančníkovi je návod jak na to. Teď jsi to tady dal i vizuálně tak to může někomu pomoct. Jde mi ale o zobrazení toho třetího screenu, kde je zobrazeno order flow. Jak na toto zobrazení? O to mi šlo v původním dotazu. + do jiné diskuze jsem dával dotaz jak v Market Replay Connection zobrazit více dnů nazpět pomocí posouvací lišty - např . nastavím si 9.11.2015, ale chci se podívat i na den předem - jsem si jistý, že mi to takto šlo i měsíc nazpět (podle toho kolik jsem měl stažených dat samozřejmě.) Teď už mi to nefrčí. Odpovědi jak na to jsem v diskuzích na toto téma taky našel, ale není to ono. Z tvého příspěvku mi připadá, že se můžeš s posuvníkem přerolovat na den a více nazpět.
  2. rcigan

    NinjaTrader market replay - playback data

    Potřebuji poradit se zobrazováním dat z předchozích dnů viz obr. - tak aby se dalo dolní lištou posouvat a sledovat dny předcházející tomu aktuálně nastavenému. Zobrazovalo se mi to v pohodě, ale teď si s tím nevím rady. Myslím si, že to dáno nastavením End date v Data series, ale to nejde změnit. Data mám stažena za celý minulý měsíc 10/2015.
  3. Díky Petře za odpověď. Mohl bys zde vložit stručný postup jak na to? Snaha o to, přijít na to sám proběhla, bohužel neúspěšně. Takže jsem se buď snažil málo nebo jsem na to levý nebo kombinace obojího :-) Každopádně budu rád pokud mě navedeš na správnou cestu.
  4. Zdravím, chci se zeptat zkušenějších borců, kteří pracují s platformou NT7, jestli jde zobrazit orderflow, když si zobrazuji grafy pomocí Market Replay Connection? Data jsem si stáhl dle postupu na jednom z videotutoriálu (L1 i L2). Live účet nemám.
  5. rcigan

    Backtest

    Hugos Napsal: ------------------------------------------------------- > Rcigan: > > To RRR je spatne, spravne ma byt: > > RRR = (prumer zisku) / (prumer ztrat) Hugosi, musím se tedy doptat na bližší vyslvětlení. Pro příklad: Průměr zisku = 150 jednotek Průměr ztrát (risku) = 50 jednotek RRR se tedy dle tvého příspěvku v tomto případě = 3:1 Kdy teda podle tvého vzorce dosáhnu RRR = 1:3, který podle toho co jsem pochopil znamená že: Riskuji jednu jednotku pro možný zisk 3 jednotek (viz komoditní manuál - RRR = Poměr risku a zisku ). Mě to připadá, že by měl být ten vzorec naopak. Zkuste mi to prosím ještě někdo objasnit. Díky Cigi
  6. rcigan

    Backtest

    Ahoj Honzo, samozřejmě, že můžeš být upřímný. Rohlík jsem do detailu nepopsal, protože mi to nepřišlo důležité vzhledem k dotazu týkajícího se RRR. Každopádně děkuji za odpověď. (tu)
  7. rcigan

    Backtest

    Ok, díky. To jsem chtěl chtěl slyšet. Samozřejmě díky i za další názory.
  8. rcigan

    Backtest

    Ještě info k předchozímu příspěvku. SL u všech obchodů : 40 $
  9. rcigan

    Backtest

    Zdravím, níže je výsledek jednoho z mých prvních backtestů (sice negaivní, ale to vylepším). Prosím o kontrolu výsledku RRR, jestli jsem správně pochopil definici z komoditního manuálu. Popřípadě ještě tipy na doplnění dalších údajů, na které bych neměl zapomínat. Díky Cigi
  10. rcigan

    NinjaTrader market replay - playback data

    Díky Vasasi. Tvá odpověď mě vrací o dva měsíce z5 a nutí mě se zeptat na další věc. Jde o stahování dat. Můj postup při stahování dat byl: File-Utilities-Download replay data (Type: Default; Name: NQ 12-14). V tomto nastavení jsem stáhl den po dni loňské data od 1.7.2014-31.12.2014 (vytiskl, backtestoval). Na základě tvé odpovědi se domnívám, že jsem dělal chybu už při stahování dat. Je správný postup pro stažení červencových dat trhu NQ: A) výše popsaný? B) nastavení Download replay data (Type: Future; Name: NQ 07-14)? C) nastavení Download replay data (Type: Future; Name: NQ 09-14)? Všechny výše uvedené postupy ,,nějaké" data do PC stáhnou.
  11. rcigan

    NinjaTrader market replay - playback data

    Při přehrávání 3 minutového grafu trhu NQ se nezobrazuje 1 Candlestick = 3 minuty. Přikládám obrázek, kde po svíčce ve 20:30 následuje svíčka až v čase 20:39. Jak to, že se nezobrazují svíčky v čase 20:33 a 20:36? Zobrazování je dost nepravidelné, někdy ok, častěji s těmito přeskoky. Data mám stažená den po dle návodu. Pokud víte v čem by mohl být problém, prosím o radu. Cigi
×
×
  • Vytvořit...