Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Efendy

Members
  • Počet příspěvků

    122
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Efendy

    vyber brokera

    Nerozumím tomu, ale zjistil jsem, že v současné době má některý třeba 60 Kč za den další, 40 Kč a tak mi přijde 6,4 jako super, doufám, že to měnit nebudou a nebo jen lehce.
  2. Efendy

    vyber brokera

    Tak nejnižší swap co jsem našel, tak je u Highsky, 6,4 Kč poplatek za 1 lot EUR/CZK za 1 den. Takže obchodovat budu u nich.
  3. Efendy

    Využití intervencí

    Já jsem naposledy obchodoval před dlouhou dobou (ještě když bylo zlato na 900). V obchodování jsem amatér. Ale zase myslím, že mám svou logickou úvahu, že na intradenním obchodování se nedá vydělat, je to jako ruleta a proto chci jít zase do pozičního obchodování. Situaci dlouhodobě sleduji - ekonomiku apod. Vidím to podobně jako uživatel nabíječka. Mám asi 300000 Kč. Testuji to teď v demu na highsky, nemám zase tak dobrou angličtinu, je to český obchodník, ale taky jsem našel nějaké špatné reference o této společnosti, ale zatím jsem nenašel tip na někoho lepšího. Řeším také hlavně swap. Pozici jsem připravený držet několik let. Vychází mi také při nákupu 1 lotu výdělek 100 000. Já spíše počítám nákup 0,5 lotu, změně pozice o 1 Kč výdělek 50000. Protože se může stát, že koruna bude lítat, nikde není napsáno, že nebude v určitý čas stát 30 Kč/EUR (tedy cca 150000 přechodně mínus) nebo i hůře. Ale ekonomické údaje jsou jasné, česká ekonomika se zase o proti té EU, především díky jižním státům hodně zlepšila, zatímco koruna tento stav nekopírovala.
  4. Efendy

    vyber brokera

    Tak jelikož chci pozici držet dlouho, tak jsem zjistil, že je pro mě důležitý swap? Nevíte, který broker má výhodný swap na tu eurokorunu?
  5. Efendy

    vyber brokera

    Našel jsem teď zajímavý srovnávač XX
  6. Efendy

    vyber brokera

    Jak postupovat, když chci spekulovat na posílení koruny, asi vůči euru. Zatím jsem obchodoval před x lety jen zlato na e-brokeru u fio, ale zde nenabízí např. měnového páru eur/czk. Jaká společnost je dobrá, nepotřebuji moc asistenci, obchodovat si chci sám, využít fin. páky a pozici držet dlouhodobě, tzn. až posílí např. na třeba 25,50, investice asi 250 tis. Kč.
  7. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    sals3r0 - mají inzerát na annonci se jim můžeš ozvat, výdělek měsíčně 100 tis./50 tis. Kč a co jsem byl na pohovoru, tak lidí mají dost zájem o školení, ale nevím kdo se tam nakonec dostaví, ale věřím tomu, že dost lidí.
  8. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Bitcoins jdou dolů, to bych měl teďka turbo ztrátu kdybych je poslechl.
  9. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Tak ještě mi bylo tedy řečíno, že jsou schopný zjistit vždy kam půjde bitcoins. Chodily mi od nich emaily a lákají na zasílání sms zdarma - kam půjde kurz, na kolik prodat. A nutno říct, že od úterý do středy se ještě vůbec netrefili. Jednou vsadili na to, že se kurz odrazí ode dna, ale ono naopak došlo k proražení a cena bitcoinů klesla (v úterý) a dnes když to vypadalo, že půjde kurz nahoru, tak zase ne. A přitom nehádají moc odchylný kurz od aktuálního. Takže i po slepu bych udělal na 90% lepší obchod.
  10. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Tak to pak jo. Tak ono na internetu má tato česká společnost inz., kde slibuje výdělky 50000/100000 Kč měsíčně. Tak co kdyby náhodou....Jinak samozřejmě tvrdí, že ví, kdy půjde bitcoin nahoru, kdy dolů, posílají smsky, ale to nebudou jedinou společností, síce třeba 95% uhádnou a mají z toho zisk, ale těch 5% může dělat v sumě více. No zaregistroval jsem si ty smsky zdarma a vyzkoušíme a uvidíme, jestli náhodou nemají šestý smysl.
  11. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    mira_k Tak já jsem si opravdu ty 2 burzy s různýma cenama našel, tak u ropy máš taky texaskou a ropu Brent...... ..A kdybych mohl jednu kupovat a druhou prodávat za tu druhou, tak bych asi taky něco vidělal? ..Tak jsem se chtěl přihlásit na školení a ještě se chtěl jednou zeptat, jestli na školení se bude opravdu školit ten rozdíl, kvůli tomu tam chci jet a bylo mi řečíno, že to dočasně nejde (z důvodu, že se nějak opravuje peněženka) a tak jsme se dohodli, že až to bude chodit, ať se ozvou.
  12. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Nechci totiž chodit na kurz, který stojí 10000 Kč, když mi to možná řekneš ty. Takže kde můžu nakoupit bitcoins levně, kde je můžu draze prodat? Na jaké burze. Levná by údajně měla být evropská, ta druhá japonská. A patrně taky budu potřebovat nějakou peněženku? Kolik tedy myslíš, že jsem schopný na tom vydělat, když odečtu poplatky a také směnu kurz nákup, kurz prodej?
  13. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Já jsem na to nepřišel. Spíš přemýšlím nad tím, proč oni říkají, že to možné je, že se na tom vydělat dá, když je rozdíl např. 4-7%, přičemž 3% jsou poplatky. Spíš přemýšlím, že to být pravda nemůže, že musí být někde nějaký zádrhel a že to obchodovat nejde, ale nevím jaký.
  14. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    filip44 - i kdyby to bylo více než 30 min., tak vždycky je přibližně 50% šance, že půjde kurz dolů a nebo 50%, že půjde nahoru. To by ani nevadilo. Tam jde o to, že to lze několikrát denně takto udělat, takže pokud jednou za tu dobu to půjde nahoru, jednou dolů. Dlouhodobě by to mělo být nastejno a tím padem by vycházel stejný rozdíl, zisk z rozdílů burz pro mě?
  15. Efendy

    Trading bitcoinů (BTC)

    Skoro nic o tom nevím. Ale byl jsem na nějakém pohovoru. Při něm mě zaujala možnost, že bych mohl bitcoins na jedné burze koupit a na jiné s vyšší cenou prodat. Je to myslíte možné? Že existuje rozdíl mezi evropskou a japonskou burzou a že na tom lze i po odečtení poplatků vydělat? Přemýšlím jestli mám jít na to školení, který stojí nějaký peníz.
×
×
  • Vytvořit...