Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Everest

Members
  • Počet příspěvků

    411
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vítězných dnů

    1

Everest naposledy vyhrál/-a dne 1. prosince 2018

Everest měl nejvíce oceňované příspěvky!

1 Sledující

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

4

Komunitní reputace

  1. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Zdravím všechny v novém roce. Chci si objednat ostrá real-time data od Sierry a proto prosím o radu zkušené. Chci data pro Euro FX (E6), ES, YM,NQ, Nyse Trin a Nyse Tick. Pokud tomu rozumím správně tak E6 je na trhu CME: ES, NQ, Tick a Trin je trhu GBLX. Kde je ale YM? Měl by být na GBLX, ale na stránkách Sierry se specifikací trhů jej nevidím, nebo jej přehlížím. https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/SierraChart_RealTime_And_Historical_Symbols.php&SymbolsPage=Futures#gblx Je YM taktéž na GBLX? Jaký je rozdíl mezi daty Full CME Group with Market Deph za 15,75, a daty Full CME Group for nonprofessial Trading accounts za 3,25? Jsou to stejně kvalitní data, akorát ta levnější jsou pouze bez hloubky trhu na dialogovém okně s příkazy? Díky za pomoc.
  2. Everest

    Sierra Chart - nastaveni II

    To Cizinec-Zdeněk. Naprosto s tebou souhlasím. Porovnání jsem si udělal abych měl jasno v tom, proč mě zásadně neseděly data od Infinity!!! Teď jsem ještě udělal i AMP s daty od CQG. Naprosto stejný výsledek!!! Sierra data od jiných poskytovatelů zkresluje. Přikládám tabulku, kterou jsem si vyrobil!!! Takže pokud kvalitní, přesná ticková data do Sierry, tak přes jejich data feed!!! Jinak je tam rozdíl!!! Můj osobní závěr: pokud budu daytrader a chci používat Sierru s přesnými tickovými daty, tak data od nich! Pokud mě až tak přesně nezáleží na sledování volume, a bid/ask, tak mohu mít i jiné poskytovatele dat. Toto je pouze můj subjektivní názor, který jsem vydedukoval na základě porovnání dat od různých brokerů. Takže teď bych poprosil na oplátku o radu. Jakého solidního brokera pro daytranding, na obchodování e-mini, s denním marginem 500,- $, v čase od 5 pm do 4 pm Chicago ( to jest našeho 0:00 - 23:00 ), a počátečním vkladem do 3000,- $ ?
  3. Everest

    Sierra Chart - nastaveni II

    Jenom jsem popsal svou zkušenost a svůj osobní názor. Každý ať si porovná sám a udělá si sám obrázek. Nedělal jsem analýzu sady brokerů, které jdou napojit na Sieru. Mám jenom zkušenost s daty od Infinity a Strikeru. Data od Strikeru v jejich platformě SOL naprosto shodná jak data z burzy CME! Jak je potom možné, že Striker pošle kvalitní data do Sierry a výsledek je rozdíl o 2-10% nižší denní volume? Nechť si každý udělá názor sám!
  4. Everest

    Sierra Chart - nastaveni II

    Tak mám velmi zajímavou zkušenost se Sierrou. Otevřel jsem si demo účet u Striker. Komunikace byla skvělá a dostal jsem informaci, že jejich data poskytovaná přes jejich platformu SOL jdou přímo z burzy CME. Takže jsou to stejná data, jak data na stránkách CME. Udělal jsem si malé porovnání. Koupil jsem si Sierru level 5 na 1 měsíc a propojil ji se SOL. Natáhnul jsem data pro 6E za rok 2018 - ticková data! A začal jsem je porovnávat pomocí Excelu. Sledoval jsem jenom denní Volume. Data od Striker přes platformu SOL jsou totožná jako data na stránkách burzy CME. Pokud se propojí SOL na Sierru, tak dochází ke ztrátě dat - volume. V Sieře je zhruba o 2 -10% nižší Volume, než má CME a také platforma SOL. Včera jsem to napsal na podporu Sierry a ptal jsem se, kde je chyba. Toto mě odepsali: You are referring to an externally provided service. In this case it appears to be Gain Capital. We cannot answer your question. For a proper data feed you must use the Sierra Chart Exchange Data Feed: https://www.sierrachart.com/index.php?page=doc/SierraChartRealTimeFuturesStockDataFeed.php Volně přeloženo: Máte na mysli externě poskytovanou službu. V tomto případě se zdá, že je to Gain Capital. Nemůžeme odpovědět na vaši otázku. Pro správný datový zdroj musíte použít datový zdroj Sierra Chart Exchange Data: Takže z toho všeho začínám mít jeden velmi silný pocit. Sierra se snaží tlačit svůj data feed pro své klienty. Dle mého názoru by nebyl u nich problém to vyřešit - řádné propojení na jiné poskytovatele dat, ale nemají zájem. Není to špatný byznys. Zaplatit 33,- $ za Sierru + 35,- za data a ještě 15,- za data konkrétní burzy. Měsíčně to dělá pěknou sumičku. Z výše uvedeného se nedivím, že mě nesedělo ani Volume od Infinity. Toto je má zkušenost a poznatek v současné době.
  5. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Levnější řešení - s kvalitními daty, jak od Sierry ( přesná ticková data )? Je tím myšlen některý z podporovaných brokerů od Sierry? Vím, že nelze nikoho doporučovat, ale stačí mě napsat, zdali to je některý z primárně podporovaných brokerů od Sierry. Díky.
  6. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    To Jasanka. Díky za ochotu s kontaktem. Vyžádám si kontakt na Glenna od Infinity. Komunikoval jsem i se Sierrou ohledně dat od Transact - Infinity. Bohužel potvrdily, že o tom ví, že jejich data nejsou přesná - od Transact. Ví o tom i Transact. Dle vyjádření Sierry budou na tom pracovat, ale neřekli mě kdy by to bude. Myslím si, že Infinity není špatný broker, ale pro přesná data se musí jinam.
  7. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Děkuji za odpověď. Pročítal jsem si fórum a dospěl k tomuto závěru. Data od Infinity nejsou bohužel přesná ticková data. Hodně se rozchází Bid/Ask volume v porovnání s daty od Sierry. Nejvíce tento rozdíl poznají obchodníci, kteří obchodují s volume daty, Market Profile, Fims, to jest s přesnou analýzou volume. Jestliže obchodník používá pro vstupy Bid/Ask analýzu, tak s daty od Infinity to nelze přesně. I celkové volume nesedí. Obchoduji Euro FX - 6E a celkové denní volume od Infinity se dost rozchází od volume ze stránek burzy - CME Group, nebo Barchart.com. Volume od Infity je na denním grafu i o 30 000 až 40 000 kontraktů menší. Data od Infinity jsou dostatečná pro obchodování čisté Price Action, bez přesné analýzy volume. Infinity je určitě dobrá volba pro obchodníka s menším účtem. Ale pokud chce pracovat s přesnými volume daty, Bid/Ask daty, tak je potřeba si za data zaplatit samostatně u Sierra chart. Budu rád na kontakt na Glenna. Rád bych to s ním probral a porovnal tak informace, které jsem doposud získal.
  8. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Obchoduje tady někdo u Infinity, a používá real-time data od Sierry? Jak to funguje? Je možno se připojit na platformě Infinity - AT ( SierraChart) připojit na data od Sierry, nebo si musím platit sólo Sierru + jejich real time data? Díky za pomoc.
  9. Everest

    Infinity futures

    Zkoušel jsem u Infinity demo účet pro doplnění obchodování Eur/Usd na Forexu. Zaráží mě však velký rozdíl ve volume na trhu 6E. Volume z pátku 26.10.2018: Infinity - 202 235, Barchart - 245 975, CME Group ( burza ) - 245 975. Takže data z Infinity jsou na základě výše uvedeného porovnání k ničemu. Nelze dle nich udělat přesnou analýzu. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo jsem ojedinělý případ? Mají opravdu ticková data? Výše uvedené porovnání tomu nenasvědčuje.
  10. Everest

    sierra chart - připojení obch. platformy -data

    Zdravím všechny. Po dlouho době jsem se vrátil k paper trandingu a založil si demo u Infinity Futures. Sleduji trh Euro FX Futures 6E. Můžete mě prosím poradit kde si v Sieřře nastavit data pro celý den - 24 hodin? Chci mít data, volume na celých 24 hodin každý den, ne jenom za obchodní hodiny. Díky za pomoc.
  11. Everest

    Infinity futures

    Ahoj Mám prosbu ohledně dat od Infinity Futures. Má prosím někdo stažená data od Infinity pro trh 6E. Rok 2016, 2015 a 2014 jsem stáhnul. Rád bych ještě měl roky: 2013, 2012, 2011, 2010, 2009. Pokud někdo má data za tyto roky za každý kontraktní měsíc: H,M,U,Z, tak by mě hodně pomohl. Díky za pomoc
  12. Ahoj všem Můžete mě prosím poradit nějakou dobrou literaturu ohledně meditace - jak začít, atd.. Díky za pomoc.
  13. Everest

    Spolehlivost FX brokerů II

    Díky. Zkusím jej kontaktovat.
  14. Everest

    Spolehlivost FX brokerů II

    Zaujal mě Vantage, ale nevidím kontakt na ČR na jejich stránkách?
  15. Everest

    Spolehlivost FX brokerů II

    Zkoušel někdo tady obchodovat s Excelmarktes? Popřípadě jaké jsou zkušenosti? Mají sice stránky v češtině, ale nikde kontakt na český help desk. Co jsem trochu louskal na zahraničních fórech, tak je na ně hodně chválily za rychlost plnění a spolehlivost s jištěním financí. Díky za info
×
×
  • Vytvořit...