Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Hugos

Members
  • Počet příspěvků

    478
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

2

Komunitní reputace

  1. Virtuální server s Windows seženeš i za 315,- měsíčně. Pro automatické strategie stejně potřebuješ něco, co nezruší výpadek internetu nebo elektriky u tebe doma.
  2. Můžeš mít 4 intradenní obchody za 5 obhodních dní v řadě. Jakmile tento počet vyčerpáš, nemůžeš už otvírat nové obchody a musíš počkat, až uplyne 5. den. Tj. občasný výstup na SL v jednom dni je možný ale pokud by se stával moc často, nebudeš moci po nějakou dobu obchodovat. ( viz např. https://ibkr.info/tag/pattern-day-trader-pdt )
  3. Hugos

    NinjaTraders

    Marosis: Tak teď se nabízí otázka - Z jakého zdroje jsi NinjaTrader instaloval? Jaká je to verze? ...
  4. Hugos

    NinjaTraders

    Marosis: asi by to chtělo víc informací. - Jaké jsou to indikátory? - V jaké podobě je máš? - Jaké chyby to hlásí? S tím co jsi zatím sdělil můžu říct jedno: " Je to rozbitý ! "
  5. Hugos

    Začínám ...

    Filip88 Napsal: ------------------------------------------------------- > . . . > Kolik obchodů při backtestu by jste vyžadovali k > potvrzení úspěšnosti strategie? > . . . 1000 považuji za přijatelné, 500 je pro mě úplné minimum většinou při zohlednění dalších okolností.
  6. Hugos

    NinjaTraders

    unexpected: Existuje mnoho platforem, které umožňují automatizovat obchodní strategie a dokud nezadáš další kritéria nedá se říct, která je ideální. To je jako ptát se, jaké auto je ideální a neříct, kde s ním budeš jezdit. Kritéria pro výběr strategií jsou například: - programovací jazyk (NinjaScript, EasyLanguage, Visual Basic, C++, a j.) jeho možnosti, jak ho ovládáš, jestli existují nástroje pro vývoj a ladění a pod. - přenositelnost (jeden broker nebo více) - spolehlivost a stabilita - HW nároky - cena - další... Sám jsem do různé míry vyzkoušel NinjaScript, EasyLanguage na Multicharts, VisualBasic v Excelu napojený na TWS a Sierra Script. Vybral Jsem si NinjaTrader ale moje volba nemusí vyhovovat každému.
  7. Hugos

    Technické problémy s IB

    jura.ch Zkus sem dát screenshot toho grafu. Třeba tam něco najdeme.
  8. Hugos

    NinjaTraders

    hochstapler: například můžeš použít Chart trader - v něm jsou přednastavené příkazy Limit na cene Bid nebo Ask. V DOMu pak můžeš zadat limitní příkaz jediným kliknutím na vybrané ceně (včetně následně aktivovaných Bracket příkazů pro PT a SL).
  9. Hugos

    Začínám ...

    Johnnyy: Za sebe bych doporučil NinjaTrader, který má vlastní programovací jazyk - NinjaScript. Pro začátek s jeho Replay daty, která jsou zdarma ke stažení pro velké množství instrumentů a umožňují testování včetně časového průběhu.
  10. Hugos

    NinjaTrader market replay - playback data

    Marosis: Bez dalsich informaci bych si tipnul, ze je to daty. Za tu dobu, kdy to stoji, nebyl ani tick.
  11. Hugos

    Kvalitní česká brokerská společnost

    hofy22 Napsal: ------------------------------------------------------- > myslím že jediná kvalitní česká společnost je XTB Jestli kvalitni znamena, ze jejich zamesnanci nosi oblek a kravatu a nuti klienty k nadmernemu obchodovani za predrazene komise, tak souhlasim.
  12. Hugos

    Interactive brokers

    DavidCB: musíš udělat to, co tam píšou - podepsat ve správe účtu Arbitration agreement ( www.interactivebrokers.com/en/software/am/am/manageaccount/futuresarbitrationagreement.htm )
  13. Hugos

    Technické problémy s IB

    Milý [bold]Saguaro[/bold], podle toho, co píšeš to vypadá, že je mou povinností okamžitě odpovídat na všechny otázky, které tu zadá někdo, kdo je líný nebo neschopný najít si odpověď sám. Už několik dní jsem si dělal starosti, že jsem neodpověděl na otázku, kterou položil slovensky píšící uživatel [bold]Pesiak[/bold] ale vzhledem k tomu, že nám tak hezky děkuješ, se mi ulevilo. Předpokládám, že oba účty patří Tobě a rád bych Tě na tomto místě upozornil, že bude vypadat lépe, když se při psaní navazujících příspěvků přihlásíš vždy pod stejným uživatelem.
  14. Hugos

    Historická data

    Filip88: U Soybeans (ZS) je to trochu matoucí. [bold]Cena futures kontraktu je uváděna v centech za bushel[/bold] a kontrakt obsahuje 5000 bushelů (viz ten odkaz od Honzy K.). Jeden tick představuje opravdu čtvrt centu a má hodnotu 12,50 USD. To také znamená, že uzavírací cena ZSN15 tento pátek 940 1/4 znamená cenu za bushell 9,4025 USD. Aby se mi to nepletlo raději počítám u zrnin s násobkem 50, nejmenší pohyb je 0,25. Sice to neodpovídá definici ale v dolarech je to jednodušší.
  15. Hugos

    Mobilní platforma - mobileTWS

    denisa.bedna: pokud vím, tak zatím to jde jen každou nohu zvlášť, tj. dost nepohodlně.
×
×
  • Vytvořit...