Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Chaplain

Members
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Pepe2000 Napsal: ------------------------------------------------------- > Ja predsa nemusím nikomu nič vysvetľovať. Nech si > každý urobí vlastný záver sám. Tie články sú úplne > odlišné. To že sme mali rovnaký nápad s analógiou > je úplne prirodzená vec, ale neznamená to že je > môj článok kópiou. Mas pravdu nemusis a ano mas pravdu kazdy si udela obrazek. ;)
  2. Dobra prace "autori clanku". Co by Vam na to asi rekl NIAL? (td) (td) (td)
  3. Chaplain

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    DObry den, zkuste ampfutures, sam mam zatim demo s CQG a spokojenost. Registraci k demu maji hned na uvodni strance.
  4. Chaplain

    Big Tick - Mirus

    DNes jsem take zalozil ucet u AMP. Po schvaleni uctu, zazadam o prevod financi. Chci se jen zeptat, zda ucet u Mirusu budete rusit nebo ho nechate do budoucna? Zadne poplatky by z toho nemeli plynout.
  5. Chaplain

    AMP Futures

    mand Napsal: ------------------------------------------------------- > Kdyby to ještě někoho zajímalo, toto jsem psal > AMP: > Lze u AMP/CQG zadávat live příkazy ve free verzi > NT7 přímo z grafu nebo pouze z DOMu? (U Mirus > Futures / Zen-Fire to šlo i přímo z grafu.) ........ > prístup k Chart Trader. Obchoduje sa len cez dom. Me teda u Mirusu Chart trader na free NT verzi nefungoval (maj to i na webu), stejne tak ATM.
  6. Chaplain

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Opravdu zkontroluj spam. Me prisli maily 2 minuty po sobe.
  7. Chaplain

    NinjaTrader - prosím o radu II

    valeron Napsal: ------------------------------------------------------- > Nejde mi editovat příspěvek, takže takhle ještě > doplním: > teď jsem i zkusil ručně odebrat data z 20.9. z > místa kam si NT ukládá > (C:/Users.....NT7/db/kontraktní měsíc) a pomocí > Tools -> Historical data manager -> Download > znovu nahrát a ani toto nepomohlo . To bylo pri prechodu na novy kontraktni mesic co? Me to take zlobilo. Zkus tohle: Tools > Options > Data tab, zmen Merge policy, na DoNotMerge a OK. potom dej v grafu 'Reload All Historical Data'. v odkazu je info o co jde. Jak se zpracovavaji data pri prechodu mesicu. www.ninjatrader.com/support/helpGuides/nt7/index.html?historical_data.htm POzde, ale prece. Snad to pomuze.
  8. Chaplain

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Takze nakonec jsem se rozhod pro Dormana. U RJO`Brien jsou vyssi marginy. Ucet mam zalozeny. Do druheho dne byl zalozeny. Penize jsem posilal z Airbanky a v pohode. Predstavte si ze nasledujici den po odeslani mi prisel mail od Dormana s vypisem, kde uz byly penize pripsany. Poplatek za prevod do USA 100 Kc + 20 Usd (celkem 495 czk). V pondeli jsem vyplnil formular a ve ctvrtek jsem mohl uz live tradovat. V nasich koncinach nepredstavitelny fofr. Tak mi drzte palce. Opatrne a odvazne do toho. :)
  9. Chaplain

    Platforma Plus500

    Ne, demo neni nijak limitovano. Ale urcite k tradingu vedou lepsi cesty nez pres 500 plus. Vlastni zkusenost.
  10. Chaplain

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Zdravim, prave zakladam ucet u Mirusu. Jakou clearingovou firmu si vybrat? Je v nich nejaky podstatny rozdil? Ucet bych chtel v USD. Diky JInak pro zacatecniky jako ja, kteri si chteji zalozit ucet, je mozne si u AMP stahnout formular k zalozeni uctu v cestine. U Mirusu Dorman ma stejny formular, ale anglicky. Takze ten od AMP se da pouzit, aby jste videli co vyplnujete. Snad to nekomu pomuze.
  11. Chaplain

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Zdravim tradery, obracim se na vas se zadosti o pomoc. Mam problem s pripojenim NT7 k demu Zen-fire. registroval jsem se a dostal prihlasovaci udaje. Nastavil pripojeni, ale vyhazuje mi to hlasku login failed....... Kontaktoval jsem support, odepsali mi, ze prihlaseni funguje bezchybne. Kamarad to zkousel na svym compu doma - jemu to taky slape. Doma mam 2 compy desktop a notas - nefunguje to ani na jednom. Zkusil jsem NT7 preinstalit, nepomohlo. Zkusil jsem ruzne providery (kabel UPC a mobilni O2) - nepomohlo. Na desktopu mam XP, na notasu W7-64bit, verze NT7 posledni. Demo jsem mel uz jednou pred pul rokem, to mi to behalo v pohode na obou compech. Uz vazne nevim cim by to mohlo byt, pls help. Budu vdecny za kazdou radu.
  12. Chaplain

    Platforma Plus500

    Musim se pridat k JIRIGEN. 29 unora jsem sledoval trh Nasdaq ( u P500 US-TECH 100), kolem 17:00 hodiny nastalo podivne "poskavani" ceny. Porovnal jsem s google finance a tam se cena pohybovala "plynule". K vypadku aplikace u me nedoslo. Potvrzuje mi to, ze P500 neni a nebude seriozni partner pro trading.
  13. Chaplain

    Platforma Plus500

    Naprosty souhlas s PaGunem, kdo ma dostatecny kapital na otevreni uctu u skutecneho brokera, do plus500 nikdy nepude. Kdo ma 10.000 Kc a mysli si , ze uz neco umi, muze to zkusit. Pro nekoho to muze byt motivace k dalsimu studiu. A kdyz neco vydela u plus500, u skutecneho brokera, diky nizsim poplatkum, muze vydelat i vic. [bold] KAZDOPADNE PLUS500 NENI OPRAVDOVY BROKER NAPOJENY NA BURZU A NEVZTAHUJI SE NA NEJ ZADNA REGULACE. [/bold] Proc myslite, ze maji reklamu na facebooku. Neni to kvuli tomu, ze by takovou stranku navstevovali traderi, ale obyc. lidi, kteri vetsinou nevi o co jde. Kdyz z tisice amateru vytahnou tisicovku, maji milion a z toho ziji. [bold] Takze lidi s rozumem !!! [/bold]
  14. Chaplain

    Platforma Plus500

    U P500 ti totiz musi byt SL nebo PT nastaven minimalne 10 ticku (nevim to ted uplne presne)od aktualni ceny. A pri prudkem pohybu jsi mohl byt v tomto pasmu. Pokud jsi mel umisteny SL a pouze jsi jej chtel zmenit urcite by ti te to vyhodilo na puvodnim umisteni. Ze jsi nemel SL od zacatku obchodu?
  15. Chaplain

    Platforma Plus500

    Vybiral jsem nekdy v lete a penize pres moneybookers prisli do cca 5 dnu.
×
×
  • Vytvořit...