Jump to content
Co nového? Mé kurzy

lerry

Members
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. lerry

    Interactive brokers

    Už se stalo máš samozřejmě pravdu že jsem měl napsat jim, taky to udělám a díky za reakci.
  2. lerry

    Interactive brokers

    Prosím o pomoc nevím jak uzavřít účet u Interactive Brokers jelikož jsem dávno zkoušel obchodovat forex ale zůstala my záporná pozice v JPY -44 a nevím jak se jí zbavit abych mohl uzavřít účet. Zadal jsem přes tws příkaz k uzavření všech pozic v non base curency ale zůstal my tam tento malý zbytek, když jsem ji uzavíral tak my vyskočilo upozornění že my zbytek který zbyl další den převedou ale nic se nestalo. Vážím si všech odpovědí díky.
  3. lerry

    NT7

    Prosím nevíte tady někdo o tom kde bych mohl sehnat footprinty pro ninju. Děkuji mockrát „Asi nikdy nemůžete vědět, jaký bude výsledek z vašich činů, ale když nic neuděláte, nedostanete žádný výsledek.“
  4. lerry

    Technické problémy s IB

    to avocado: Máš pravdu s tím update udělal jsem ho a už to funguje díky mockrát. ;)
  5. lerry

    Technické problémy s IB

    Potřeboval bych poradit mám spuštěnou platformu v režimu Mosaic mám tam svůj watchlist propojený s grafem takže když kliknu na ticker tak se mi automaticky zobrazí ale problém nastane pokud si zakreslím trendové čáry a změním ticker a pak se vráíim na původní tak mi všechny zmiznou. Nevíte prosím jestli se dá někde nastavit aby mi tam zůstaly nebo to nejde. Přeji všem ať se daří.
  6. lerry

    Lynx

    ne
  7. lerry

    Lynx

    Par obchodů jsem udělal a stálo to vždy 8usd komplet. Obchoduji kukuřici.
  8. lerry

    Lynx

    Jsou to 4usd za jednu stranu takže za kompletní obchod to dělá 8usd za normálních podmínek ale to neznamená že se nedá vyjednávat o lepších ale to už musí být zřejmě trochu větší objem obchodlů.
  9. lerry

    Lynx

    To by bylo pěkné kdyby sis vzpomenul protože nerad bych šel k někam kde by to bylo nefér vůči traderům protože bych nerad hned na můj první pokus přicházel zbytečně o peníze to radši vymažu účet chybováním. Jinak přikládám jejich podmínky a jejich dodavatel dat asi budou Interactive Brokers. Působí hlavně v Holandsku, Německu a asi ještě někde.
  10. lerry

    Lynx

    Prosím o názor na nového v Čr brokera Lynx, je to asi měsíc co tady fungují pokud někdo přes něj obchodujete prosím přidejte se do diskuze.
  11. lerry

    PFG

    Pokud je to něčím jiným tak nemůžu přijít čím demo jsem měl i od Ritmicu a to fungovalo bez problémů tak nevím.
  12. lerry

    PFG

    Dobrý den Jen bych zde chtěl zveřejnit svůj názor na PFG, jsem sice začátečník ale nainstaloval jsem si od PFG demo a obchodoval jsem přes platformu MultiCharts a bylo to strašné. Nejenom že příkazy se vyplňovaly za nějakých 5s ale dokonce když cena protla SL tak se přikas vyplnil taky za zhruba 5s a to už byla cena někde jinde. No a ještě k tomu se mi nějakým záhadným způsobem po ukončení příkazu vyplnil další i když jsem žádný nezadal a to se mi stalo skoro pokaždé když se nějaký ukončil vůbec jsem nechápal. Doufám že to nebylo mou chybou vůbec jsem nepřiše na to čím by to mohlo být.Pro mě rozhodně nepoužitelný broker. Obzvláště pro ID.
  13. lerry

    X-Trade Brokers

    Tomu nerozumím v platformě žádná nabídka na koupení 0,1 lotu není je tom jenom 0,05 0,06 0,07 0,08 0,09 1 atd. Kdy se tedy počítá změna o 12,5 usd. Nevyznám se v těch počtech mohl bys my napsat nějakou pomůcku nebo příklad? Nebo mají trochu jiné podmínky vyčetl jsem na těchto stránkách že kontrakt má 5000bu měl jsem za to že že nákup 5000bu představuje jeden lot který když se pohne o jeden bod má hodnotu 50 usd a minimální pohyb je 1/4 bodu jsem myslel že se to hýbe po 25 ticích to by byl pohyb o 12,5 usd.
  14. lerry

    X-Trade Brokers

    Dobrý den mohl by mi tady někdo vysvětlit počítání u xtb. Např. poslední obchod a nesmějte se jsem začátečník. Podle mých výpočtů opravte mne prosím jestli to mám špatně nákup na 652,00 prodej na 652,46 to znamená zisk 46 tiků no to by mělo být 0,46*50(cena za jeden bod)=23*18(kurz dolaru)=414 Kč. No a podle mě jsou všechny výpočty špatně. Třeba 3 obchod měl bych být v mínusu 58 500 Kč. Děkuji
  15. lerry

    Interactive brokers

    Zdravím všechny jen se chci zeptat jestli se platí i zobrazení určitého grafu třeba například jesti mám zobrazený corn musí platit za to že ho mám zobrazený a pokud bych přidal další graf který chci sledovat musím za něj platit? Jde mi jen o to co vlastně všechno musím platit. Vím že musím platit data, komise to je jasný ale nevím jestli ještě něco dalšího, třeba za sledování více grafů? Ještě bych se chtěl zeptat na případ jestli si zaplatím historická data nebo jejich ukládání přesně nevím jak to funguje ale v případě že by to šlo jde si zobrazit graf tak že by data byla jak jdou za sebou a nemusel bych otvírat data zvlášť každé kontraktní měsíce?
×
×
  • Vytvořit...