Jump to content
Co nového? Mé kurzy

marhop

Members
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. marhop

    Využití intervencí

    Taky mi kvůli tomu volali z různých pochybných společností, kde jsem začínal , jako například Globtrex, který má ale zrovna swapy dost vysoké, na to, že to může přijít až za pár měsíců.
  2. marhop

    vyber brokera

    Děkuji moc za tipy, budu se předtím muset ještě trochu dovzdělat.. Nicméně pokud jsou některé z mnou uvedených společností opravdu bucket shopy, nemělo by být pro kontrolní orgány nic těžkého odhalit to.
  3. marhop

    vyber brokera

    Děkuji za stručnou radu. Asi to udělám.. Bylo by nicméně možné shrnout nějaké parametry, podle kterých se pozná dobrý broker? To znamená jaké otázky mu mohu položit, nebo si o něm zjistit, abych ho nějak vyhodnotil? např. velikost páky, spreadu, swapu atd.?
  4. marhop

    vyber brokera

    Máte někdo zkušenost s Globtrex, GKFX, Iron Fx ? Zatím jsem u Globtrex, sice 1000 $ v plusu za pár dní, ale mají vysoký SWAP a podle mě příliš vysoký rozdíl rozdíl mezi možností zadat stop loss a aktuální cenou, což činí tuto funkci použitelnou jen ve fázi ztráty, ale naprosto ne ve fázi zisku. Jsem začátečník a pokládal jsem za výhodu makléře na telefonu, ale zatím jsem tu pochytil, že není dobré důvěřovat finančním radám makléřů a víceméně brokera využívat jen na technický servis. Dokonce jsem se někde dočetl, že jejich rady jsou dobré jen prvních pár týdnů a pak dokonce radí schválně špatně a jen se snaží, abyste vkládal další a další prostředky na krytí ztrát. Toto se celkem mi potvrdilo u ETX Capital, kde jsem byl předtím. Nyní se mě snaží zlanařit několik společností, že vstoupí Indická banka na burzu, což může znamenat 20-80% zhodnocení, ale nerad bych posílal větší finance do nesolidní firmy.
×
×
  • Vytvořit...