Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Renda

Members
  • Počet příspěvků

    481
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Renda

    Bitcoin

    Tady žádná reakce ? asi jsem tady sám ! tak tedy budu na svém profilu kdyby něco twitter.com/FX1000ren/media
  2. Renda

    Bitcoin

    Někdy se stane , že určené pásmo trh využije na 80% a pak se vrátí zpět na vstupní TEST cenu . Přesně to ted BTC udělal a je konečně připravený na cestu dolů k druhé TEST ceně vytyčeného pásma . Zatím nechci prozradit jak ty pásma počítám ale funguje to skvěle . Jen pro zajímavost sledujte druhou TEST cenu až se tam dostaneme . Bude nás tedy zajímat close svíce H4 při ataku TEST ceny 11667,00.Pokud se close svíce bude nacházet nad 11667,00 bude to signál k nákupu . Cena BTC se poté vydá zpět k první TEST ceně našeho pásma zde se bude lámat chleba a napoví nám to kam se BTC vydá . Pravděpodobně zamíří do první resistance kolem ceny 16800 a možná znovu otestuje cenu 20000 ale to je ještě daleko . Ještě bych dodal že tento proces nesmí trvat moc dlouho 1-2 dny max pokud by to trvalo třeba týden , mohlo by dojít k technickému otočení trendu tz nastal by DOWN trend ( zatím stále platí UP trend) a pak by se současná korekce přetvořila do začátku trendu a to by skutečně mohlo vyvolat pád k 8000 a možná i níže . Zatím to na daily není změna trendu zatím je to pořád korekce ale bohužel změna trendu je teď na 70% finálního technického přetočení . Pokračování současného stavu tedy pomalý sestup který by trval déle než třeba 1-2 nebo 3 dny by mohl seřadit všechny atributy ( určující trend) do správného pořadí a technicky by se potvrdila změna trendu .
  3. Renda

    Bitcoin

    Předpovídat bitcoin poháněný spekulanty z bankovních institucí je velmi složité , poslední dobou ale funguje skvěle technicky a proto je predikce trochu snadnější .Momentálně mám před sebou dvě ceny , jedna bude brzdit současnou korekci a druhá bude brzdit UP reakční pohyb .První co může zastavit současný pokles a bude to vhodná cena pro nákup BTC je TEST cena 11667,00 zde budu také nakupovat další BTC .V reakci na tomto levelu věřím ale všechno má své ale......Cenu musí prorazit H4 svíce a tato svíce at dosáhne jakkoliv hluboko musí zavřít nad Test cenou 11667,00 například 11667,50 to bude jako signál stačit . V případě že cena prorazí TEST cenu 11667 a zavře pod ní (nebudu nakupovat )budu čekat dál na další svíci která mi dá stejný signál tedy její close bude opět nad 11667,00.Pokud se však odrazí a já vstoupím do trhu bude mne zajímat reakce na druhém břehu a tím bude TEST cena č2 - 13942,50 která bude nebo může brzdit následný pohyb UP.Opět platí že při pohybu UP bude rozhodující překonání 13942,50 a uzavírání svíček nad touto cenou . |To bude pro BTC zcela rozhodující a bude to zřejmě ukončení současného poklesu , tz. že následující korekce už by se později neměla podívat pod 13942,50.Co se stane pokud korekci neukončí 11667,00 ? Můžeme se dočkat propadu až k 8K PS: přikládám graf s popisem těchto dvou úrovní , sledovat více informací v grafu ted není potřeba , naprosto postačí tyto dvě důležité ceny a sledování H4 TF
  4. Renda

    MetaTrader 4 II.

    Přeinstalovat a hotovo
  5. Renda

    MetaTrader 4 II.

    To: Broňa Ty potřebuješ aby ti zůstalo nastavení indikátorů a všeho tak jak to máš pro případ že to budeš chtít nastavit pro jiný pár nebo pro případ že po zavření platformy to zmizí ? Jinými slovy - změním klasický graf za svíčkové přidám koluzavé průměry a do toho nastavím třeba MACD a nechci to nastavovat pro každý pár znovu a znovu potom co zavřu platformu???
  6. Nedávno mne napadlo ,že obchodování je jako hra kulečníku ! Hodně lidí se snaží obchodovat zcela náhodné obchody , prostě to risknu a třeba to klapne . Zkuste takto hrát kulečník a položte si otázku jak velká je pravděpodobnost úspěchu odpovězte si jestli můžete vyhrát bez taktiky a míření ? Možná ano možná ne , jedno je však jisté zažijete akci a možná i adrenalin , ale výsledek ………… je nejistý . Přeji Vám pěkné vánoce a úspěšný vstup do nového roku 2015 Renda (tu)
  7. Tome , naprosto souhlasím , při dnešním běhání mne napadlo přirovnání k maratónu ten také jako netrénovaný nezaběhneš musí se to pěkně pozvolna po malých krocích . A při běhání si to uvědomíte víc než při jiné činnosti protože proti Vám stojí vaše netrénované tělo a to vám prostě nedovolí přeskočit z bodu A rovnou do bodu Z prostě to nepůjde jedině že každý den budete postupovat den po dni krok za krokem pěkně trpělivě až do cíle .
  8. Renda

    MetaTrader 4 II.

    Hledal jsem nějaké indikátory a také LSMA do grafu tak jak je popsáno v systému FINWIN tak snad pomůže a pokud už to tu je ta se omlouvám . www.forexstrategiesresources.com/metatrader-indicator-mt4/lsma-metatrader-indicator/ nějak mi to nede vložit ale tady to krásně stáhnete přímo do grafu je to odkaz LSMA Appliedprice :)
  9. Renda

    Backtesting

    Ahoj lidičky konečně jsem vyřešil jednu etapu svého života(rozvod) a tak se můžu po dvou letech vrátit zpátky k tradingu , ted hledám někoho kdo v minulosti absolvoval kurz Backtestingu a má tak jako já excel FinWin Backtester , bohužel ten můj přestal fungovat na řádku 166 a dál to nejede . Nevíte někdo kde by mohl být problém ?? Můžete mi to někdo opravit ? děkuji
  10. Mimochodem Tomáši velmi dobré čtení k ranní kávě ;)
  11. Je to velmi zvláštní , ale ve své podstatě musí každý člověk pokud chce změnu k lepšímu oddělit svůj mozek na racionální část která nás bude stále ubezpečovat že změna je nutná a potřebná . A část iracionální která nás bezpečně drží v zajetých kolejích sem bych zařadil strach pocit zázemí ( bud rád za to co máš a moc nevystrkuj hlavu z davu ) bohužel bych řekl že v naší hlavě je více těchto znaků než těch které nás přinutí překročit svůj stín . Je to pak zvláštní boj neustále si člověk musí uvědomit že bojuje sám se sebou . Musíme se stále hlídat protože iracionální bezpečná část našeho já je velmi silná je totiž budovaná celý život a naše racionální část se začala formovat až s příchodem dospělosti až poté co jsme zjistili co v životě chceme až tehdy si člověk začne připouštět že některé předsudky jsou přežité . Já vím že pojmenování racionální a iracionální část není zcela na místě protože i část iracionální se musí ještě znovu rozdělit na racionální neboť některé obrané mechanizmy jsou užitečné . Je to prostě boj a někdy je i zábavný :)
  12. Podívejte je to jako by jste sousedům tvrdil ,že jste začal na zahrádce rýžovat zlato . Patrně Vás celé okolí potažmo celá obec či město zavrhne a zařadí na seznam místních podivínů a bláznů . Nezbude Vám nic jiného než to vzdát a nebo zabrat ještě větší silou , to první od Vás okolí netrpělivě očekává to druhé se nepřipouští. Ovšem je třeba se postavit na náměstí a rezolutně prohlásit já vám dokážu kdo je blázen . A věřte že nikdo tyto slova nebude brát vážně dokud nedonesete první valoun zlata ze své zahrádky . Chci jen říct že s okolím můžete bojovat i potichu není třeba všude vykřikovat svůj názor a nechat se tak veřejně deprimovat lidmi kteří neví nic o tom jak vydělat . Je tady na finančníku komunita lidí která sdílí stejné pocity stejné pochybnosti , ale nikdo Vám to tady nebude rozmlouvat . Já už nikomu neříkám o své budoucnosti počkám si potichu na jejich úžas . A pokud se to nepovede rozhodně nebudu muset nikoho poslouchat v gardu já to věděl já ti to říkal od samého začátku a bude mne to štvát oto víc, že tenhle člověk je tak úspěšný že si za celý život nedokázal vydělat ani na nové auto a o luxusu nemůže být ani zmínka . Budte potichu
  13. Renda

    Indikátory a obchodní systémy II

    TO: Hooky Co takhle MACD (Moving Average Convergence/Divergence) to bude nejspíš to o čem jsi četl , na první pohled vypadá jako oscilátor, ale používá se hlavně jako trendový indikátor . [bold] [/bold]
  14. Renda

    MetaTrader 4 II.

    TO: Libos už jsem backtestoval v MT4 ovšem nechodí mi to jak potřebuju mám i návod jak jenže prostě to není to pravé ořechové a některé aplikace nechodí vůbec . Asi to vyřeším všechno přes J.A tester to je ucelená aplikace . Do ted jsem testoval všechno ručně , ale to je titěrná a zdlouhavá práce potřebuji otestovat FW a ručně testovat každý patern nechci potřebuji aspon sjednotit informace kterými se pak už nějak prokoušu .
×
×
  • Vytvořit...