Jump to content
Co nového? Mé kurzy

TomasN

Members
  • Počet příspěvků

    284
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. TomasN

    Intradenní obchodování

    Takových drobných detailů jsem si taky všimnul. Používám uplně jinou platformu a dokonce i placená data. Proto je dobré backtest brát s velkou rezervou. Já většinou vstupuji za martket nebo limit takže tyto problémy nemám. Ale mám vysledované, že v realu je cena o jeden tick výše než pak během dvou hodin v historii. Z toho plynou rozdílné výsledky, protože live nakoupíš a podle historie by jsi nebyl v obchodě.
  2. TomasN

    EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

    Na CI Komoditach jsou ty zpravy zpozdene, pokud pres ne nemas zalozen nejaky ucet an forexu. Tak nato pozor!
  3. TomasN

    Infinity futures

    No Inifnity te odkaze na Sierru a Sierra na Transact...na pos..ni :(
  4. TomasN

    EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

    Zacal jsem toto vlakno sledovat cca par dni zpet. A musim rict, ze tu Gladiator028 odvadi opravdu skvely kus prace! Jen tak dal! Zacal jsem FESX taky sledovat, sice obchoduju RR, ale koukam, ze prilezitosti tu ej taky dost...
  5. TomasN

    Infinity futures

    Je potreba ukoncovat pozice pomoci prikazu BUY a SELL. FLATTEN je nespolehlivy skoro jako Sierra...
  6. TomasN

    "Náhrada" za IB, používání SierraChart u jiných brokerů

    Tady se porad resi, jak propojit SC s platformama. Pokud si stahnu instalaci paltformy pro Infinity, tak staci tuto instalaci pustit a uz to jede, bez zasahu obsluhy se nainstaluje nejnovejsi paltforma a pokud chcete novejsi verzi SC, pokud neni primo v instalaci, tak staci stahnout novou verzi SC a updatovat. Tot vse. Zadnej problem s nastavovanim SC,aby tahala data od TA. Proste je to blbuvzdorne. Ja mam ted nainstalovanou verzi 234.
  7. TomasN

    JAK ZAČÍT

    Malcikk: Prosim te, na co ti bude backfill 2 roky? Pri tvem zpusobu obchodovani je to naprosto zbytecne. Navic backtestovat ID 2 roky mi prijde jako velky sadomaso. Vyber si radsi brokera, ktereho pouzivame my. Je overeny, skvely data atd. Vsak ty vis.
  8. TomasN

    vyber brokera

    V podstate mas pravdu. Ale je to jeho "pobocka" ci jak to nazvat. Nebo dealer. Lukas bude vedet presne v jakem jsou vztahu.
  9. TomasN

    vyber brokera

    Tajne to neni, ale zde to neni mozne prezentovat. Nedovoluji to zakony - tento broker neni u nas licencovan. Nevim, jak ti pomoci, e-maily jsou zde zakazany, setkani take, tak jsem zvedavej kdy nam zakazou i psat.
  10. TomasN

    vyber brokera

    Toho brokera vyuzivam i ja. Staci 3000$ a mas vsechny vyhody, ktere Lukas napsal. Je vice brokeru, kteri maji podobne podminky, ale jejich malo co maji dobra data a muzes pouzivat Sierru.
  11. TomasN

    Intradenní obchodování

    Remarque: Kdyz pouzijes treba 3TF, tak to bude mene. Nicmene je potreba si to natestovat. Mimochodem mezi nejoblibenejsi patri ER2 a YM.
  12. TomasN

    SCMagic a historicka data

    Nejspis odpoved spadla do spamu. Mrkni se do mailu pres web.
  13. TomasN

    Připojení internetu

    Co vim, tak maji aplikaci na netu, v ktere se po zalogovani dovis, kolik jsi prososal. Nejlepe azvolat infolinku.
  14. TomasN

    12 statečných

    Taky se divim. Takove lidi je potreba ignorovat a oni odtahnou a prestanou delat flame. Pokud neni schopen jit a procist si cele forum, kde je v podstate na jeho otazky odpovezeno, tak nema cenu se timto clovekem zabyvat. Ja nez jsem dal svuj prvni dotaz do fora, tak jsem to udelal. Posledni dobou je to zde opruz. Stale dokola ty same otazky. Forum ztraci kouzlo a prehlednost. Kazdou chvili se zde resi veci, ktre se uz nekolikrat resili....
  15. TomasN

    Trading room aneb jak to vypada u vas doma?

    No tak to ja se se svym pracovistem pochlubit nemuzu. V praci mam na stole takovej brajgl(vsude samej rozdelanej mobil, pripadne naradi, soucastky), takze tam vse zanikne. Pouzivam 19" LCD + notes IBm R32. Doma mam tu samou 19". Ikdyz mam pracovnu, ktera je soucasti loznice, tak tam nepracuji - rodina me che mi u sebe, takze mam vse rozlozene v obyvaku na jidelnim stole. Je zajimave, kdyz jsem se prestehoval na cas do loznice, protoze se zene nelibilo LCD na jidelnim stole, jak se zacali kopit problemy s tim, ze se rodine nevenuji atd.... Ale kdyz jsem v obyvaku, tak je vse OK - rodina je spokojena, ze me ma u sebe a ja muzu v klidu trejdit, komunikovat s rodinou a jeste se divat na TV. Tohle by mozna byla inspirace pro lidi, co je jim vycitano, ze se nevenuji drahym polovickam.
×
×
  • Vytvořit...