Jump to content
Co nového? Mé kurzy

arosa

Members
  • Počet příspěvků

    183
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vítězných dnů

    5

arosa naposledy vyhrál/-a dne 21. července 2020

arosa měl nejvíce oceňované příspěvky!

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare

Poslední odznaky

11

Komunitní reputace

  1. Pokud by nekdo potreboval seznam akcii pro Russell 3000, tak se da dobre stahnout zde: https://www.ishares.com/us/products/239714/ishares-russell-3000-etf#holdings V sekci Holdings je potreba vybrat All a pak kliknout na Custom Columns a nechat vybrany jen ticker. Pak uz staci oznacit jen nazvy tickeru a pomoci copy + paste ulozit do textoveho souboru. Soubor bude mit jeden ticker na kazdy radek a to uz jde nacist primo do AmiQuote.
  2. Six banks have agreed to pay $4.33 billion in fines to global regulators to resolve allegations that they attempted to manipulate foreign exchange rates. money.cnn.com/2014/11/12/investing/banks-currency-fx-probe/index.html?hpt=hp_t2
  3. arosa

    Infinity futures

    Me to prijde, ze se pripojis. Jen to pise, ze neni povoleny chart trading primo ze Sierry. Jakou verzi InfinityAT mas? A jakou verzi Sierry? Mas otevreny chartbook a v nem vlozeny aspon nejaky symbol ? (napr. TFM9, ESM9, NQM9) Adam
  4. arosa

    AKCIE - tipy na obchod

    Zajimavy clanek na Bloombergu o naked short-sellingu ve vztahu k Lehman Brothers... www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=aB1jlqmFOTCA&refer=home Je to ale trochu delsi clanek.
  5. arosa

    Price action

    Sydney: On sice ten volume spadne, ale i tak je to porad daleko likvidnejsi nez treba Russel 2000. Takze pro me osobne by ten pokles objemu nebyl nejak zasadni problem. Pokud nejedes 100 a vice kontraktu :-)
  6. arosa

    Filmy

    No tak to je hlina, takhle dobre uz jsem se dlouho nezasmal :-)
  7. arosa

    Infinity futures

    Veronika22: za ES si nemusis priplacet, data mas zadarmo od TransActu. Tech $55 tam bylo mysleno pokud by si chtela data pro ES od Sierry.
  8. arosa

    EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

    Gordon: Se mi zda, ze to na tom DAXu pocitas nejak spatne. Pises SL = 120, ale mas nastavene 12 ticku. Na DAXu je 1tick = 12,5EUR.
  9. arosa

    Price action

    Ja jsem u Infinity a tam si muzes nastavit maximalni denni ztratu a pak te uz platforma nenecha vstoupit. Na pocet obchodu to asi nejde.
  10. arosa

    Price action

    Hmm, tak vidim ze nejsem sam, ja dnes prodelal boty na FESX. Cele dopoledne nevysel snad jediny signal (win ratio 22% - bezne to byva kolem 60%) a az jsem dosel k pevne nastavnemu dennimu limitu ztrat a pro dnesek mi to locknulo account, tak se to konecne zacalo chovat normalne, ale uz beze me - 6x win za sebou. Projel jsem 2x tolik, co jsem za posledni 3 dny vydelal.
  11. arosa

    EXCEL - rady a tipy

    Kdyz uz je tu rec o DD, tak ja to delam takhle: Mam sloupec, ktery pocita maximum equity, napr. kdyz equity je ve sloupci D a zacina na radku 90, tak vzorec pro sloupec E je =MAX(D$90:Dx), kde x je cislo aktualniho radku a hned dalsi sloupec je DD, ktery se spocita jako rozdil techto dvou sloupcu =Dx - Ex. Adam
  12. arosa

    Infinity futures

    Ja jsem si zadneho zamrzani nevsiml, ale mam stazenou tu novou platformu, ktera dovoluje vyber mezi live a sim uctem na jednom pocitaci (v.4.3.6). Je se mi zda, ze se data v platforme spozduji za sierrou.
  13. arosa

    Infinity futures

    V InfinityAT je to tak, ze kdyz chces nakoupit a kliknes nad aktualni cenu, tak je buy stop a pod aktualni cenou buy limit
  14. arosa

    Sierra nastaveni grafu

    To Stefan: Nevim jakou verzi sierry pouzivas, ale v novejsich je tusim defaultne nastavene Timestamp dat podle lokalnich hodin. Takze bych zkusil zkontrolovat toto nastaveni + pouzivat nejaky software na synchronizaci casu (napr. Atomic Clock Sync) - uz to tu bylo na foru probirano. Adam
  15. Pokud se jedna o dostatecne likvidni trh, tak je spread mezi bid a ask 1tick. Tj. v pripade trhu ER2 tam bude napr bid 749.1 - ask 749.2 . Za cely obchod (nakup a nasledne uzavreni pozice) zaplatite jen tech $5/kontrakt.
×
×
  • Vytvořit...